Jump to content

Αγορα μτχ αυτοκινητου περι τα 16.000ευρω

greekfragma

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από greekfragma

ισως να μην το εθεσα καλα......οταν λεω θετικος απλα του ειπα για 60% προκαταβολη με μια εκπτωση απο τη μερια του.

και απαντησε οτι κατι θα γινει.......αλλα μας παροτρυνε να παμε απο εκει να το δουμε και απο κοντα και να γινει και test drive.

σχετικα με τα μηχανικα μερη εχουμε γνωστο σε συνεργειο και μπορει να βγαλει και ακτινογραφια ακομα και τη μηχανη να δει εαν εχει ρωγμες οποτε ειμαστε πληρως καλυμμενοι

Ετσι ,,,, ετσι....

Δωστου ωσα πιο πολλα μπορεις μπροστα και βαλε τα υπολοιπα σε γραμματια για να ριξεις την τελικη τιμη .Mην ξεχνας οτι η αγορα πασχει και το ρευστο ειναι πολυτιμο...

Εαν ημουν εγω στην θεση σου θα εδινα 12k και 250 για 24 μηνες ( συνολο 18 k )

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΝΙΑΔΑΚΗ.ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΞΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.ΣΤΑ ΚΤΕΛ ΔΙΠΛΑ.

http://www.xaniadakis.gr/collection/CarList.php?s_Marka=AUDI&s_Montelo=&t_Kivika=&s_Kivika=&t_Xronologia=&s_Xronologia=&t_Timi=&s_Timi=

Γιωργη,αφου ο πατερα σου ειναι οκ,ολα καλα.Εγω σου προτεινω audi και απο προσωπικη εμπειρια.Πολυ καλο στο δρομο,ασφαλες,ανετο(μονο λιγο για τους πισω ειναι λιγο ζορυ,αλλα ενταξει)και ομορφο.Εγω,απο προσφατο τρακαρισμα,αν δεν ειχα το Α4 εγω κι αλλα 3 ατομα,θα ημασταν αλλου τωρα........Σου προτεινω το Α4 Β5 1.8Τ frontrack ή Quattrro που κυμαινεται απο 16-20 χιλιαρικα ή το απλο 1.6 frontrack που το βρισκεις απο 12-14 το πολυ χιλιαρικα.Αντε ρε συ και καλοριζικο στον πατερα σου οτι κι αν παρει:T:

Εdit:check this out: http://www.subaru-papastathis.gr/uaudi.html

Αρχική απάντηση από greekfragma

ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια.......αλλα τελικα θα παμε μονο για Saab 9-3 ειτε παλι για καποια Mercedes C180-200.

Ωραίος! Welcome to the club man! :T:

:hehe:

• 2 weeks later...

τελικα η οικογενεια κατεληξε στο θεμα του αυτοκινητου:D

μεχρι Δευτερα Τριτη θα το χουμε στα χερια μας:banging:

:inlove: ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ:inlove:

(και σιγα μην αφηνω τον φαδερ να το παιρνει οσο συχνα θελει):p

χρωματακι Black Beige

(γκρι μεταλλικο περλα προς το ανοιχτο καφε του εσπρεσσο):tomato:

30.000χλμ 1/2004 1.8i Linear με πολλα-πολλα καλουδια επανω του:clap:

ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ........(που να παρω και δικο μου ο αχρηστος):whistling

post-596-1416072404,0847_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 17:17]

χρωματακι Black Beige

(γκρι μεταλλικο περλα προς το ανοιχτο καφε του εσπρεσσο):tomato:

Εχεις σκεφτει να κανεις part-time καρριερα με την Μυραρακη και να τις λες τα χρωματα των χαλιων που πουλαει?

Κεραμυδοκαφεμπορντοροδοκοκκινο....

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 17:30]

Εχεις σκεφτει να κανεις part-time καρριερα με την Μυραρακη και να τις λες τα χρωματα των χαλιων που πουλαει?

Κεραμυδοκαφεμπορντοροδοκοκκινο....

:p καλη φαση:p

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 18:02]

Γιατι το 1.8 βρε αδερφε που εχει κινητηρα Mondeo 1.8?

Παρε τον 2λιτρο να γουσταρεις!

γιατι τοσα λεφτα ειχαμε να διαθεσουμε ισως?κοιτα λιγο τις τιμες των 2λιτρων.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 18:16]

Aντε με το καλο george !:T:

:daisy: υποσχομαι βολτα:daisy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.