Jump to content

Logitech Ζ-5400........

greekfragma

Recommended Posts

Μεγεια γιωργο! πολυ καλη η τιμη τους!

Εγω psyber ειχα τα 250D (αν σε αυτα αναφερεσε) και καταφερα να τα στειλω για rma με αποτελεσμα να αντικατασταθουν απο τα Ζ2300! Απλα καμια σχεση το ενα με το αλλο!

τα logie ειναι κορυφαια... τι να λεμε τωρα!!!!

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Να κάνω και εγω μια ερωτησούλα. Λέτε αναλογική σύνδεση για να παίζουν 5.1 τα παιχνίδια. Το παιχνίδι καταλαβαίνει απο που έρχεται ο ήχος και δίνει μια εντολή στην κάρτα ήχου η οποία το στέλνει στο κατάλληλο ηχείο. Αν τα συνδέσω ψηφιακά γιατί δεν γίνεται το ίδιο αφού πάλι απο την κάρτα ήχου περνάει η οποία (φαντάζομαι) τα κωδικοποιεί κατάλληλα και τα στέλνει ψηφιακά στον αποκωδικοποιητή. Αν τελικά πρέπει sony και καλά αναλογικά ό ήχος απο τα DVD θα παίζει κανονικά;;;

o skroutz-ης τα βγαζει σε παρομοια τιμη με εκεινη που τα πηρα εγω.

http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=logitech+5400&sp_catcode=SKROUTZ

ηρθανε σε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κουτι 20κιλων.

Τα εβγαλα απο σακουλακια χαρτονακια αφρολεξακια και ΑΚΟΜΑ τα χαζευω........δεν μου παει με τιποτα να τα στησω προχειρα.ειμαι ετοιμος να τρυπησω τοιχους και να βαλω σιδηροδρομους στο πλακακι για να τα περασω σωστα και να τα βαλω σε σωστες θεσεις.

εχω ηδη τακτοποιησει το δωματιο ωστε γυρνωντας αυριο απο το μαθημα που δινω να εχω ΟΟΟΟΟΛΟ το χρονο να τα στησω.

παιδες δεν ξερω εαν ακουγομαι υπερβολικος αλλα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και ΠΟΙΟΤΙΚΑ και ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ.

ανοιξα τις σιτες να δω κωνους και δεσιματα απο μεσα και εχω παθει τρελη πλακα.τρομερη δουλεια!!!!!

λιγο υπομονη μεχρι αυριο βραδυ.........

Αρχική απάντηση από Vadergr

Θελω εδω να αναφερω κατι το οποιο δεν εχει να κανει με το ποσο καλα ειναι τα ηχεια.

Συναδελφος αγορασες πριν 1.5 χρονο καποια κυριλατα logitech 5.1 τα οποια ειχε χρυσοπληρωσει με 400+ ευρω.Πριν εναν μηνα του χαλασε το γουφερ/ενισχυτης και η αντιπροσωπεια το επαιζε κοροιδο.Ουτε καν επιδιορθωνε με πληρωμη φυσικα το χαλασμενο εξαρτημα.Του φεροταν σαν computer part.Δηλαδη αν εχει εγγυηση το αλλαζει ολο,αν δεν εχει, τον πουλο.Καλο ειναι λοιπον καποιος ο οποιος θα αγορασει πανακριβα ηχεια για το computer τα οποια δεν προερχονται απο audio εταιρεια, να το σκεφτει διπλά.

Αν δεν μου διαφεύγει κάτι: Logitech = 2 χρόνια εγγύηση...

Αρχική απάντηση από Samael

Μεγειες τσιφουτογρια!!

:worship: :worship:

Συριε, 2.5 χρονια τα ειχα.Εγω εκανα λαθος.Λιγο μετα το περας της εγγυησης.Παντως ειναι χοντρη παπαρια σε ενα προιον που τοτε ειχε 400-500ε να μην σε καλυπτουν απο service ,εστω και με πληρωμη.Μιλαω για την εδω αντιπροσωπεια.Λετε αν στειλει mail στην logitech να βγαλει ακρη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.