Jump to content

msi 694D PRO2 (φορματ??)

Sapelas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για όσους κάτι θυμίζει το μοντέλο, πρόκειται για DUAL CPU mobo (φοράει πάνω 2Χ1000Μhz) και καλούμε να του κάνω format για να του περάσω XP. Κάτι μου είπανε για RAID αλλά το μηχάνημα έχει μόνο 1 σκληρό οπότε... Δεν ξέρω αν εννοούν κάτι άλλο. Προς το παρόν μπήκα στην MSI και κατέβασα οδηγούς για την mobo. Υπάρχει περίπτωση να χρειαστώ τίποτα άλλο πέρα από την κλασσική εγκατάσταση των XP. Φοβάμαι μήπως βρεθώ προ εκπλήξεως κατά την εγκατάσταση και άντε να κάνεις δουλειά μετά.

Ευχαριστώ προκαταβολικά. Αύριο θα ναι η μεγάλη μέρα... (Και κάτι άλλο έχουν χάσει τον κωδικό του Administrator (xp φοράει και τώρα) θα μπορώ να κάνω κανονικά φορματ ή θα χρειαστώ τίποτα άλλο?) Θα κάνω κλασσικά boot από CD αλλά δεν έχω πέσει σε τέτοιο μηχάνημα (θα μάθω...)

Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο επειδή έχει 2 επεξεργαστές, κλασσική εγκατάσταση θα κάνεις.

Το ότι έχει χαθεί το password μην σε ανυσηχεί, δεν το χρειάζεσαι πουθενά.

Ευχαριστώ πολύ. Για το κωδικό φανταζόμουν ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Αυτό με το RAID με παραξένεψε λίγο αλλά θα κάνω εγώ ότι ξέρω και ελπίζω μετά να τους λειτουργεί κανονικά. (για γραφομηχανή το έχουν οπότε...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.