Jump to content

Aγαπημένο επεισόδιο Star Wars

Sol

Ποιό είναι το αγαπημένο σας επεισόδιο?  

36 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Με αφορμή το thread: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=23329

είπα να κάνουμε δημοσκόπηση για το αγαπημένο σας επεισόδιο Star Wars!

Αυτοκρατορία ή επαναστάτες, Sith ή Jedi, ο νέος είναι ωραίος ή ο παλιός είναι αλλιώς?

May the force be with you...always...

post-4012-1416072387,9648_thumb.jpg

Μάλλον το ΙΙ θα ψηφίσω. Ναι το ΙΙΙ είχε ΦΟΒΕΡΕΣ μάχες, μα ... σαν να βιαζότανε ο Λούκας ! Σαν να προσπαθούσε να τα χωρέσει ΟΛΑ (μάχες κ πλοκή) σε ένα επεισόδιο ! Το δεύτερο αν κ είχε λιγότερες μάχες, κυλούσε πιο ομαλά !

Είμαι ανάμεσα στο 2 και στο 3. Θα επιλέξω το 2, για τους λόγους:

Εχει έντονο ερωτισμό με την Amidala (Padme).

Εχει τον Anakin κι οχι τον Darth Vader.

Εχει την επίθεση των κλόνων (τελεια εφε).

Εχει την amidala με ενα ασπρο σετακι φόρμας.

Στο 3 ο Anakin γίνεται κακος και σκοτωνει τα μικρα Jedi-άκια και πάει απο την Dark Side. Δεν μου άρεσε το σενάριο/πλοκη στο 3.

Εχει την amidala με ενα ασπρο σετακι φόρμας. :D

....

Στο 3 ο Anakin γίνεται κακος και σκοτωνει τα μικρα Jedi-άκια και πάει απο την Dark Side. Δεν μου άρεσε το σενάριο/πλοκη στο 3. :devil:

Χα χα, ωραίος ρε Πανέα! :flower: Light side μεχρι το κόκαλο ε? Έλα ρε με τον Anakin τον φλώρο (:p), ούτε τον kennobi δεν καθάρισε (:p), vader όλα τα λεφτά ρε συ.

:p EPISODE 3 SPOILER :p

H σκηνή που λέει ο πιτσιρίκος "Master Skywalker, there so many of them..." και ο Anakin κλαίγωντας τραβάει το φωτόσπαθο είναι ψιλοτέλεια πάντως.

:p EPISODE 3 SPOILER :p

To IV. Πάντα με ενθουσιάζει η πρώτη ταινία μιας τριλογίας (ή χ-λογίας). Ήταν κάτι το καινούργιο πρωτοποριακό και έδωσε μεγάλη ώθηση στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Το casting ήταν εξαιρετικό και ο Ford όλα τα $. Η μουσική έδενε καταπληκτικά με το σενάριο και την πλοκή Εξίσου με ενθουσίασαν και οι υπόλοιπες ταινίες. (στο VI το εμβατήριο του Vader όταν πάει να επιθεωρήσει το νέο death star μου σήκωνε την τρίχα...) Δημιούργησε μία ιστορία στην οποία αργότερα έχουν γραφτεί τα άπειρα σενάρια (star war universe).

Οι τρεις καινούργιες δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασαν. Βέβαια έπαθα πλάκα με τα πραγματικά απίστευτα οπτικά εφέ και την λεπτομέρεια τους. (Στο DVD το έπαιζα σε αργή κίνηση για να θαυμάζω τις λεπτομέρειες των κτηρίων, σκαφών κλπ). Όμως οι ηθοποιοί δεν μπόρεσαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Ούτε και η πλοκή. Περισσότερο ενδιαφέρων (για μένα) είχε το δέσιμο της ιστορίας (σαν ιδέα) παρά ο τρόπος που υλοποιήθηκε.

Εκεί που πραγματικά απογοητεύτηκα, ήταν στο ΙΙΙ με τον VADER. Είχα δει το teaser και πραγματικά ενθουσιάστηκα όταν άκουσα τον αυτοκράτορα να μιλάει με τον Vader και να ακούω την αναπνοή του αγαπημένου μου κακού.

- Lord Vader

- Yes Master

- RISE

Στην ταινία όμως του μίλησε (όταν τον είχε ντύσει) λες και απευθυνόταν σε παιδάκι με ειδικές ανάγκες... (Γούστα είναι αυτά)

Υ.Γ. Γενικά τα Star Wars είναι και ήταν οι αγαπημένες μου ταινίες επιστημονικής φαντασίας. ’λλωστε το master από το nick μου προέρχεται από εκεί..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.