Jump to content

Αγορα μτχ αυτοκινητου περι τα 16.000ευρω

greekfragma

Recommended Posts

Καλησπερα παιδες.

χθες ειχαμε ενα ατυχημα με το αυτοκινητο μας και μετα απο ολες τις διαδικασιες με ασφαλιστικες μπλα μπλα μπλα...........η φαμιλια μου ειναι σε αναζητηση οικογενειακου μπροστοκινητου εως τα 16.000 ευρω.

ψαχνουμε για μοντελα απο το 1998 και νεωτερα στην παραπανω τιμη.

το προηγουμενο ηταν μερσεντες 190E 1.8 και αποδειχθηκε τανκ κατα το ατυχημα.ο φαδερ δεν επαθε γρατσουνια αν και το μισο αμαξι αχρηστο πλεον.

(τον εκοψε μια BMW 520 που παραβιασε στοπ στην Αγιου Μελετιου-Μιχ Βοδα)

το θεμα ειναι οτι τον επεισα να παμε σε αυτοκινητο με μπροστα κινηση και οχι με πισω μιας και εχουν καλυτερα κρατηματα αλλα και βελτιωμενη συμπεριφορα στο δρομο.

θελουμε να ειναι παλι τανκς αλλα η προτιμηση ειναι στις μαρκες

Saab(9-4/9-5)

Volvo(S40/S60)

Audi(A4/A6)

......οι υπολοιπες δεν μας ενδιαφερουν.Σαν προτιμοτερη λυση απο τις 3 ειναι η Audi λογω μεγαλυτερης διαδοσης στην Ελλαδα αρα και καλυτερη υποστηριξη μελλοντικα σε σερβις και ανταλλακτικα.

αυτες ηταν οι σκεψεις μου.

θα παρακαλουσα οποιον γνωριζει τετοια θεματα να ριξει οτι γνωσεις/εμπειριες εχει ωστε να βρουμε ενα καλο οικογενειακο αυτοκινητο χωρις τρεχαματα και φυσικα χωρις να φαμε κανα μελλοντικο αγγουρι λογω αγνοιας

θενκς παιζακια μ:)

Φιλικα,

ο Γεωργαντας σας

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

καταρχην λυπαμε πολυ για το γεγονος,και ευτηχος δεν επαθε κανενας κακο,saab απο μενα

θηριο,φοβερα κρατηματα,αψογη συμπεριφορα οδηγησης,μιλαω απο πειρα

Για volvo δεν θα προτεινα (δες Σαρακακη)

Αudi πολυ καλη επιλογη

Γιατι δεν βλεπετε και ford? To mondeo στα 1800 kk εχει γυρω στα 18.000 και το παιρνετε και καινουργιο...

Βασικα αυτο που θα σου προτεινα ειναι να ψαξεις και τιμες ανταλλακτικων-service για καθενα ...εχω την εντυπωση οτι η saab ειναι πιο φτηνη απο τα αλλα χωρις να ειμαι 100% σιγουρος

Αρχική απάντηση από greekfragma

το θεμα ειναι οτι τον επεισα να παμε σε αυτοκινητο με μπροστα κινηση και οχι με πισω μιας και εχουν καλυτερα κρατηματα αλλα και βελτιωμενη συμπεριφορα στο δρομο.

αυτό μόνο εσύ θα μπορούσες να το γράψεις!

ειναι προσωπικη προτιμηση η εμμονη στις 3 εταιριες που αναφερθηκα.

ειπα στον πατερα μου και για Volksvagen Passat αλλα και για Skoda Octavia.....ηταν ομως καθετος στις 3 αυτες μαρκες.

ουτως η αλλως ειναι της οικογενειας και δεν το προοριζουν για μενα.οποτε και γω συμβαδιζω για Saab/Audi/Volvo.

ison πες λιγο αναλυτικοτερα για τον Σαρακακη.......Παντως οπως αναφερθηκα και σε προηγουμενο ποστ το φαβορι ειναι Audi και μετα Saab.

εαν καποιος μπορει να με στειλει καπου για τιμες/φωτογραφιες κανα γνωστο του ξηγημενο που δεν θα μας φαει κερατιατικα λεφτα θα το εκτιμουσα.

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 15:47]

αυτό μόνο εσύ θα μπορούσες να το γράψεις!

γιατι ψεμματα ειναι οτι αυτοκινητα με πισω κινηση εχουν χειροτερα κρατηματα?με το μερσεντες πρωτομαθα.και σε ζορικες καταστασεις με βροχη γλιστερο οδοστρωμα κλπ τα μπροστοκινητα τα ειδα πολυ πιο ευκολα στην επαναφορα:...:

Αρχική απάντηση από ison

Για volvo δεν θα προτεινα (δες Σαρακακη)

Αudi πολυ καλη επιλογη

Γιατι δεν βλεπετε και ford? To mondeo στα 1800 kk εχει γυρω στα 18.000 και το παιρνετε και καινουργιο...

Βασικα αυτο που θα σου προτεινα ειναι να ψαξεις και τιμες ανταλλακτικων-service για καθενα ...εχω την εντυπωση οτι η saab ειναι πιο φτηνη απο τα αλλα χωρις να ειμαι 100% σιγουρος

οντος εχει φτηνα ανταλλακτικα,και υπαρχει πλυθορα οτι θελησεις να βρεις

audi και απο μενα. Και εμεις ειχαμε κοιταξει τις αλλες μαρκες αλλα καταλληξαμε στο a4. Αν ειχαμε για παραπανω θα περναμε το a6 αλλα 40.000+ βρε αδερφε...

Προσωπικα θα σου ελεγα να αποκλεισεις τα volvo και να κοιταξεις μεταξυ των αλλων δυο εταιριων.

Μεγαλο ρολο θα παιξει η κατασταση αλλα και η τιμη που θα βρεις το καθε μεταχειρισμενο.

Ενδεικτικα μπες www.autotriti.gr

Εχε υποψιν σου και τα περι μειωσης τιμων βεβαια απο μαρτιο.

δυστυχως η αγορα πρεπει να γινει αμεσα....το πολυ σε μια βδομαδα δηλαδη.......οι υποχρεωσεις τρεχουν και το αμαξι ειναι απαραιτητο για τους δικους μου.

μαλλον βλεπω να το αποκλειω το Volvo.

οποτε ειτε για Saab ειτε για Audi οτι εχετε να προτεινετε.μοντελα/εκδοσεις και τιμες στο περιπου εαν γνωριζετε.ολα τα λινκακια ειναι ευπροσδεκτα

γιατι ψεμματα ειναι οτι αυτοκινητα με πισω κινηση εχουν χειροτερα κρατηματα?με το μερσεντες πρωτομαθα.και σε ζορικες καταστασεις με βροχη γλιστερο οδοστρωμα κλπ τα μπροστοκινητα τα ειδα πολυ πιο ευκολα στην επαναφορα:...:

άμα σου φύγει το μπροστοκίνητο δεν το μαζεύεις μετά....το πισωκίνητο θέλει χέρια αλλά μαζεύετε....απο μένα SAAB....

Δες το παραπανω που εδωσα. Εχει απειρα στα μεταχειρισμενα δε νομιζω να χρειαζεσαι κατι αλλο. Αν θελεις μπορεις να βρεις μερικα και να ποσταρεις για να σου πουμε γνωμες.

Οτι και αν παρεις καλο ειναι να το πας σε συνεργειο πρωτα για ελεγχο.

Ευχομαι καλοταξιδο και συντομα να το εχεις και εσυ :>

Για volvo οχι οτι δεν ειναι καλα αλλα ο Σαρακακης τα ανταλλακτικα τα πουλαει λες και ειναι επιχρυσωμενα με διακοσμηση απο διαμαντια

Οπως σου ειπα καλη η audi αλλα απο ανταλλακτικα και service ελπιζω να εχετε μπολικα στην ακρη...

Τελικα θα ψηφισω saab ....και σκυλια και φτηνα parts για μοντελο κανα 9-5 αλλα απο τιμες δεν ξερω τι παιζει.

Παντως αυτοκινητο αγοραζεις εχε υποψη...το ξερω οτι μπορει να χρειαζεστε αμεσσα αλλα βιαστικες αγορες ισως να αποδειχθουν ζημιοβορες στο μελλον (αν σας κατσει κανα μεταχειρισμενο γτπ πχ)

Βασικο να εχεις καποιο δικο σου μηχανικο ωστε οταν βρεις αμαξι να το πας για να στο δει...

Αποψη μου παλι αν χρειαζεστε τοσο αμεσα αμαξι νοικιαστε καποιο για λιγο καιρο και ψαξετε το θεμα καλητερα για μτχ ....

παιδια ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις.

δυστυχως ειδα οτι οι τιμες ειναι πολυ υψηλες.

Α4 του 2002 23χιλιαρικα και πανω.

Saab 9-3 & 9-5 του 98-00 κοντα στα 18χιλιαδες.........σαν πολλα δεν ειναι?

οι τιμες που ειδα ειναι απο Γαλανοπουλο/Σγουρας/Καλουτσακης και αλλους

μηπως κατι τετοιο θα σας εκανε....(μοιαζει λιγο καγκουρικο αλλα καταλαβες τι εννοω)..

(τα saab ειναι πιο ακριβα απο την τιμη που θες εκτος αν πας πισω απο 2000...

θα επανελθω με αλλο ενα ποστ....

post-699-1416072383,2129_thumb.gif

NTG βρηκες ΑΚΡΙΒΩΣ οτι ψαχνω.

κατι τετοιο περιπου.σε λιγο επανερχομαι και με δικες μου αγγελιες να μου πειτε τη γνωμη σας.

βεβαια τα ζαντοειδη ειναι λιγο καγκουρ αλλα δεν πειραζει........τα βαζω στο δικο μου Α3 που θα παρω σε λιγο καιρο και δινω στον φαδερ τα δικα μου εργοστασιακα:hehe:

To ξερω οτι σε εφτιαξα......

Επισης δειτε και λιγο το παρακατω....(σαν ιδεα περισσοτερο μιας εψαχνα για 4κουνα...αλλα μου αρεσε η εικονα!Το συγκεκριμενο στην φωτο το κοβω για ακριβο αλλα με λιγο τσαγανο βρισκεις φτηνοτερο...

πχ copy paste apo χρυση ευκαιρια....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SKODA OCTAVIA 4x4, Turbo, 1.800 cc, μοντ. 7/'03, 50.000 χλμ., δεκτή χρηματοδότηση, τιμή 18.000 ευρώ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KODA OCTAVIA Turbo, 1.800 cc, μοντ. '04, 31.000 χλμ., 20V, φιμέ τζάμια, ζαντολάστιχα, ραδιο-cd MP3, κοτσαδόρο, clima, δυνατότητα χρηματοδότησης, τιμή 15.200 ευρώ

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

δωσε βαση στην χρονια.. 2003, 2004....καλη φαση εεε?

Αν και skoda νομιζω αξιζουν λιγο παραπανω προσοχη....

post-699-1416072383,2628_thumb.gif

λολ εμενα μ αρεσει αλλα ο φαδερ ειναι ανενδοτος...........Audi ή Saab

ο μονος μου ενδοιασμος για το audi A4 quattro που μου δειξες ειναι οτι για να ειναι ψιλοκαγκουρε μηπως ο τυπος του εχει αλλαξει την παναγια στην μηχανη.........μην το παρουμε δηλαδη και φανει οτι εχει ραγισει καμια βαλβιδα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.