SiliconMan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2006 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ WATER BLOCK ΤΗΣ THERMALTAKE VOLCANO 4005???ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ WATERBLOCK ΤΗΣ ASETET ANTARCTICA ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 23, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 καλος ηρθες στο forum μας.....παρακλιση γραψε με μικρα........απο εμενα παντος θα σου ελεγα να πας σε μπλοκ απο τον eleven αυτα που λες δεν πιανουν μια μπροστα του!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιανουάριος 23, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 φιλε μου κι εγω κοιταζα πριν λιγο αυτο το μπλοκ και μου φαινεται οτι θα κανει καλη δουλειαεχει μπλεξει διαφορες τεχνολογιες και πατεντες μαζιθα ψαξω να βρω καποιο review Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiliconMan Ιανουάριος 24, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 που μπορώ να βρώ μπλοκ απο τον eleven????αλλά και πόσο????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 24, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 pm στο χρηστη eleven. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.