Dr.Paneas Ιανουάριος 23, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Αν αγοράσετε κάτι και ξεπερνάει τα 10kg, ελέξτε το κουτί ανοίγοντάς το.Μην εκπλαγείτε αν σας έβαλαν πέτρες αντί για DFI... είπαμε rock stable αλλα όχι και στην κυριολεξία!!! Οχι τίποτα, μην λετε πως δεν σας προηδοποίησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιανουάριος 23, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από jax7480αυτη. 110 φθηνοτερα απο εδω. Ρε παιδιά , πως είναι δυνατόν αυτό , ο προμηθευτής του πλαισίου ο ίδιος δεν είναι? Μήπως αγοράζουν φθηνότερα το προιόν από εκεί ώστε να το πουλάνε και φθηνότερα , ή μήπως μας πιάνουν εμάς κορόιδα? Δεν έχει 3 μέρες που διάβαζα το thread που είχε γίνει για τα κέρδη από τα μαγαζιά πληροφορικής , το οποίο είναι 2~5% για τις περισσότερες επιχειρήσεις . Με το πλαίσιο τι παίζει? Δεν τίθεται ζήτημα να τα πουλάει κάτω του κόστους στην γείτονα χώρα . ’ρα τα αγοράζει α)από φθηνότερο προμηθευτή από βουλγαρία (αλλά ποιος μας λέει ότι αυτό που αγοράζει εκεί φθηνά δεν το πουλάει και στα ελληνικά καταστήματα?) β) ίδιος προμηθευτής , αλλά δουλεύει με λιγότερο κέρδος εκεί (άρα εμείς ήμαστε τα ζώα που τα σκάμε 40% πάνω εδώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 23, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Sorry αλλα διαφωνω με το τελευταιο σου κομματι.Αν αυτος που εχει το πλαισιο ειναι μαγκας και μπορει να τα βρει φθηνοτερα απο ξενο προμηθευτη, μπραβο του.Την δουλεια του κανει.Ετσι και αλλιως στην χωρα μας πουλαει σε ακρως ανταγωνιστικες τιμες ολα του τα προιοντα (ελαχιστες εξαιρεσεις).Εξαλλου με την ιδια λογικη γιατι δεν βριζεις και τα υπολοιπα ελληνικ μαγαζια που πουλανε στις ιδιες η και χειροτερες τιμες απο του εδω πλαισιου?.Δεν κοροιδευει κανεναν λοιπον.Αν μπορουμε και εμεις να τα παρουμε φθηνοτερα απο εξω ,μπραβο σε εμας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιανουάριος 23, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 1ον , δεν έβρισα κανέναν2ον , μακάρι το πλαίσιο αλλά και το κάθε κατάστημα να τα βρίσκει όσων το δυνατόν φθηνότερα τα προιόντα που πουλάει , ώστε να είναι και χαμηλότερη η τιμή στα ράφια . Αυτό που με παραξενεύει είναι το ότι πουλάει το ίδιο προιόν με διαφορά 110 ευρώ , γι'αυτό και παραθέτω τα 2 πιθανά σενάρια παρακάτω . Μάλλον δεν με κατάλαβες καλάΚαι όσο για το τελευταίο , όταν η κατάσταση με την ανεργία φτάσει στο απροχώρητο , τότε θα βγαίνετε και θα λέτε οτι φταίει η Α , Β , Γ κυβέρνηση γι'αυτό . Όχι το γεγονώς ότι οι περισσότεροι πήγαν τα εργοστάσια σε τριτοκοσμικές χώρες και άλλοι πόσοι σνομπάρουν τα ελληνικά καταστήματα/προιόντα γιατί "τα βρίσκω φθηνότερα από βουλγαρία"Μπράβο σε εμάς , αν το εννοούσες με αυτήν την έννοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 23, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Συμφωνοι, αλλα το γενικευεις πολυ.Στην συγκεκριμενη περιπτωση το πλαισιο δεν φταιει σε τιποτα αν ο Ελληνας προμηθευτης ,πουλαει πολυ παραπανω απο τον Βουλγαρο...Και οχι μονο το πλαισιο αλλα ΟΛΑ τα ελληνικα καταστηματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 23, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 για αυτο και εγω οταν κανω καμμια δουλεια θα φερω βουλγαρους , για να δινω πιο λιγα λεφτα και να εχω την ιδια δουλεια...σιγα μη παρω ελληνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιανουάριος 23, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 παιδιά και γιατί δεν ρωτάτε ότι θέλετε κάποιον που σπουδάζει εδώ...εμένα δλδ. τα προϊόντα κατά 99.9% είναι ελληνικά τυχαίνει να γνωρίζω και τα αφεντικά...απλά τα στανταρ ζωης είναι που μικρά εδώ και έτσι έχει διαφοτερικες τιμές.Το μαγαζί βρίσκετε στο κέντρο και αναφέρω και τους δρόμους αν κάποιος θέλει να ανέβει έτσι μόνος του.Είναι στην solonska και angel kantsef η solonska είναι κάθετος του κεντρικού τους την vitosha.Επίσης έχουν ανοίξει και multirama στον ίδιο δρόμο λίγο παρακάτω. Και έχουνε και αυτά πολύ καλές τιμές.Ελπίζω να βοήθησα.!!!Στο θέμα μας τώρα τις Βουλγάρες.. είναι άλλες γυναίκες αν και τα τελευταία 2 χρόνια έχουν αρχίσει να χαλάνε και αυτές βλέπετε πέφτουνε τα πακέτα και τα χρήματα φουλ και τους άρεσε στην καλή ζωή.. αλλά εξακολουθεί να έχει πάρα πολλές κοπέλες που παίζουν και στον δρόμο και στα μαγαζιά και όπου θέλεις. Και όχι κοινά όμορφες αλλά πολύ όμορφες. Όσο για να τις ρίξεις αγγλικά παρακαλώ για εσάς αν δεν ξέρετε την γλώσσα η εμένα να με πληρώνετε σαν μεταφραστή έτσι Δεν θέλει καθόλου μυαλό να ρίξεις σχεδόν τις πάντες απλά λίγο καθαρό και όμορφο ελληνικό καμάκι.edit: ελπιζω να ξερετε την ισοτιμια euro με leva 1=1.95λεβα επισης στις τιμες δεν εχει φαπα που ειναι 20% ελπιζω να βοηθησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 23, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Παμε Βουλγαρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιανουάριος 23, 2006 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 TZAMI!!!! Εγω που μενω και Θεσσαλονίκη και ανα τακτά χρονικά διαστήματα ο θειος μου πάει βόλτα στην Βουλγαρία για να αγοράσει διαφορα ρούχα, θα τον πάρω να παμε και απο το Plaisio! Καλή φάση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 23, 2006 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 ’νετα, θα φορτώσω έναν 386 στο αμάξι και θα γυρίσω με έναν 4400Χ2, λέτε να καταλάβει διαφορά ο σύνορα-μάστερ??... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιανουάριος 23, 2006 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Πανω που ειχα μαθει την μετατροπη σε κορωνες... πρεπει να κατσω να μαθαινω και ποσο εχει ενα λεβ????? αντε γεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 23, 2006 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από SLN Πανω που ειχα μαθει την μετατροπη σε κορωνες... πρεπει να κατσω να μαθαινω και ποσο εχει ενα λεβ????? αντε γεια... λεβα απολιτιστε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 23, 2006 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Είναι άλλα τα λειτουργικά έξοδα στη Βουλγαρία και άλλα στην Ελλάδα. Οπότε καθορίζεται διαφορετικά και το περιθώριο κέρδους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 23, 2006 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Είναι άλλα τα λειτουργικά έξοδα στη Βουλγαρία και άλλα στην Ελλάδα. Οπότε καθορίζεται διαφορετικά και το περιθώριο κέρδους. Σωστο κι αυτο. Εδω θελεις περι τα 100 για ενα βραδυ με 2 Βουλγαρες, ενω εκει με 100 τις κρατας για ενα ΠΣΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιανουάριος 24, 2006 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Ναι αλλα αν σκεφτείτε ότι υπάρχει κίνδυνος να σας την πέσουν Βούλγαροι και να σας πάρουν τις Βουλγάρες αλλά και τα PC parts.... Είναι "κάπως" στα σύνορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 24, 2006 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Ναι αλλα αν σκεφτείτε ότι υπάρχει κίνδυνος να σας την πέσουν Βούλγαροι και να σας πάρουν τις Βουλγάρες αλλά και τα PC parts.... Είναι "κάπως" στα σύνορα... Ειδικα στα συνορα θα στην πεσουν σιγουρα μπροστα στο ελληνικο φυλακιο, εαν στην πεσουν θα στην πεσουν μεσα στην βουλγαρια και μονο για σοβαρο λογο.Τις βουλγαρες δεν τις περνουν γιατι θα τις εχουμε πληρωσει ηδη, κανει κακο στο ονομα που τοσο καιρο εχουν φτιαξει >>ζαντανσκι και ετσι και τελος οποιος τις πειραξει θα εχει να κανει με τον νταβατζη τους.Τωρα να μας την πεσουν παλι μαφιοζοι για να παρουν την 7800gtx και παλι μου φαινεται περιεργο , δεν μου κολλαει σαν ονομα βουλγαρικη hi tech μαφια rulez!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 24, 2006 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από VagouridisΤωρα να μας την πεσουν παλι μαφιοζοι για να παρουν την 7800gtx και παλι μου φαινεται περιεργο , δεν μου κολλαει σαν ονομα βουλγαρικη hi tech μαφια rulez!!! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιανουάριος 24, 2006 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 ελατε να με παρετε και μενα και φυγαμε! κοντα ειμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιανουάριος 24, 2006 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 08:10] Ναι αλλα αν σκεφτείτε ότι υπάρχει κίνδυνος να σας την πέσουν Βούλγαροι και να σας πάρουν τις Βουλγάρες αλλά και τα PC parts.... Είναι "κάπως" στα σύνορα... ε οχι και να στιν πεσουν οι βουλγαροι... :jump: ειπαμε πεινανε λιγο αλλα δεν στην πεφτουν ετσι. απο την χωρα μπορεις να βγαλεις χυμα οτι θελεις. το προβλημα ειναι στην ελλαδα μην πεσεις σε καναν εξυπνο τελονιακο να σου λεει που ξερω εγω οτι δεν εχει αλλα πραγματα μεσα το κουτι του υπολογιστη και οχι εξαρτηματα... να του λες σαν τι? και να σου λεει ναρκωτικα.. αλλα συνηθος και αυτοι δεν κανουν προβλημα λεες ενα πηγα εφαγα ολα ατ λεφτα μου και γυρναω στην απλη καθημερινη ζωη μου.. σε ρωταει ητανε καλα και ετσι και δεν ψαχνει ουτε τσαντες ουτε τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 24, 2006 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 αν πας με στυλακι ειμαι ο γαμαο και ετσι , θα σου τη πεσουνε για πλακα . ενας απο εδω πηγε και καλα ανετος και ετσι και αλλιως και του πηρε ενας πορτιερης το κινητο και του λεει , ωραιο ειναι θα το κρατησω....τον παρακαλουσε μετα να του το δωσει και οταν του ειπε οτι θα του κανει μυνηση για κλοπη σκασανε στα γελια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.