SlotKiller Ιανουάριος 26, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Μεγεια γιωργο! πολυ καλη η τιμη τους!Εγω psyber ειχα τα 250D (αν σε αυτα αναφερεσε) και καταφερα να τα στειλω για rma με αποτελεσμα να αντικατασταθουν απο τα Ζ2300! Απλα καμια σχεση το ενα με το αλλο!τα logie ειναι κορυφαια... τι να λεμε τωρα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 26, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 ποια είναι η τιμή τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 26, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Να κάνω και εγω μια ερωτησούλα. Λέτε αναλογική σύνδεση για να παίζουν 5.1 τα παιχνίδια. Το παιχνίδι καταλαβαίνει απο που έρχεται ο ήχος και δίνει μια εντολή στην κάρτα ήχου η οποία το στέλνει στο κατάλληλο ηχείο. Αν τα συνδέσω ψηφιακά γιατί δεν γίνεται το ίδιο αφού πάλι απο την κάρτα ήχου περνάει η οποία (φαντάζομαι) τα κωδικοποιεί κατάλληλα και τα στέλνει ψηφιακά στον αποκωδικοποιητή. Αν τελικά πρέπει sony και καλά αναλογικά ό ήχος απο τα DVD θα παίζει κανονικά;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 26, 2006 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 o skroutz-ης τα βγαζει σε παρομοια τιμη με εκεινη που τα πηρα εγω.http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=logitech+5400&sp_catcode=SKROUTZηρθανε σε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κουτι 20κιλων.Τα εβγαλα απο σακουλακια χαρτονακια αφρολεξακια και ΑΚΟΜΑ τα χαζευω........δεν μου παει με τιποτα να τα στησω προχειρα.ειμαι ετοιμος να τρυπησω τοιχους και να βαλω σιδηροδρομους στο πλακακι για να τα περασω σωστα και να τα βαλω σε σωστες θεσεις.εχω ηδη τακτοποιησει το δωματιο ωστε γυρνωντας αυριο απο το μαθημα που δινω να εχω ΟΟΟΟΟΛΟ το χρονο να τα στησω.παιδες δεν ξερω εαν ακουγομαι υπερβολικος αλλα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και ΠΟΙΟΤΙΚΑ και ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ.ανοιξα τις σιτες να δω κωνους και δεσιματα απο μεσα και εχω παθει τρελη πλακα.τρομερη δουλεια!!!!!λιγο υπομονη μεχρι αυριο βραδυ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιανουάριος 26, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 εστω κι ενα teaser δεν μπορεις να μας δωσεις? αντε μεγειεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιανουάριος 26, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 καλές ακροάσεις dude....Περιμένουμε αναλυτική παρουσίαση εντυπώσεων κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 26, 2006 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 θενκς παιδες........ετοιμαζω teaser μεσα απο φωτο που πηρα απο το κινητο. ελπιζω αυριο και με μια ψηφιακη. (μισο να κατεβει το activesync.....ατιμα smartphones) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 26, 2006 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 δειτε το sub διπλα σε ενα μιλκομπουκαλο.......μισου λιτρου Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 26, 2006 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 center speaker:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 26, 2006 Author #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 center naked:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 26, 2006 Author #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 αυτα για σημερα......ΔΙΝΩ ΣΤΙΣ 8 γμτ:cry: αυριο το μεγαλο ψαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 26, 2006 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 ιδιο δορυφορο με τα δικα μου εχεις! Δινει πολλα db ειδικα σε υψηλες συχνοτητες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιανουάριος 27, 2006 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 ναι ρε slot killer για τα 250δ μιλαω.αληθεια ειναι πολυ καλυτερα τα logi;fragma απο ηχο τι λενε .ειδικα για μουσικη πες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιανουάριος 27, 2006 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 ανεβασε review στην κεντρικη να φυγει αυτο το synology Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 27, 2006 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Μεγειες τσιφουτογρια!! Περιμενουμε εντυπωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιανουάριος 27, 2006 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από Samael Μεγειες τσιφουτογρια!! Περιμενουμε εντυπωσεις Το αυτό κι απο εμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 27, 2006 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Θελω εδω να αναφερω κατι το οποιο δεν εχει να κανει με το ποσο καλα ειναι τα ηχεια.Συναδελφος αγορασες πριν 1.5 χρονο καποια κυριλατα logitech 5.1 τα οποια ειχε χρυσοπληρωσει με 400+ ευρω.Πριν εναν μηνα του χαλασε το γουφερ/ενισχυτης και η αντιπροσωπεια το επαιζε κοροιδο.Ουτε καν επιδιορθωνε με πληρωμη φυσικα το χαλασμενο εξαρτημα.Του φεροταν σαν computer part.Δηλαδη αν εχει εγγυηση το αλλαζει ολο,αν δεν εχει, τον πουλο.Καλο ειναι λοιπον καποιος ο οποιος θα αγορασει πανακριβα ηχεια για το computer τα οποια δεν προερχονται απο audio εταιρεια, να το σκεφτει διπλά. Αν δεν μου διαφεύγει κάτι: Logitech = 2 χρόνια εγγύηση...Αρχική απάντηση από Samael Μεγειες τσιφουτογρια!!:worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 27, 2006 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Συριε, 2.5 χρονια τα ειχα.Εγω εκανα λαθος.Λιγο μετα το περας της εγγυησης.Παντως ειναι χοντρη παπαρια σε ενα προιον που τοτε ειχε 400-500ε να μην σε καλυπτουν απο service ,εστω και με πληρωμη.Μιλαω για την εδω αντιπροσωπεια.Λετε αν στειλει mail στην logitech να βγαλει ακρη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 27, 2006 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 καλοριζικα και καλοδουλευτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Ιανουάριος 27, 2006 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Φράγμα, πορώθηκες ε; Και τί να λέμε εμείς με τα Z-5500;:tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.