Solid Snake Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2006 Ενας τρισδιαστατος ηχος που ειναι πραγματικα εκπληκτικος!Ακουστε τον με ακουστικα ή με ενα καλο συστημα ηχου! http://www.holophonic.ch/archivio/testaudio/Cereni%20-%20Holophonic.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 22, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Δεν καταλαβαίνω τι το τρομερό έχει ένα κινούμενο κουτάκι σπίρτα που πάει αριστερά - δεξιά για 2 λεπτά..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιανουάριος 22, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από spc Δεν καταλαβαίνω τι το τρομερό έχει ένα κινούμενο κουτάκι σπίρτα που πάει αριστερά - δεξιά για 2 λεπτά..... Ε ενταξει, εσυ τι περιμενες να ειναι? Αλλα φαντασου αυτο το συστημα σε παιχνιδια FPS ή σε ταινιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 22, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Μπορεις να ξεχωρισεις ποτε το κουτακι ειναι πισω/μπροστα σου, ψηλα/χαμηλα ή εμενα μου φανηκε?Τελειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 22, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Solid Snake Ε ενταξει, εσυ τι περιμενες να ειναι? Αλλα φαντασου αυτο το συστημα σε παιχνιδια FPS ή σε ταινιες Συγνώμη αλλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι το ''τριδιάστατο'', ''αληθινό'' και ''εκπληκτικό'' έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιανουάριος 22, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable Μπορεις να ξεχωρισεις ποτε το κουτακι ειναι πισω/μπροστα σου, ψηλα/χαμηλα ή εμενα μου φανηκε?Τελειο. Και εγω το καταλαβα, γι'αυτο ποσταρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 22, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 12:52] Συγνώμη αλλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι το ''τριδιάστατο'', ''αληθινό'' και ''εκπληκτικό'' έχει. το εφε αναδυκνειεται προφανως σε συστηματα απο 5.1 και πανω...οποτε και δεν περιοριζεται σε αριστερα - δεξια αλλα παιζει με κυκλικη κινηση με πολυ ομαλη μεταβαση απο καναλι σε καναλι...στα 7.1 παντως εδωσε ρεστα αν και περιμενα κι εγω να προσθεσουν και καποιο αλλο εφε πλην του parkinson matchbox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 22, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Σε 2.1 πάντως που έχω δεν ήταν κάτι το τρομερό. Παρατηρώ πως όταν ακούγεται "πίσω" σου, πάει πολή ώρα αριστερά και μετά κάνει ένα "σκαλωπάτι" και πάει δεξια. Πάντως πιστεύω οτι εξαρτάται και απο το πως έχει στημένα ο καθένας τα ηχεία του...Δεν είναι κάτι το πρωτότυπο όμως και έχει δίκιο ο spc (τουλάχιστον όσον αφορά 2.1). Τέτοια "tests" έχει και η creative στους drivers της καθώς και πολλοί άλλοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 22, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Mε απλα ακουστικα το ακουσα εγω.......... και αντιλαμβανομουν σε ποια θεση ηταν του κουτακι:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 22, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Οτι αντιλαμβάνεσαι, αντιλαμβάνεσαι. Δεν είναι όμως το "φοβερό"... " Link to comment Share on other sites More sharing options...
kounavi Ιανουάριος 22, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Πολυ καθαρος ηχος και τρισδιαστατος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 22, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης το εφε αναδυκνειεται προφανως σε συστηματα απο 5.1 και πανω...οποτε και δεν περιοριζεται σε αριστερα - δεξια αλλα παιζει με κυκλικη κινηση με πολυ ομαλη μεταβαση απο καναλι σε καναλι...στα 7.1 παντως εδωσε ρεστα αν και περιμενα κι εγω να προσθεσουν και καποιο αλλο εφε πλην του parkinson matchbox Με 7.1 το άκουσα κι εγώ αλλά δεν μου έκανε την παραμικρή εντύπωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 22, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 O X2 θα φταίει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 22, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από spc Με 7.1 το άκουσα κι εγώ αλλά δεν μου έκανε την παραμικρή εντύπωση... TI λες βρε? Και εγώ με απλά ακουστικά και είναι πάρα πολύ καλό. Που να βάλω τα 5.1 δηλαδή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιανουάριος 22, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Bρε, παιδια για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις...Ποσταρα γιατι με εντυπωσιασε η ολη ηχητικη "κινηση" του σπιρτοκουτου και γιατι θα μου αρεσε η ιδεα να εφαρμοζοταν σε παιχνιδια, ταινιες αλλα και σε αιθουσες κινηματογραφου.Τωρα για να λεει ο spc οτι δεν του αρεσε σε 7.1 κατι παραπανω θα ξερει απο εμενα. Αλλα εγω που το ακουσα με αυτα τα ακουστικα, μου αρεσε αρκετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 22, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Ίσως στα 2.0-2.1 να δίνει την αίσθηση του suround (ίσως αυτό ακριβώς να είναι το ''κόλπο'': το surround στα 2.0-2.1).Στα 7.1 πάντως δεν άκουσα τίποτα που να μην έχω ακούσει εδώ και πολλά χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Ιανουάριος 22, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Εμενα στα 7.1 ( S750) μου αρεσε αρκετα.Δεν τρελαθηκα και ολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Ιανουάριος 22, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ!Φοβερή εντύπωση μου έκανε το πάνω κάτω.Στα ακουστικά Teac HP-11 (5.1) είναι εντυπωσιακό,με τα Creative P580 (5.1) δε πιάνω και πολλά πράγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 22, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Τρομερά εκνευριστικό και τίποτα ιδιαίτερο. Nerf it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 22, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Χθες, στις 16:55] Με 7.1 το άκουσα κι εγώ αλλά δεν μου έκανε την παραμικρή εντύπωση... λογικο, εχεις ειδικευση στα fax Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.