dimcar Ιανουάριος 23, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 δώσε μου το mail σου.... έχω BIOS για τη κάρτα χωρίς ζωήφια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 24, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 ’σχημα τα πράγματα.......ΜΟΝΟ με το prommie δούλεψε η κάρτα αλλά δεν ανέβαινε άλλο ο πυρήνας........Πηρύνας = 857ΜΗz και μνήμες = 978ΜΗz........ Τουλάχιστον να 900-άριζε ο πηρύνας, κάτι θα κάναμε...... COMPARE URL........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 24, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 :( :( δλδ δεν μας βοηθάει ι κάρτα e? έλα ενας labitis να δώσει μια κάρτα χώρις παγομλκιες.......! :/ :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 24, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 γιωργο εξεταστικη εχω οποτε δεν την χρειαζομαι....... σου δινω και την δικια μου για δοκιμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 24, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 :T: :T: άντε μπράβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 24, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Ωραίος fragma, άντε να δούμε αν θα αποδειχθείς γουρλής Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 25, 2006 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 15:27] γιωργο εξεταστικη εχω οποτε δεν την χρειαζομαι....... σου δινω και την δικια μου για δοκιμες Πόσο πιάνει έτσι με αέρα - πηρύνας - μνήμες ?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 25, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 με αερα δεν δοκιμασα....πεταξα κατευθειαν το μπλοκ του 11 επανω.700αρισε ο πυρηνας για την πλακα του οπως και οι μνημες 800αρισαν χωρις κανενα προβλημα σε παιχνιδια ολογυμνες μονο με ενα 12αρη να τις φυσαει.και δοκιμασα και 3δμαρκ και Battlefield2.μονο στο ati tool ειχα προβληματα αλλα ηταν ΚΑΙ πριν βαλω το 12αρη διπλα αλλα ΚΑΙ γιατι ειναι το ΜΟΝΟ προγραμμα που ανεβαζε το voltage regulator temp στα υψη και κολλαγε το πισι(ενω στα παιχνιδια δεν ειχα κανενα προβλημα.......ειχα κανει και θρεντακι να μου πει καποιος που βρισκεται αυτο το σημειο ωστε να δω τι ψυξη χρειαζεται αλλα δεν ηξερε κανεις.οπως και να χει george παρτην δοκιμασε την και βλεπεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Ιανουάριος 25, 2006 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 700/800 είναι μαμά η ASUS που δοκίμασα εγώ. ... παίξε με 1,475 στο πυρήνα και περίπου 2,01 στις μνήμες, βάλε ένα ανεμιστήρα να φυσάει στα regulators και άλλαξε τις συχνότητες μέσα από το overcloker... έτσι, με αέρα, έπαιξε 750/950. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 25, 2006 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 Tο θεμα ειναι οτι η καρτα δεν παιζει καθολου...οχι τα ρολογια της......γιατι οτι και να παρει αυτος ο τρελος,στον θεο θα το φτασει....αντε αυτη η 1900...με γαιδουρι ερχεται????:toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Ιανουάριος 25, 2006 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 με το γαϊδούρι..... αποκλείστηκε στα χιόνια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 25, 2006 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 ’μα ήταν με γαϊδούρι θα αργούσε αλλά δεν θα κόλλαγε πουθενά. Φοβερά αξιόπιστο όχημα παντώς εδάφους.Παιδιά γερά με τσαμπουκα να πάρουμε σώβρακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 25, 2006 Author #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 14:09] με αερα δεν δοκιμασα....πεταξα κατευθειαν το μπλοκ του 11 επανω. 700αρισε ο πυρηνας για την πλακα του οπως και οι μνημες 800αρισαν χωρις κανενα προβλημα σε παιχνιδια ολογυμνες μονο με ενα 12αρη να τις φυσαει.και δοκιμασα και 3δμαρκ και Battlefield2. μονο στο ati tool ειχα προβληματα αλλα ηταν ΚΑΙ πριν βαλω το 12αρη διπλα αλλα ΚΑΙ γιατι ειναι το ΜΟΝΟ προγραμμα που ανεβαζε το voltage regulator temp στα υψη και κολλαγε το πισι(ενω στα παιχνιδια δεν ειχα κανενα προβλημα.......ειχα κανει και θρεντακι να μου πει καποιος που βρισκεται αυτο το σημειο ωστε να δω τι ψυξη χρειαζεται αλλα δεν ηξερε κανεις. οπως και να χει george παρτην δοκιμασε την και βλεπεις. Αυτά ΧΩΡΙΣ να δώσεις παραπάνω τάσεις σε πηρύνα/μνήμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 25, 2006 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 ναι....η καρτα απειραχτη....μονο νερακι στον πυρηνα και μνημες ολογυμνες με ΜΟΝΟ ενα 12αρη πισω απο τους δισκους να τις φυσαει.......και λογικα δεν πιανει αυτες που ειναι πισω απο το μπλοκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 25, 2006 Author #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 Καινούριο bench με την 7800GTX......καμμιά 130 πόντους θέλουμε ακόμα και ......ceramic - τελείωσε......Αν είχα κι άλλη ceramic μπορεί να το έπερνα τώρα...... ΚΛΙΚ ΜΕ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 25, 2006 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 γιωργη ΤΟ ΧΕΙΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....... Υ.Γ.εχω 2 σωληναρια κεραμικ σπιτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 25, 2006 Author #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 18:59] ναι....η καρτα απειραχτη....μονο νερακι στον πυρηνα και μνημες ολογυμνες με ΜΟΝΟ ενα 12αρη πισω απο τους δισκους να τις φυσαει.......και λογικα δεν πιανει αυτες που ειναι πισω απο το μπλοκ Χμμμμ.......για φέρτη να τη δούμε κι αυτήν...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 25, 2006 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 Eλα ρε τρελε....και θα ερχομουν να την παρω σημερα,αλλα ειμαι αρρωστος..... Τελικα με την 5300 ουτε το lula με ολα στο high...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 25, 2006 Author #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 19:07] Eλα ρε τρελε....και θα ερχομουν να την παρω σημερα,αλλα ειμαι αρρωστος..... Τελικα με την 5300 ουτε το lula με ολα στο high...... Βρε ούστ που θα την πάρεις κιόλας..... Πρέπει να δοκιμαστεί αλλη μία φορά με "κανονική" ceramic πάνω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 25, 2006 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 Βρε ούστ που θα την πάρεις κιόλας..... Πρέπει να δοκιμαστεί αλλη μία φορά με "κανονική" ceramic πάνω...... Eννοια σου και θα σου βρω κατι καλυτερο απο ceramique..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.