Jump to content

Logitech Ζ-5400........

greekfragma

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερες.......τα Ζ-5400 ειναι ο απογονος των 5300(της ομαδικης που δεν εγινε ποτε τελικα)

τα εχει κανεις?εντυπωσεις απο ηχο?

μηκος καλωδιων για τους πισω δορυφορους γνωριζει κανεις?

γενικα αξιζει η αγορα τους?

ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις.:)

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

γιατι το λες αυτο?

λογω ασυρματων πισω?δεν ξερω εαν ειδες διαφορα τιμης των 2 μοντελων......+120 ευρω στην καλυτερη

θα βαλω πλαστικες καλυπτρες αναμεσα απο την γραμμη στα πλακακια........προτιμω αυτο παρα την τιμη των ασυρματων.....και σιγουρα σε αποδοση καλυτερα με καλωδιο παρα ασυρματα που εχεις απωλειες....οσο τελειο να ειναι και το συστημα επικοινωνιας.

η παραγγελια εγινε.παλι με δοσεις θα την βγαλουμε.θα προσπαθησω για μια μινι παρουσιαση και ελπιζω το καλωδιο για τους πισω δορυφορους να ειναι ικανοποιητικο......γουγλαρα εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο.

αντε και καλη μου ακροαση και ελπιζω να εκανα σωστη επιλογη.100ευρω κατω απο τα Ζ-5500 εχουν.....για το δωματιο τα θελα.....αναμεινατε νεα μου τις επομενες μερες.:)

Aπ' ότι βλέπω έχουν και αυτά τον decoder των z5500 αλλά είναι 310w. Πάντως επειδή είμαι κάτοχος των z5500 έχω να σου πω ότι αν ακολουθούν την "φιλοσοφία" των παραπάνω δεν θα το μετανοιώσεις καθόλου:D Καλορίζικα

Λογικά το μήκος καλωδίων θα είναι το ίδιο 7 m αρκετά είναι

thnx gerorgesod για την διευκρινηση του decoder.εχω ακουσει Ζ5500 και μ αρεσε πολυ ο ηχος τους.

προτιμησα τα 5400 οχι μονο για την τιμη αλλα και για τα watt.για ενα δωματιο 8 τ.μ. νομιζω θα ειμαι υπερκαλυμμενος.

και 4 μετρα να ειναι για τα πισω δορυφορακια μου ειναι υπεραρκετο.

μερικες ακομα ερωτησεις.

πως τα εχεις συνδεσει?optical?

εχω την optical της onboard και μια audigy1 με επιχρυσωμενο 5.1 καρφι digital.

η αναλογικη συνδεση στην onboard μου κανει παρασιτα τα οποια δεν μπορω να σταματησω με τιποτα.θα συμβαινει το ιδιο και με την οπτικη?

Kαλύτερα αναλογικά, για να παίζουν τα παιχνίδια σε 5.1 χωρίς προσωμείωση από τον decoder. Kαι όσον αφορά την ποιότητα δεν υπάρχει καμιά διαφορά νομίζω, τα φυσήματα και τα παράσιτα που ακούγαμε σε άλλα ηχεία δεν υπάρχουν εδώ.

Γιωργο μην κολωνεις...Και εγω τα 5500 εχω.Μαμανε...Εγω τα εχω συνδεσει με το ψηφιακο της audigy2 εχοντας πρωτα μετατρεψει το βυσμα σε rca και ολα λειτουργουν κυριλε...

Αρχική απάντηση από icy20 [23-01-2006 21:18]

Γιωργο μην κολωνεις...Και εγω τα 5500 εχω.Μαμανε...Εγω τα εχω συνδεσει με το ψηφιακο της audigy2 εχοντας πρωτα μετατρεψει το βυσμα σε rca και ολα λειτουργουν κυριλε...

και εγω παιδια τα 5500 τα λατρευω. τα εχω συνδεμενα στο pc αλλα παραλληλα και στο xbox360 οπου αποδιδουν απιστευτα. ηχεια για μια ζωη πιστευω.....

fragma συμφωνω .οχι ασυρματα.οι απωλειες ειναι τρελες.αυτα που λες καλα θα ειναι.για πιοφτηνα τι προτεινετε ;

Παντως βρε παιδες η αληθεια ειναι πως τα Z-5500 μονο προβληματα εχουν δημιουργησει.....Αντε και τα αγορασες , αντε και τα εγκατεστηστες , την αλλη μερα τσακωνεσαι με τον γειτονα , την επομενη λογοφερεις με την γκομενα -γιατι λεει και καλα δεν ακουσες το κινητο που χτυπαγε- και βασικα το κυριως προβλημα που δημιoυργει ειναι πως πλεον δεν ακους κατι ποιο "κατω" απο Z-5500:D :rolleyes:

ρε fragma απο που τα πηρες;με εβαλες σε σκεψεις ...αν καταφερω να πουλησω τα 2.1 megaworks....

Θελω εδω να αναφερω κατι το οποιο δεν εχει να κανει με το ποσο καλα ειναι τα ηχεια.

Συναδελφος αγορασες πριν 1.5 χρονο καποια κυριλατα logitech 5.1 τα οποια ειχε χρυσοπληρωσει με 400+ ευρω.Πριν εναν μηνα του χαλασε το γουφερ/ενισχυτης και η αντιπροσωπεια το επαιζε κοροιδο.Ουτε καν επιδιορθωνε με πληρωμη φυσικα το χαλασμενο εξαρτημα.Του φεροταν σαν computer part.Δηλαδη αν εχει εγγυηση το αλλαζει ολο,αν δεν εχει, τον πουλο.Καλο ειναι λοιπον καποιος ο οποιος θα αγορασει πανακριβα ηχεια για το computer τα οποια δεν προερχονται απο audio εταιρεια, να το σκεφτει διπλά.

ρε fragma απο που τα πηρες;με εβαλες σε σκεψεις ...αν καταφερω να πουλησω τα 2.1 megaworks....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.