unstoppable Ιανουάριος 22, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Γιατι μπερδευεσε, οι ταινιες διαδραματιζονται με την σειρα που λεει το ονομα τους->Ι>ΙΙ>ΙΙΙ>ΙV>V>VI ασχετα με το ποτε γυριστηκαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιανουάριος 22, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Τοτε μαλλον μου εχουν δώσει λαθος πληροφορίες. Δηλαδή παλια, βγήκαν τα IV V VI και τώρα βγήκαν τα I II III ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 22, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 19:27] Τοτε μαλλον μου εχουν δώσει λαθος πληροφορίες. Δηλαδή παλια, βγήκαν τα IV V VI και τώρα βγήκαν τα I II III ; Ακριβώς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιανουάριος 22, 2006 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Ε πειτε το ρε παιδια και τοση ωρα λεμε τα ιδια πραγματα Καλα, εγώ ειμαι Πόντιος, εσεις ;:P:P Ξερετε ποια γυρίστηκαν παλια ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιανουάριος 22, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Βρε Πανέα αφού το λες και μόνος σου, ΙV(1979), V(1981) και VΙ(1983) γυρίστηκαν πρώτα, μετά από μερικά Indiana Jones και ένα μεγάλο διάλειμμα ο Lucas γύρισε το Ι(1999), το ΙΙ(2001) και τέλος πριν από λίγο το ΙΙΙ και έδεσε επιτέλους το γλυκό. Η ιστορία στις ταινίες δριαδραματίζεται όπως είπε και ο unstoppable Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιανουάριος 22, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Τώρα μαλιστα! Τωρα τα ξεκαθαρισα! Thanx Sol !!!Ξέρει κανείς αν θα κανει remake τα IV, V, VI ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιανουάριος 22, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Μπα δεν νομίζω και οπωσδήποτε ΔΕΝ θα πρέπει να τον κάνει, φαντάζομαι ούτε και ο ίδιος θα θέλει κατι τέτοιο, έχουν αφήσει εποχή αυτές οι ταινίες τότε που βγήκαν, δε θα κερδίσουν τίποτα με παραπάνω εφέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιανουάριος 22, 2006 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Αρα να ελπίζουμε σε καινουρια σενάρια ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Ιανουάριος 22, 2006 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 ειδα τα παλια star wars και κ**ωσα με το συμπαθειο....απιστευτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 22, 2006 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 ωραίες μεν, αλλά αν δεν είχε κάνει το κολπάκι να βγάλει πρώτα τα IV - V - VI δεν ξέρω αν θα είχε βγάλει (οικονομικά) 6 ταινίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιανουάριος 22, 2006 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Σωστός Σωτήρη... πολύ έξυπνη κίνηση να ξεκινήσει από την μέση, κατευθείαν στο ζουμί, άγνωστοι αλλά με background ήρωες, πολύ ψάρωμα για την σειρά και πολλά $$$ στην τσέπη του. Αλλά ο τύπος τα άξιζε αν έχετε δει τα extras τι πέρασε για το ΙV που ήταν με διαφορά το πιο δύσκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 23, 2006 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Episode VII -> http://www.starwarssequeltrilogy.com/ Episode VIII _> http://www.supershadow.com/starwars/episode8/plot.htmlEpisode IX -> http://www.supershadow.com/starwars/episode9/plot.html μην ξαναπατησεις σε αυτα τα site.Ειναι μουφα οπως και τα σεναρια που αναφερουν.www.theforce.net .Εκει να πηγαινεις για απολυτη ενημερωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellboy Ιανουάριος 23, 2006 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Sinclair PC200....Δηλαδή 8086 στα 8Mhz, 512k Ram, 3,5 inch 720k floppy, CGA...Και όλα αυτά σε έναν υπολογιστή που έμοιαζε στην εξωτερική εμφάνισημε Amiga αλλά το πλαστικό του ήταν μάυρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 23, 2006 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 καραλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ :rofl: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 23, 2006 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Hellboy Sinclair PC200....Δηλαδή 8086 στα 8Mhz, 512k Ram, 3,5 inch 720k floppy, CGA...Και όλα αυτά σε έναν υπολογιστή που έμοιαζε στην εξωτερική εμφάνισημε Amiga αλλά το πλαστικό του ήταν μάυρο. Αρχηγε δοκαρι σε αλλο thread μαλλον ηθελες να κανεις Post... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιανουάριος 26, 2006 Author #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Λοιπόν σήμερα έχω δεί 5 από τις 6 ταινίες. Μου λείπει να δω την πρώτη και είμαι comple. Ρε παιδια, καπως απότομα δεν το κόβει στο Return of the Jedi ? Ας άφηνε τουλάχιστον να τελειώσει το soundtrack EDITED: http://www.theforce.net/virtualsequels/story/Episode_VII_Escape_From_Peril_Available_for_Download_87982.asp Χμ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 26, 2006 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Τώρα μαλιστα! Τωρα τα ξεκαθαρισα! Thanx Sol !!!Ξέρει κανείς αν θα κανει remake τα IV, V, VI ; Τα έχει κάνει remake με καλύτερα οπτικά εφέ λίγο πριν αρχίσει να ασχολείται με το Episode 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.