Jump to content

Τηλέφωνα ΑΠΑΤΗ - 2311805300-2311804000-2311802123

GeorgeVasil

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια προσοχή με τα παραπάνω τηλεφωνά όταν σας καλουνε.

Με περνάν τις 3 τελευταίες Μερες αλλα ευτυχώς δεν το σήκωσα γιατί δεν ήμουνα εδώ,και επειδη με παραξενεψε το 231-1- Googlara και :

2311805300-2311804000-2311802123

παιδια αν σας καλεσει καποιος απο τους παραπανω αριθμους μην σηκωσετε το τηλεφωνο,προκειται για απατη.καλουν τυχαια λεγοντας οτι εχεις κερδισει ενα σπιτι στην χαλκιδικη και καθε λεπτο που περναει χρεωνεσαι 1,50ε περιπου.αφου περασει αρκετη ωρα σου λενε στη συνεχεια οτι δεν το εχεις κερδισει ακριβως αλλα εχεις μπει στην κληρωση που θα γινει το 2010!!!αυτο εχει συμβει σε πολλους που την εχουν πατησει.ηθελα να 'ξερα ποιος τους εχει δωσει την αδεια να εξαπατουν τον κοσμο.γι'αυτο προσοχη!!!πειτε το σε οσους μπορειτε.

http://www.exetastiki.gr/index.php?option=com_fireboard&func=view&catid=9&id=1658&Itemid=123

μια απο τα ιδια.αλλα εγω το σηκωσα.και τωρα καταλαβα τη ηταν αυτο το νουμερο που με χρεωσε.βασικα πηρανε στο στα8ερο μου και στον αναλυτικο ηταν ενα παρομοιο νουμερο.πφφφ παντωσ δεν μιλησα πολυ γιατι απλωσ το εκλεισα στα 30''

το τελευταιο νουμερο πρεπει να με ειχε παρει και μενα. αλλα δεν το ειχα δει και δεν το σηκωσα...(παλι καλα)

Το 231-1 σημαίνει ότι έχουν αριθμοδότηση από εναλλακτικό πάροχο.

Για τα υπόλοιπα δε ξέρω αν και ράδιο αρβύλα μου φαίνονται.

Ειπα να κανω μια πλακα κ εγω και εσεις αμεσως να με αποκαλυψετε. Πώς θα παρω i7 τώρα ;

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.