Jump to content

DOTHAN 780ES + ΑΤΙ Χ1800ΧΤ σε cascade συστήματα και τα δύο...

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Είμαι έτοιμος να πάρω το World Record του 3DMark2001 bench..... :D

Η κάρτα πλαστικοποιήθηκε και μονώθηκε για υγρασίες κ.τ.λ. και είμαι έτοιμος........ :)

Η κάρτα είναι μία ASUS X1800XT που με αέρα ο πυρήνας φτάνει 767MHz(έτσι κι έτσι) και οι μνήμες 963MHz(άψογες)......

Η κάρτα είναι μια ευγενική χορηγία του φίλου dimcar....... :D

Ελπίζω μόνο να μην έχει cold bug και έχουμε πρόβλημα...... :(

Ευχηθείτε μου καλή τύχη γιατί αυτό το WR το κυνηγάω περί τα δύο χρόνια τώρα......Δύο φορές έφτασα δεύτερος και τέλος....Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το πάρω επιτέλους....... :)

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ...!!!!! Το αξίζεις με το παραπάνω και νομίζω ότι τώρα θα σου έρθει!!! Και αύριο το πρωϊ παραλαμβάνω το "πράμα"... χε χε!!!

.............το πιστεύω......όσα έχω δει εδω μέσα (και όχι μονο) για σένα το δείχνουν ;) ;) καλή επιτυχεία......!άντε το βράδυ..... :D:D:D:D GOOOooooooo GOOooooooo GOOOOOOOOOOO!Higherrrrr Colderrrr!

Αρχική απάντηση από greekfragma

ρε ασε τα σαπια........ετοιμο το εχεις το σκορ.....:hehe:....

Και μενα ετσι μου φαινεται, ενταξει δεν πιστευω να το χασει:cool:

Αρχική απάντηση από Βασιλης

52κ σιγουρα.....περιμενε με αυριο,σχολαω 5 το απογευμα...:D

Ναι Βασιλη φερε μας δυο φραπε και 2 ζαμπονοτυροπιτες :p...

Θα υπαρχει αφθονο φωτογραφικο υλικο παντως το υποσχομαι :D

Παντως Ηλιουπολη χιονιζει ... καλος ιονος :devil:

Αρχική απάντηση από esdee

Παντως Ηλιουπολη χιονιζει ... καλος ιονος :devil:

Θα βγείτε στην αυλή? :p

Good Luck :T:

ΑΣΧΗΜΟΣ ιονός απεδείχθει το χιόνι....... :(

Με "χτύπησε" το cold bug στους -55 με -57*C.........Ακόμα και το VGPU να βάλω στο 1.575 μέσα απ'τα Windows, όταν η θερμοκρασία κατέβει στους -55*C, τρελαίνεται η οθόνη....... :(

Θα επιστρατεύσω το παροπλισμένο hi-pro-mmie με το R410 αέριο και αν πάλι συναντήσω πρόβλημα, θα το γεμίσω με R404 αέριο(και δεν έχω και πολύ)...... :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.