GruntGR Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2006 http://www.fileplanet.com/filelist.aspx?s=103415&v=0 τι να πω ? απλα η σειρα οσο παει και χειροτερευει, στο 3 βαλανε single player απλα για να υπαρχει, στο rogue spear το mp(ειδικα στο coop mode) και το sp οταν δουλευε σωστα ητανε γαματο ενω οποτε η ΑΙ επασχε απο συνδρομο down ή λαγκαρες αισχρα ηθελες να κανεις quit το γρηγοροτερο δυνατον, μερικες φορες απτα νευρα μου το εκανα και unistall τοτε αλλα μετα το μετανοιωνα (11χρονος γαρ ) ε το καινουργιο ειναι 3 φορες πιο αισχος, το κανανε σαν το black hawk down ενα πραμα, κουλοι εχθροι, ημι-κουλοι συμμαχοι και εντελως απλοποιημενη δραση, ουτε one shot one kill ουτε πλανο πριν την μαχη, ουτε καν διαλεγεις ποιους θα παρεις μαζι σου, go codes και snipers ουτε για αστειο, WELL DONE (N)UBISOFT !!! απο μηχανη μην την σχολιασω, καλα γραφικα (μεχρι και HDR τρομαρα της) αλλα οι φορες που χτυπαω κατω απο 50fps αμα εχω ολα τα eyecandy ενεργοποιημενα ειναι αρκετες, και οι πιο πολλες ειναι κατα την διαρκεια καποιας μαχης, με ολα στο medium και χωρις AA και AF παλι σε 3-4 φασεις χτυπαω κατω απο 50fps, το θεμα ειναι πως με κατω απο 50fps εχεις ΤΡΕΛΟ mouselag και μονο με 50+ στρωνει(κατι σαν το bf2 αλλα πολυ λιγοτερο υποφερτο), το μονο που μου αρεσε ητανε τα ironsights και που δεν ειχες στοχαστρο στο challenge mode, τι αλλο να πω, ενα παιχνιδι που το κανανε για κονσολες μεταφερθηκε στο pc χωρις τις απαραιτητες αλλαγες στην δυσκολια και γενικα στον σχεδιασμο, μεχρι και save μπορεις να κανεις ΗΜΑΡΤΟΝ ! αντε να δουμε αν γλιτωσε απο αυτον τον βιασμο και το επομενο ghost recon η εγινε και αυτο arcade και κονσολαδικο αν ειστε αληθινοι φανς της σειρας ΜΗΝ κανετε κλικ στο παραπανω url, εγω σας προειδοποιησα PS : oops λαθος forum, καποιος mod να το κανει move plz
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.