overvolt Ιανουάριος 22, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 19:07] Λογικα την οθονη του δεν την εχει μακρια.... ειναι και 19" CRT !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 22, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 θα προτιμουσα να βγαζει το ζεστο αερα εξω απο το κουτι οπως τα προηγουμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 22, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Εντάξει .... δεν καταργείτε το NV5 , απλά υπάρχει και μια νέα πρόταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 22, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Εμένα σοβαρά τώρα, θα μου εξηγήσει κανείς πώς γίνεται να ρουφάει απ'έξω; Γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιανουάριος 22, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Mαντεύω o ανεμιστήρας θα ρουφάει αέρα και θα τον διοχετεύει μέσα από το πλαστικό στα πτερύγια.Μπορεί να μην βγάζει τον ζεστό αέρα έξω ΑΛΛΑ οι τύποι τριπλασίασαν τα πτερύγια - πρόσθεσαν και τρια heatpipes γι'αυτό φαντάζομαι έστριψαν τα πτερύγια 90 μοίρες αριστερά απλά για να χωρέσουν στην πλακέτα. (μειώνοντας ταυτόχρονα το βάρος στο μισό, έτσι?)Αλλιώς εαν "κοίταζαν" πάλι προς τα έξω η ψύκτρα θα είχε μάλλον απαγορευτικό ύψος, με εντελώς εκτός το κέντρο βάρους.Πιστεύω πως θα κερδίζει εύκολα την ΝV5 και σε θόρυβο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Ιανουάριος 22, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Καλά όλα αυτά ρε παδιά, αλλά μήπως την είδαμε πουθενά στην Ελλάδα;Και να δούμε και τιμή...Θα είναι στα 28 ή θα πηγαίνει στην 50αρού και αυτή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 22, 2006 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Ilias83 [Σήμερα, στις 00:08] Καλά όλα αυτά ρε παδιά, αλλά μήπως την είδαμε πουθενά στην Ελλάδα;Και να δούμε και τιμή...Θα είναι στα 28 ή θα πηγαίνει στην 50αρού και αυτή... Στο site της arctic cooling έχει ίδια τιμή με τα silencer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 23, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Sol Mαντεύω o ανεμιστήρας θα ρουφάει αέρα και θα τον διοχετεύει μέσα από το πλαστικό στα πτερύγια. Μπορεί να μην βγάζει τον ζεστό αέρα έξω ΑΛΛΑ οι τύποι τριπλασίασαν τα πτερύγια - πρόσθεσαν και τρια heatpipes γι'αυτό φαντάζομαι έστριψαν τα πτερύγια 90 μοίρες αριστερά απλά για να χωρέσουν στην πλακέτα. (μειώνοντας ταυτόχρονα το βάρος στο μισό, έτσι?) Αλλιώς εαν "κοίταζαν" πάλι προς τα έξω η ψύκτρα θα είχε μάλλον απαγορευτικό ύψος, με εντελώς εκτός το κέντρο βάρους. Πιστεύω πως θα κερδίζει εύκολα την ΝV5 και σε θόρυβο... Ναι οκ, αλλά ο vdeseris είπε οτι ρουφάει απ'έξω. Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω... Τώρα που το καλοσκέφτομαι βασικά, "απ'έξω" δεν σημαίνει απαραίτητα έξω απο το κουτί αλλά μπορεί να σημαίνει και έξω απο την ψύκτρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 23, 2006 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 12:15] Ναι οκ, αλλά ο vdeseris είπε οτι ρουφάει απ'έξω. Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω... Τώρα που το καλοσκέφτομαι βασικά, "απ'έξω" δεν σημαίνει απαραίτητα έξω απο το κουτί αλλά μπορεί να σημαίνει και έξω απο την ψύκτρα... Δεν το είπα εγώ ο reviewer το είπε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 23, 2006 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 To θέμα είναι ότι στις παρουσιάσεις πήγε πολύ καλά παρόλο που δεν ακουμπάνε οι μνήμες απευθείας με το μέταλλο. Ειδικά εκεί με τα 80άρια που πιανε η ΑΤΙ με 1.20 ρεύμα, τα οποία έγιναν 60άρια με 1.30 έδωσα τα ρέστα μου ’ντε να τη φέρει κανένας Ελλάδα μπας και τη δοκιμάσουμε! [spc ακούς??? Γη καλεί spc, Γη καλεί spc, χρειαζόμαστε ψύξη, όβερ!] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 23, 2006 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Ναι αλλά εγώ σε δικό σου post το διάβασα. Τι νομίζεις, οτι κάθισα να διαβάσω το review; Σαν καλός βαρεσάρης μόνο τις φωτογραφίες είδα... :hehe: Πέρα απο την πλάκα πάντως, πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό... Όπως επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν έχει πρόβλημα που διώχνει το ζεστό αέρα απο τη μεριά του Mobo... Τέσπα, κάτι θα ξέρουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 23, 2006 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Δεν μου τα βγαζει κανενας απο το μυαλο, οτι αυτη ειναι μια λυση, αποκλειστικα για τα PCI-E SLI .. Με αυτο το σκεπτικο , εγω που βρησκομε στην πλευρα του AGP, δεν εχω να περιμενο τιποτα απο αυτην, ετσι και εγω :zzz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Ιανουάριος 23, 2006 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από vdeseris Στο site της arctic cooling έχει ίδια τιμή με τα silencer. Μίλαγα για τιμή στην Ελλάδα που ακόμα δεν έχει έρθει...Αθόρυβη είναι, ελαφριά είναι, τι άλλο θέλει κανείς για να ξεφορτωθεί την stock της MSI?@gznp: Γιατί δεν ακουμπάει τις μνήμες; Εγώ απ'ότι βλέπω με την ψύκτρα μια χαρά τις ακουμπάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 25, 2006 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 Αρχική απάντηση από Ilias83 Μίλαγα για τιμή στην Ελλάδα που ακόμα δεν έχει έρθει...Αθόρυβη είναι, ελαφριά είναι, τι άλλο θέλει κανείς για να ξεφορτωθεί την stock της MSI?@gznp: Γιατί δεν ακουμπάει τις μνήμες; Εγώ απ'ότι βλέπω με την ψύκτρα μια χαρά τις ακουμπάει... Δεν ακουμπάει η ψύκτρα τις μνήμες αλλά η επαφή τους γίνεται με thermal pads, σίγουρα είναι ειδικά pads για καλύτερη μεταφορά θερμοκρασίας αλλά άλλο η άμεση επαφή και άλλο τα pads.Το μειονέκτημα της άμεσης επαφής είναι το ότι πρέπει η επιφάνεια της ψύκτρας να γίνει εντελώς λεία με αρκετό παίδεμα στο lapping αλλά και πάλι το αποτέλεσμα είναι καλύτερο. Για την ιστορία μόνο το NV Silencer 5 Rev. 1 είχε απ'ευθείας επαφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Ιανουάριος 25, 2006 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 Αρχική απάντηση από gznp Δεν ακουμπάει η ψύκτρα τις μνήμες αλλά η επαφή τους γίνεται με thermal pads, σίγουρα είναι ειδικά pads για καλύτερη μεταφορά θερμοκρασίας αλλά άλλο η άμεση επαφή και άλλο τα pads. Το μειονέκτημα της άμεσης επαφής είναι το ότι πρέπει η επιφάνεια της ψύκτρας να γίνει εντελώς λεία με αρκετό παίδεμα στο lapping αλλά και πάλι το αποτέλεσμα είναι καλύτερο. Για την ιστορία μόνο το NV Silencer 5 Rev. 1 είχε απ'ευθείας επαφή. Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάρτιος 5, 2006 Author #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Ilias83 [23-01-2006 00:08] Καλά όλα αυτά ρε παδιά, αλλά μήπως την είδαμε πουθενά στην Ελλάδα; Και να δούμε και τιμή... Θα είναι στα 28 ή θα πηγαίνει στην 50αρού και αυτή... 28 ακριβώς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.