jose Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2006 εχω καποιο προβλημα με την συνδεση μου και ηθελα μηπος γνωριζεται κατι να μου πειτε!!το αφηνω το βραδυ το pc ανοιχτο και το bitcomet κατεβαζει καποια μεγαλα αρχεια!την αλλη μερα το πρωι το βλεπω να μην εχει συνδεση στο internet , και στις ρυθμίσεισ του router ( FRITZ! BOX ) εκει που εχω το account information εχω επιλεξει την τελευταια επιλογη που λεει : maintain Internet connection permanentlyτι αλλο να κανω για να μην κανει αποσυνδεση μονο του???εχω κανει και update Firmware
MasterDAL Ιανουάριος 21, 2006 #2 Ιανουάριος 21, 2006 Παλαιότερα που είχαμε hol στην εταιρία που δούλευα, είχαμε συχνά τέτοια προβλήματα. Ο admin είχε πει ότι φταίει η hol η οποία έκανε "reset τα modem" της ή κάτι αντίστοιχο καθώς δεν θυμάμε αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω αν είχε δίκιο ή όχι πάντως όταν έλειξε η συνδρομή και αλλάξαμε isp (χωρίς καμία αλλαγή στο hardware - software του σερβερ) το πρόβλημα δεν ξαναεμφανίστηκε... Δοκίμασε να το βάλεις να ξαναπαίρνει αυτόματα όταν πεύτει
jose Ιανουάριος 21, 2006 Author #3 Ιανουάριος 21, 2006 πως θα το κανω αυτο αφου εχω dsl και η συνδεση ειναι συνεχομενη!!!
MasterDAL Ιανουάριος 21, 2006 #4 Ιανουάριος 21, 2006 Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει εντολή που κάνει reset το modem και ξανασυνδέετε. Αν κάνω λάθος :o
jose Ιανουάριος 21, 2006 Author #5 Ιανουάριος 21, 2006 ναι το ξερω αυτο αλλα αυτο δεν με βοηθαει!! το θεμα ειναι να μην αποσυνδεεται μονο του!! εκτος βεβεα και αν ειναι προβλημα της HOL και οχι των XP!!
sotiris Ιανουάριος 21, 2006 #6 Ιανουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από jose ναι το ξερω αυτο αλλα αυτο δεν με βοηθαει!! το θεμα ειναι να μην αποσυνδεεται μονο του!! εκτος βεβεα και αν ειναι προβλημα της HOL και οχι των XP!! αν το modem σου είναι modem/router, τότε τα xp δεν έχουν σχέση.μήπως έχει το modem σου κάποια επιλογή να αποσυνδέεται όταν δεν έχει traffic?
SlotKiller Ιανουάριος 21, 2006 #7 Ιανουάριος 21, 2006 Το μοντεμακι το εχω δει ελαχιστα, μιας και το εχει ο πατερας μου στο γραφειο του. Αφου εχεις τικαρει την επιλογη "maintain Internet connection permanently" μπορουν να συμβαινουν 3 τινα:1. Σε πεταει η hol (θα επρεπε ομως να επανασυνδεθει αυτοματα)2. Τα παιζει το μοντεμ απο τις πολλες συνδεσεις του bitcomet (πιθανο)3. μη σωστη συνδεση σπλιτερ/μοντεμ και τυχων παρεμβολες απο το τηλεφωνο.Οπως και να χει, αλλαξε client για torrent γιατι δε λεει αυτο που εχεις!κατεβασε αυτο! και βαλε global maximum number of connections 150!
jose Ιανουάριος 22, 2006 Author #8 Ιανουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 01:03] Το μοντεμακι το εχω δει ελαχιστα, μιας και το εχει ο πατερας μου στο γραφειο του. Αφου εχεις τικαρει την επιλογη "maintain Internet connection permanently" μπορουν να συμβαινουν 3 τινα:1. Σε πεταει η hol (θα επρεπε ομως να επανασυνδεθει αυτοματα)2. Τα παιζει το μοντεμ απο τις πολλες συνδεσεις του bitcomet (πιθανο)3. μη σωστη συνδεση σπλιτερ/μοντεμ και τυχων παρεμβολες απο το τηλεφωνο.Οπως και να χει, αλλαξε client για torrent γιατι δε λεει αυτο που εχεις!κατεβασε αυτο! και βαλε global maximum number of connections 150! μονο αυτες ειναι οι ρυθμισεις για το μTorrent? το ειχα γιαυτο το λεω αλλα δεν με πηγενε πολυ καλα!! αλλες ρυθμισεισ υπαρχουν??
sotiris Ιανουάριος 22, 2006 #9 Ιανουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από jose μονο αυτες ειναι οι ρυθμισεις για το μTorrent? το ειχα γιαυτο το λεω αλλα δεν με πηγενε πολυ καλα!! αλλες ρυθμισεισ υπαρχουν?? maximum upload στα 5-8.από κει και πάνω πεθαίνει και σου καθυστερεί και τα downloads.(μιλάμε για xxx/128 σύνδεση πάντα).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.