Jump to content



Συνδεση 2 pc μεταξυ τους(οχι ιντερνετ)


asker

Recommended Posts

  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Εγώ θα πρότεινα να πάρεις ένα μαγνητάκι (από αυτά που δίνουν δώρο με 2 λίτρα πορτοκαλάδα για το κολάς στο ψυγείο) και να μεταφέρεις τα bits sector προς sector από τον ένα δίσκο στον άλλο. Φτηνή λύση, γύρω στα 2ευρώ έχει ο φρέσκος χυμός πορτοκάλι των 2 λίτρων και θα πάρεις και τη βιταμίνη c σου.

Θα σου πάρει λίγη ώρα βέβαια να βρεις το σωστό μέρος για να τοποθετήσεις τα bits έτσι ώστε να αποφύγεις το fragmentation, αλλά σου έχω εμπιστοσύνη! Εξάλλου ασχολείσαι με συγκεκριμένα ζητήματα που εμείς οι κοινοί χρήστες δεν έχουμε ονειρευτεί καν.

Αρχική απάντηση από frantic

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ....

Αυτο ξαναπες το!:worship: :worship:

τρελο γελιο το θρεντ...τρυπαααααααααα!!!:TD:

Καλά, συγγνώμη, απο το πρώτο post σου απάντησα ακριβώς σε τι χρειάζεσαι. Σου το είπαν τόσα και τόσα παιδιά εδώ μέσα επίσης. Δυο φορές έπεσε link απο το Πλαίσιο με το καλώδιο που ζητάς. Ωστόσο, μας πρήζεις 3 σελίδες να μας λες οτι δεν θες αυτό, στο εξηγούμε συνέχεια και τελικά σου λέει ο Lord of rings το ίδιο πράγμα με μένα και το δέχεσαι αμέσως. Πας καλά?????

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Καλά, συγγνώμη, απο το πρώτο post σου απάντησα ακριβώς σε τι χρειάζεσαι. Σου το είπαν τόσα και τόσα παιδιά εδώ μέσα επίσης. Δυο φορές έπεσε link απο το Πλαίσιο με το καλώδιο που ζητάς. Ωστόσο, μας πρήζεις 3 σελίδες να μας λες οτι δεν θες αυτό, στο εξηγούμε συνέχεια και τελικά σου λέει ο Lord of rings το ίδιο πράγμα με μένα και το δέχεσαι αμέσως. Πας καλά?????

βρε μακουλη μου, αφου δεν βγαζουμε ακρη... το παληκαρι ειναι πραγματικα απιστευτο!απο την στιγμη που μονος του δεν μπορει να βρει τι τον συμφερει και τι οχι και απο την στιγμη που δεν εχει κατασταλαξει στο μυαλουδακι του τι ακριβως θελει να κανει(γιατι αυτο κρινω φιλαρακι asker απο τα ποστ σου)εμεις περισσευουμε!!!!

υγ:βρηκα τι φταει....το IQ μας βρε σεις.εμεις εχουμε γυρω στο 50 και το iq του asker ειναι στα 150.... :rofl::rofl::rofl:

Ρε φίλε asker συγγνώμη κιολας αλλα το πολύ τακατακα κανει τον ανθρωπο μ@λ@κ@

Εάν θες να μεταφέρεις γρήγορα τα δεδομένα ο τροπος είναι ένας που έχω κάνει και γω. 2 κάρτες δυκτίου και ένα καλώδιο erthnet

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.