morius Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2006 Γεια σε όλους. Είπα να φτιάξω αυτό το thread για να μου λυθούν 2 απορίες. Λοιπόν 1.Πως μπορώ στο ποντίκι που έχει και 2 κουμπιά επιπλέον να επιλέξω να ανοίγει έναν συγκεκριμένο φάκελο? Γιατί από τους drives του,έχει μόνο συγκεκριμένα... και 2.Στο SpeedFan Μου δείχνει πολλές θερμοκρασίες...τις τρεις βασικές τις βρήκα...αλλά οι υπόλοιπες τι είναι? Πως μπορώ να το δω?????
Makis Hourdakis Ιανουάριος 20, 2006 #2 Ιανουάριος 20, 2006 1. Τι μάρκα είναι το ποντίκι; Αν και αν δεν έχει κάποια σχετική επιλογή λίγο δύσκολο το κόβω... Αλλά αν έχεις logitech δες και αυτό... http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=330529#post330529 2. Προφανώς αυτές οι temps δεν είναι απο πουθενά αλλά απλώς λέει μαμακίες το speedfan. Έτσι και είχες 126C στο PC, να έβαζες και μια σχάρα με μπριζόλες απο πάνω να έκανες μπάρμπεκιου...
nickstamat Ιανουάριος 20, 2006 #3 Ιανουάριος 20, 2006 Προφανώς, αυτές οι θερμοκρασίες αυτές δεν διαβάζονται καλά από το SpeedFan... Ανάλογα με το monitoring chip σου, πρέπει να πας να ρυθμίσεις τα temperature offsets στο SpeedFan, αλλά πρέπει να βάλεις συγκεκριμένα νούμερα...
morius Ιανουάριος 20, 2006 Author #4 Ιανουάριος 20, 2006 Οκ αλλά γιατί βγαίνουν ρε συ...έτσι στο ξεκάρφωτο? μήπως είναι οι HDD αλλά θα τους διάβαζε ως έναν λόγο RAID...σωστά?
nickstamat Ιανουάριος 21, 2006 #5 Ιανουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από morius Οκ αλλά γιατί βγαίνουν ρε συ...έτσι στο ξεκάρφωτο? μήπως είναι οι HDD αλλά θα τους διάβαζε ως έναν λόγο RAID...σωστά? Απενεργοποίησέ τις... Κι εμένα μου έβγαζε κάτι τρελές και τις απενεργοποίησα για να μην τις εμφανίζει και τρομάζω...Configure --> καρτέλα Temperatures --> απενεργοποιείς αυτές που δείχνουν τρελά νούμερα...Εμένα ας πούμε μου δείχνει μια τώρα που λέει 2 βαθμούς... Αδύνατον (δεν έχω phase change, ούτε πολικές θερμοκρασίες στο δωμάτιό μου), άρα το σβήνω...
kounavi Ιανουάριος 21, 2006 #6 Ιανουάριος 21, 2006 Καλησπερα, εμενα το speedfan μου βγαζει 48 - 50 βαθμους μαξ για το cpu ειναι νορμαλ θερμικρασια αυτη? εχω εναν p4 στα 3.2
Makis Hourdakis Ιανουάριος 21, 2006 #7 Ιανουάριος 21, 2006 Μεγάλη είναι... Γενικώς καλό είναι οι θερμοκρασίες σου να μην ξεπερνάνε τους 45 βαθμούς... Αλλά αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα (κολλήματα κτλ) τότε μην ανησυχείς... Επίσης έχε υπόψη σου πως συνήθως τα διάφορα προγράμματα όπως και το BIOS δείχνουν λάθος θερμοκρασία, συνήθως ανεβασμένη.
kounavi Ιανουάριος 21, 2006 #8 Ιανουάριος 21, 2006 Eυχαριστω για την απαντηση σου, οχι δεν εχω κοληματα η καποιο προβλημα απλα επειδη ειδα στο τοπικ το προγραμματακι αυτο το εγκατεστησα και μου εδειξε αυτη την θερμικρασια.
Makis Hourdakis Ιανουάριος 21, 2006 #9 Ιανουάριος 21, 2006 Προσωπικά πάντως το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν το πολυσυμπαθώ γιατί δείχνει πολλά κουλά ώρες ώρες και στο κάτω κάτω, απο τη στιγμή που μπορείς να δεις απο το BIOS την ίδια θερμοκρασία ή έχεις κάποιο panel με ένδειξη θερμοκρασιών (η καλύτερη λύση) είναι άχρηστο...
kounavi Ιανουάριος 21, 2006 #10 Ιανουάριος 21, 2006 Exω τετοιο πανελ και μου εχει δειξει 43 βαθμους το πολυ ...αρα να μην ανυσηχω, ευχαριστω και παλι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.