Jump to content

Δύο νέα προϊόντα από την Arctic Cooling.

vdeseris

Recommended Posts

Mαντεύω o ανεμιστήρας θα ρουφάει αέρα και θα τον διοχετεύει μέσα από το πλαστικό στα πτερύγια.

Μπορεί να μην βγάζει τον ζεστό αέρα έξω ΑΛΛΑ οι τύποι τριπλασίασαν τα πτερύγια - πρόσθεσαν και τρια heatpipes γι'αυτό φαντάζομαι έστριψαν τα πτερύγια 90 μοίρες αριστερά απλά για να χωρέσουν στην πλακέτα. (μειώνοντας ταυτόχρονα το βάρος στο μισό, έτσι?)

Αλλιώς εαν "κοίταζαν" πάλι προς τα έξω η ψύκτρα θα είχε μάλλον απαγορευτικό ύψος, με εντελώς εκτός το κέντρο βάρους.

Πιστεύω πως θα κερδίζει εύκολα την ΝV5 και σε θόρυβο...

Αρχική απάντηση από Ilias83 [Σήμερα, στις 00:08]

Καλά όλα αυτά ρε παδιά, αλλά μήπως την είδαμε πουθενά στην Ελλάδα;

Και να δούμε και τιμή...

Θα είναι στα 28 ή θα πηγαίνει στην 50αρού και αυτή...

Στο site της arctic cooling έχει ίδια τιμή με τα silencer.

Αρχική απάντηση από Sol

Mαντεύω o ανεμιστήρας θα ρουφάει αέρα και θα τον διοχετεύει μέσα από το πλαστικό στα πτερύγια.

Μπορεί να μην βγάζει τον ζεστό αέρα έξω ΑΛΛΑ οι τύποι τριπλασίασαν τα πτερύγια - πρόσθεσαν και τρια heatpipes γι'αυτό φαντάζομαι έστριψαν τα πτερύγια 90 μοίρες αριστερά απλά για να χωρέσουν στην πλακέτα. (μειώνοντας ταυτόχρονα το βάρος στο μισό, έτσι?)

Αλλιώς εαν "κοίταζαν" πάλι προς τα έξω η ψύκτρα θα είχε μάλλον απαγορευτικό ύψος, με εντελώς εκτός το κέντρο βάρους.

Πιστεύω πως θα κερδίζει εύκολα την ΝV5 και σε θόρυβο...

Ναι οκ, αλλά ο vdeseris είπε οτι ρουφάει απ'έξω. Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω... Τώρα που το καλοσκέφτομαι βασικά, "απ'έξω" δεν σημαίνει απαραίτητα έξω απο το κουτί αλλά μπορεί να σημαίνει και έξω απο την ψύκτρα... :p

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 12:15]

Ναι οκ, αλλά ο vdeseris είπε οτι ρουφάει απ'έξω. Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω... Τώρα που το καλοσκέφτομαι βασικά, "απ'έξω" δεν σημαίνει απαραίτητα έξω απο το κουτί αλλά μπορεί να σημαίνει και έξω απο την ψύκτρα... :p

Δεν το είπα εγώ ο reviewer το είπε.... :p

To θέμα είναι ότι στις παρουσιάσεις πήγε πολύ καλά παρόλο που δεν ακουμπάνε οι μνήμες απευθείας με το μέταλλο. Ειδικά εκεί με τα 80άρια που πιανε η ΑΤΙ με 1.20 ρεύμα, τα οποία έγιναν 60άρια με 1.30 έδωσα τα ρέστα μου :T:

’ντε να τη φέρει κανένας Ελλάδα μπας και τη δοκιμάσουμε!

[spc ακούς??? Γη καλεί spc, Γη καλεί spc, χρειαζόμαστε ψύξη, όβερ!]

:D

Ναι αλλά εγώ σε δικό σου post το διάβασα. Τι νομίζεις, οτι κάθισα να διαβάσω το review; Σαν καλός βαρεσάρης μόνο τις φωτογραφίες είδα... :hehe: :hehe: :hehe:

Πέρα απο την πλάκα πάντως, πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό... Όπως επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν έχει πρόβλημα που διώχνει το ζεστό αέρα απο τη μεριά του Mobo... :hmm: Τέσπα, κάτι θα ξέρουν... :p

Δεν μου τα βγαζει κανενας απο το μυαλο, οτι αυτη ειναι μια λυση, αποκλειστικα για τα PCI-E SLI ..

Με αυτο το σκεπτικο , εγω που βρησκομε στην πλευρα του AGP, δεν εχω να περιμενο τιποτα απο αυτην, ετσι και εγω :zzz: :zzz: :zzz:

Αρχική απάντηση από vdeseris

Στο site της arctic cooling έχει ίδια τιμή με τα silencer.

Μίλαγα για τιμή στην Ελλάδα που ακόμα δεν έχει έρθει...

Αθόρυβη είναι, ελαφριά είναι, τι άλλο θέλει κανείς για να ξεφορτωθεί την stock της MSI?

@gznp: Γιατί δεν ακουμπάει τις μνήμες; Εγώ απ'ότι βλέπω με την ψύκτρα μια χαρά τις ακουμπάει...

Αρχική απάντηση από Ilias83

Μίλαγα για τιμή στην Ελλάδα που ακόμα δεν έχει έρθει...

Αθόρυβη είναι, ελαφριά είναι, τι άλλο θέλει κανείς για να ξεφορτωθεί την stock της MSI?

@gznp: Γιατί δεν ακουμπάει τις μνήμες; Εγώ απ'ότι βλέπω με την ψύκτρα μια χαρά τις ακουμπάει...

Δεν ακουμπάει η ψύκτρα τις μνήμες αλλά η επαφή τους γίνεται με thermal pads, σίγουρα είναι ειδικά pads για καλύτερη μεταφορά θερμοκρασίας αλλά άλλο η άμεση επαφή και άλλο τα pads.

Το μειονέκτημα της άμεσης επαφής είναι το ότι πρέπει η επιφάνεια της ψύκτρας να γίνει εντελώς λεία με αρκετό παίδεμα στο lapping αλλά και πάλι το αποτέλεσμα είναι καλύτερο. Για την ιστορία μόνο το NV Silencer 5 Rev. 1 είχε απ'ευθείας επαφή.

Αρχική απάντηση από gznp

Δεν ακουμπάει η ψύκτρα τις μνήμες αλλά η επαφή τους γίνεται με thermal pads, σίγουρα είναι ειδικά pads για καλύτερη μεταφορά θερμοκρασίας αλλά άλλο η άμεση επαφή και άλλο τα pads.

Το μειονέκτημα της άμεσης επαφής είναι το ότι πρέπει η επιφάνεια της ψύκτρας να γίνει εντελώς λεία με αρκετό παίδεμα στο lapping αλλά και πάλι το αποτέλεσμα είναι καλύτερο. Για την ιστορία μόνο το NV Silencer 5 Rev. 1 είχε απ'ευθείας επαφή.

• 1 month later...
Αρχική απάντηση από Ilias83 [23-01-2006 00:08]

Καλά όλα αυτά ρε παδιά, αλλά μήπως την είδαμε πουθενά στην Ελλάδα;

Και να δούμε και τιμή...

Θα είναι στα 28 ή θα πηγαίνει στην 50αρού και αυτή...

28 ακριβώς! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.