vdeseris Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2006 Η Arctic Cooling κυκλοφόρησε δύο νέα προϊόντα ψύξης για κάρτες γραφικών. Το Accelero X1 για Nvidia 6800 και 7800 και το Accelero X2 για ΑΤi Χ1800 και Χ1900. Περισσότερες πληροφορίες και πρώτες εντυπώσεις στα reviews εδώ και εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 21, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 Βλέπω για άλλη μια φορά κάτι που δεν εκμεταλεύτηκε. Αντί ο ανεμιστήρας να ρουφάει απο κάτω, δεν θα ήταν πολύ καλύτερο να ρουφάει απ'έξω απ'το κουτί; Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να βάλει κανείς κάποια κάρτα κάτω απο αυτό το πράγμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 21, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 11:05] Βλέπω για άλλη μια φορά κάτι που δεν εκμεταλεύτηκε. Αντί ο ανεμιστήρας να ρουφάει απο κάτω, δεν θα ήταν πολύ καλύτερο να ρουφάει απ'έξω απ'το κουτί; Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να βάλει κανείς κάποια κάρτα κάτω απο αυτό το πράγμα... "When the fan is running it will suck air in from the outside and blow it over the fins. Unlike previous coolers from Arctic Cooling hot air will not be exhausted outside the case." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 21, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 Να σαι καλά βρε vdeseris, μου φτιαξες τη μέρα :) Εδώ μία πολύ ωραία παρουσίαση του Χ1: http://www.virtual-hideout.net/reviews/ac_accelero_x1/index.shtml Και άλλη μία για το Χ2: http://www.ngohq.com/home.php?page=articles&go=read&arc_id=63 Πολύ καλή δουλειά και από τα δύο! Και τώρα ειδικά που είδα πως είναι η στοκ ψύξη των 7800, τρέχοντας θα πάω να το πάρω :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 21, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 Ας μου εξηγήσει τότε κάποιος πώς θα γίνεται αυτό γιατί εγώ δεν μπορώ να καταλάβω... Ρουφάει απο τον ανεμιστήρα ο οποίος όπως βλέπω ρουφάει απο κάτω και το φυσάει στα πτερύγια απο τα οποία μάλιστα μετά ο αέρας πέφτει πάνω στη μητρική... Γύρω γύρω κλειστό το βλέπω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιανουάριος 22, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 τπτ για socket 939 cpu cooler στα 0.4-0.5 sone δεν εχει ? γιατι μονο nearly inaudiable δεν ειναι ο freezer 64 και o silencer 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 22, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Μαπίτσα μου φαινετε το κουλερακι , κανουν και οικονομια στο χαλκο, τελος παντων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 22, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 17:44] Μαπίτσα μου φαινετε το κουλερακι , κανουν και οικονομια στο χαλκο, τελος παντων. το συμπερασμα οτι ειναι μαπα πως το εβγαλες ΠΑΛΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ? με το ματι? ή σου ρθε κανα Golden Sample λογω των πολλων πτυχιων σου?γιατι αν εχεις αποτελεσματα να μας δωσεις και μας τις δοκιμες σου............. ρε φιλε εισαι απιστευτη πηγη παραπληροφορησης........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 22, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Δεν σου απαντω , με τετοιο ανοητο τροπο , που μου γραφεις , κουλαρισε πρωτα, και τα ξαναλεμε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 22, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 οκ σου ζητω συγγνωμη για την προηγουμενη μου απαντηση.δωσε μου ενα σοβαρο επιχειρημα/μετρηση που εκανες και το εβγαλες μαπα για να δουμε τελικα που βασιζεσαι και το ειπες Μ_Α_Π_Α Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 22, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από overvolt Μαπίτσα μου φαινετε το κουλερακι , κανουν και οικονομια στο χαλκο, τελος παντων. Έλεος, έλεος.... Μαπίτσα??? 1ον όπως πολύ σωστά λέει και ο Γιώργος, ΠΟΥ $&@Τ@ το ξέρεις??? Το δοκίμασες??? Πώς βγαίνεις και λες "μαπίτσα μου φαίνεται το κουλεράκι" δλδ? Τι να πω... 2ον ηθελα να ξερα τι σε πείραξε ο χαλκός??? Η νομίζεις ότι ο χαλκός είναι το σούπερ ντούπερ υλικό?? Μήπως να πεις και στους ανθρώπους τη δουλειά τους?? Δηλαδή η ΧΡ-120 που είναι όλο αλουμίνιο έπρεπε να είναι χαλκός ε? Το ότι είναι ένα τμήμα της ψύκτρας χαλκός και το άλλο αλουμίνιο εξυπηρετεί: 1) Στο βάρος 2) Στην διαφυγή της θερμότητας ευκολότερα από την ψύκτρα. Ο χαλκός μπορεί να έχει μεγαλύτερη θερμοαπορροφητικότητα, δεν αφήνει όμως τη θερμότητα να φύγει γρήγορα από πάνω του. Κάτι που κάνει -μάντεψε ποιο- το αλουμίνιο... Μαπίτσα??? Στην ΑΤΙ βάλανε 1.30 ρεύμα και έπιασε 60 βαθμούς όταν με τη στοκ ψύκτρα στα 1.20 πιάνει 80...!!! Ήθελα να ξερα πως σου ρθε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 22, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 17:44] Μαπίτσα μου φαινετε το κουλερακι , κανουν και οικονομια στο χαλκο, τελος παντων. 1) δεν πεταει αερα εξω... 2) Η βαση του ειναι μιγμα, αλουμινιου και χαλκου , η βαση του NV5 ειναι καθαρος χαλκος. 3) Η μονη τεχνολογικη επανασταση ειναι στα ρουλεμαν του ανεμιστηρα . Το NV5 εχει κεραμικα εδρανα . Αυτο εχει ρουλεμαν με εδραση σε υγρο στοιχειο . ( Μαχτορ δισκοι ) Αρνητικο ειναι και το θεμα μεγεθους και βαρους . Εαν σου αρεσει παρτο , αλλα δεν ειναι, και τιποτα εντυπωσιακο . Μαπίτσα = μετριο προιον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 22, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 gznp μονο Peacemaker δεν εισε ... Εχω , η δεν εχω το δικαιομα της γνωμης μου ?? Με την πρωτη ματια , αυτη ειναι η γνωμη μου , και σε οποιον αρεσει .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 22, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 18:11] 1) δεν πεταει αερα εξω... 2) Η βαση του ειναι μιγμα, αλουμινιου και χαλκου , η βαση του NV5 ειναι καθαρος χαλκος. 3) Η μονη τεχνολογικη επανασταση ειναι στα ρουλεμαν του ανεμιστηρα . Το NV5 εχει κεραμικα εδρανα . Αυτο εχει ρουλεμαν με εδραση σε υγρο στοιχειο . ( Μαχτορ δισκοι ) Αρνητικο ειναι και το θεμα μεγεθους και βαρους . Εαν σου αρεσει παρτο , αλλα δεν ειναι, και τιποτα εντυπωσιακο . Μαπίτσα = μετριο προιον. 1)ΒΑΖΕΙ ΦΡΕΣΚΟ ΑΕΡΑ ΑΠ ΕΞΩ............εξαρταται τι ροη του κουτιου σου.....σε αλλους αυτο ειναι καλυτερο σε αλλους χειροτερο.οπως και για το αντιθετο 2)οτι ειπε ο gznp παραπανω.......λιγοτερο βαρος και καλυτερη μεταφορα θερμοτητας στο περιβαλλον απο το ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 3)αρα καλυτερο απο τον προκατοχο του ειτε κεραμικα εδρανα ειτε εδραση σε υγρο στοιχειο καμια διαφορα. ΜΑΠΙΤΣΑ=ΑΘΛΙΟ ΠΡΟΙΟΝ>>>ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ>>>>>ΑΧΡΗΣΤΟ.......=ΜΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ :hi: Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 18:14] gznp μονο Peacemaker δεν εισε ... Εχω , η δεν εχω το δικαιομα της γνωμης μου ?? Με την πρωτη ματια , αυτη ειναι η γνωμη μου , και σε οποιον αρεσει .. εχεις δικαιωμα γνωμης ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗΣ.........αλλιως ας μην το ονομαζαμε TheLab.gr αλλα TheStarchannel.gr με την πρωτη ματια ε¨? μου θυμιζει ενα φιλο που ελεγε το εξης οταν παιζαμε μπασκετ και εχανε κανα καλαθι.........ωχ...με στενευει το τζιν......ωχ φυσαει σημερα......η μπαλα δεν ειναι φουσκωμενη στις FIBA προδιαγραφες......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 22, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 συγγνωμη αλλα θα κανω παλι κατι quote.......Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 18:11] Αρνητικο ειναι και το θεμα μεγεθους και βαρους . . το 5 ειναι μισο κιλο......αυτο ειναι 260 γραμμαρια........ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.............ΠΟΥ @#$%@#$ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΒΑΡΟΥΣ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 22, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από overvolt gznp μονο Peacemaker δεν εισε ... Εχω , η δεν εχω το δικαιομα της γνωμης μου ?? Με την πρωτη ματια , αυτη ειναι η γνωμη μου , και σε οποιον αρεσει .. Mα φίλε μου, όταν ακούω και διαβάζω τέτοια πράγματα, όχι ειρηνοποιός δεν είμαι, Ιεροεξεταστής γίνομαι... Λες για το βάρος, σωστά? Το βάρος του NV Silencer 5 είναι ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ. ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ. Αυτό είναι 260 γραμμάρια... 2 6 0. Αν αυτή είναι η άποψή σου μετά από όλα αυτά που σου είπα και για το χαλκό-αλουμίνιο και για το βάρος και για τις θερμοκρασίες τότε επέτρεψέ μου να σου πω ότι δεν είναι σωστή... Και ειδικά όταν κοίταξες δυο φωτογραφίες και έβγαλες συμπέρασμα, όπως φαίνεται, ειδικά όταν αναφέρθηκες εντελώς αυθαίρετα στο βάρος απλά για να βγάλεις επιχείρημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 22, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 ο κυριος overvolt ηταν μεσα για μιση ωρα μετα τις απαντησεις μας και παρ ολα αυτα αποφασισε να μην δωσει ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ωστε να στηριξει τα λεγομενα του με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.ελπιζω αυριο κυριε οβερβολτ...........κλικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 22, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Το θεμα που αναφερα εχει να κανει με το κεντρο βαρους , στα ματια μου ειναι μια αρτσούμπαλη κατασκευη , και δεν αλλαζω γνωμη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 22, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 18:54] Το θεμα που αναφερα εχει να κανει με το κεντρο βαρους , στα ματια μου ειναι μια αρτσούμπαλη κατασκευη , και δεν αλλαζω γνωμη . ακομα να δω καποιο σοβαρο επιχειρημα............. το κεντρο βαρους και να μην ειναι σωστο δεν δημιουργει κανενα προβλημα μιας και τα silencer στηριζονται Π+Ε+Ρ+Ι+Μ+Ε+Τ+Ρ+Ι+Κ+Α της καρτας...........τωρα αν δεν σ αρεσει εμφανισιακα ΕΙΝΑΙ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ακομα περιμενω να μας απαντησεις στα παραπανω........ εκτος αμα το μονο σου επιχειρημα στηριζεται στην απο μακρια παρατηρηση ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 22, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma εκτος αμα το μονο σου επιχειρημα στηριζεται στην απο μακρια παρατηρηση ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ Λογικα την οθονη του δεν την εχει μακρια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.