Jump to content

Δημιουργία συστήματος Watercooling

petaloudaki

Recommended Posts

Γειά σας,θέλω να φτιάξω ένα σύστημα watercooling αλλά θέλω την συμβουλή σας σε κάποια θέματα. Πρώτα από όλα θέλω να καταλάβω την διαφορά του radiator 1 από του raiator 2 . Εγώ λέω να πάρω το δεύτερο. Για αντλία λέω να πάρω αυτήν ΕΔΩ . Θέλω να πάρω και ένα waterblock για την Cpu (Athlon 64 3200+ s939) και ένα για το chipset της mobo αλλά δεν βρίσκω κάτι καλό σε ελληνικό online shop. Εχετε να προτείνετε κάτι για τα waterblocks και για της επιλογές μου σχετικά το Radiator και την Αντλία?

Όπως βλέπεις και στις φωτο αλλά και στις διαστάσεις το 2 ψυγείο είναι ποιο χοντρό και αυτό συνεπάγετε ότι είναι καλύτερο

Dimensions: (WxHxT) 277x133x25mm

Performance: 2856 BTU/h

Dimensions: (WxHxT) 273,4x133x40mm

Performance: 6270 BTU/h

Αν και θα σου συνιστούσα να πάρεις αυτό

http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?products_id=45&osCsid=c1dd021c724171094fdd94dd9cd5088c

Dimensions: (L x B x H): 315 x 135 x 46mm

είναι ποιο μεγάλο από αυτό που διάλεξες είναι δοκιμασμένο εδώ από τα παιδιά και το βασικό σε καλύτερη τιμή..

όσο για το block 29κατασκεβαστες υπολογιστών συνιστούν (11) eleven και Crusader

http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_26&products_id=42&osCsid=c1dd021c724171094fdd94dd9cd5088c

η αντλία είναι πολύ καλή.

Όσο για το block στο chipset για μένα είναι άχρηστο καλυτέρα πάρε ένα για την κάρτα γραφικών.

το σιτε που σου εδωσα ειναι ελληνικο. ολα με ελληνικα ειναι γραμμενα μεσα.. και εχει και ενα gr στο τελος του.

το σιτε εχει εδρα την θεσ/νικη και φυσικα στελνει οπου θες..

δεν θα το προτημουσα αυτο το μπλοκακι

Τώρα το είδα ότι είναι ελληνικό, εμένα στην αρχή το είχε βγάλει στα αγγλικά για αυτό μπερδεύτηκα. Με την αντλία που σου είπα πιο πάνω και το radiator και το wwaterblock που μου πρότεινες θα ταιριάζουν τα σωληνάκια?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.