greekfragma Ιανουάριος 27, 2006 Author #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 παιδια πριν 10 λεπτα τα εστησα.δυστυχως με αναλογικα καλωδια(ουτε κανα επιχρυσωμενα) στην onboard..............ο φαδερ κοιμαται και ισα που εβαλα την 1η σκαλα.............μαλλον με βλεπω για μερικα ακομα εξοδα......(βλεπε audio card με optical ή coaxial)για τον ηχο ακομα δεν μπορω να εκφερω γνωμη.πιο βραδακυ που δεν θα ενοχλω και θα μπορεσω να πειραματιστω.σημερα παντως εριξα πολυ δουλεια ολο το μεσημερι.τα καρφωσα στον τοιχο συμμετρικα με ακριβεια χιλιοστου και εκρυψα καλωδιατο τελικο αποτελεσμα ειναι ΑΨΟΓΟ.εχουν ΙΔΙΑ χρωματα με την LG1720P black που εχω(μαυρη και αυτη με ασημι πλαισιο)καλα δεν λεω αλλα...............μεσα στο σουκου ετοιμαζω εκτενες ριβιου.stay tuned:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Ιανουάριος 27, 2006 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Μεγεια σου Γιωργο! Περιμενω το review!!! :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιανουάριος 27, 2006 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 ρε παλιανθρωπε σημερα δεν ειπες το ρεβιου? τσ τσ τσ....αμαν πια... καλοριζικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 27, 2006 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragmaτο τελικο αποτελεσμα ειναι ΑΨΟΓΟ.εχουν ΙΔΙΑ χρωματα με την LG1720P black που εχω(μαυρη [:devil:]Και αύριο μεθαύριο που αλλάζεις την 1720 τί θα κάνεις; Θα τα πετάξεις τα 5400;[/:devil:] Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 27, 2006 Author #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 19:51] [:devil:] Και αύριο μεθαύριο που αλλάζεις την 1720 τί θα κάνεις; Θα τα πετάξεις τα 5400; [/:devil:] θα παρω 1980Q σε μαυρο παλι απο το rma + καποια ΜΕΤΡΗΤΑ στην ALMAN.......σιγα μην μπλεκω παλι με δοσεις Υ.Γ θενκς ε λοτ μαη ουλτιμεητ δοσά.ΤΑ ΗΧΕΙΑΚΙΑ ΣΚΙΖΟΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝ:daisy: γιου ροκ ασ ολγουηεζ(οχι τη σερβιετα ρΑ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιανουάριος 27, 2006 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από spc [:devil:] Και αύριο μεθαύριο που αλλάζεις την 1720 τί θα κάνεις; Θα τα πετάξεις τα 5400; [/:devil:] Σε τρώει κι εσένα μου φαίνεται... Αλλά δε σε κατηγορώ..Εύκολος πελάτης.. Ξέρει απο την αρχή τι θέλει, σου λέει "φίλος, φέρτο" και δε θα σε ενοχλεί ξανά μέχρι να τον ειδοποιήσεις οτι ήρθε η παραγγελία του. Και τα λεφτά...μετρητά!Ούτε παζάρια ούτε τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 28, 2006 #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Καλα γιατι να παρεις αλλη καρτα?Audigy1 δεν ειπες οτι εχεις?Δεν εχει ψηφιακη εξοδο αυτη?Αν ναι ποιος ο λογος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 28, 2006 Author #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 εχεις δικιο μαριε.........ειδα τελικα οτι παιζει ανταπτορακι coaxial σε digital-in:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιανουάριος 28, 2006 #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Πάρε μια xfi θα δεις καλές διαφορές Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 28, 2006 Author #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 θα δω τι δοσεις εχω στο προγραμμα.......αμα χωραει θα μπει και μια X-fi...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιανουάριος 28, 2006 #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 τι λενε τα ηχειακια ρε fragma ; να τα χτυπησω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 28, 2006 Author #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 σε σχεση με τα Τ7900 που ειδα να ρωτας σε αλλο θρεντ απλα 5 κατηγοριες επανω.εαν εχεις λιγο υπομονη θα ετοιμασω κατι πολυ σπεσιαλ και θα με βοηθησει φιλος που δουλευει σε στουντιο με δικα του μηχανηματα................ελπιζω μονο να μπορεσω συντομα γιατι η εξεταστικη τρεχει.....παντως απο αυτα που μου λεει δεν εχει ξαναγινει παρομοιο ριβιου για ηχεια υπολογιστων......τουλαχιστον οχι στα ριβιου που βλεπω σε γνωστα σαητ του εξωτερικου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 28, 2006 #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 περαστε και απο καλλιθεα μετα να κανουμε και τα δικα μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 29, 2006 #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 Λεπον τσιφουτόγρια,αμα δε πας να παρεις απο το φιλο Spc μια Xfi δε σε ξαναμιλαω.... Δε θελω μισες δουλειες...αντε μπραβο! (το τσεκ στο γνωστο λογαριασμο περικαλω mr.Ss ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιανουάριος 30, 2006 #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 τι εγινε ρε τζωρτζ... που ν το ριβιουδακι? αντε ανθρωπε μου και με εχει φαει η αγωνια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 30, 2006 Author #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 review-δακι μετα την εξεταστικη.....δηλαδη 10μαρτιου.....λυπαμαι αλλα χρονος δεν υπαρχει. επειδη ομως το φιλαρακι διαθετει και μηχανηματα και ορεξη για να κανουμε τις σπεσιαλ μετρησεις υποσχομαι να ερθει κατι καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιανουάριος 31, 2006 #57 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 ρε συ περα απτις εργαστηριακες μετρησεις σαν εμπειρια τι λενε;οι εντασεις τους ειναι ικανοποιητικες; στη μουσικη ειναι καλα παρα το 5.1;απλα την προσωπικη σου εκτιμηση καταθεσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 31, 2006 Author #58 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 απλα δεν παιζονται.............ισως ειμαι υπερβολικος αλλα πιστευω οτι ειναι ενα σκαλοπατακι κατω απο BOSE acoustimmas που εχω στο σαλονι Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιανουάριος 31, 2006 #59 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 ωπα!ειπες μεγαλη κουβεντα τωρα! η bose ειναι επιεικως κορυφη!α ρε fragma μετο που θα φυγουν τα megaworks μπαινω κι εγω στο club... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 31, 2006 #60 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma σε σχεση με τα Τ7900 που ειδα να ρωτας σε αλλο θρεντ απλα 5 κατηγοριες επανω. Αρχική απάντηση από greekfragma απλα δεν παιζονται.............ισως ειμαι υπερβολικος αλλα πιστευω οτι ειναι ενα σκαλοπατακι κατω απο BOSE acoustimmas που εχω στο σαλονι αντικειμενικότητα ρε παιδί μου αυτό το παιδί Μεγειές ρε. Σοβαρά τώρα, από ήχο τι λένε? Δηλαδή από μουσική! Βάλε κάνα κλασσικό κομμάτι με τσέλο, το παίζουν τα ηχειάκια το τσέλο ή το στέλνουν στο sub? (κλασσικό απλό τεστ για να δεις πώς παίζουν στα χαμηλά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.