Jpp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2006 πως θα καθαρισω την οθονη χωρις να μεινουν γραμμες πανω . Οπως δηλαδη ηταν οταν τη πηρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 20, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 εγω φιλε μου εχω ενα καθαριστικο της ecolab για οθονες που ειναι σαν αλοιφη και αποροφιεται και κανει την οθονη λεια και καθαρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Ιανουάριος 20, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 καποιο αλλο επειδη πρεπει να καθαρισω την οθονη αμεσα επειδη θα την πουλησω και δεν προλαβαινω να παω σε μαγαζια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 20, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 γραμμες εννοεις γρατζουνιες?αν ειναι βρωμια τοτε με ενα στεγνο πανακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Ιανουάριος 20, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 καθαρισα ενα σημειο με βαμβακι και βενζινη και φαινεται λιγο βρομικη σε αυτο το σημειο.οπως οταν στεγνωνει σε μια επιφανεια κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 20, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από Jpp καθαρισα ενα σημειο με βαμβακι και βενζινη και φαινεται λιγο βρομικη σε αυτο το σημειο.οπως οταν στεγνωνει σε μια επιφανεια κατι. βενζινη,δεν χαλαει την οθονη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Ιανουάριος 20, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 μαλλον ! ευτυχως εμενα δε χαλασε.δε ξερω τωρα την καθαρισα με λιγο νερο και εγινε μια χαρα απο οτι διαβασα σε αλλο φορουμ το ιδανικο εκτος τα μαντιλακια ειναι να παρεις ενα ειδικη υλικο απο τα μαγαζια που πουλανε γιαλια ηλιου που κανει για καθαρισμο των γιαλων κρυσταλων μαζι με πανακι απο το ιδιο μαγαζι για γιαλια που δε αφηνει γνουδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Ιανουάριος 20, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Μολις την καθαρισα με υγρο για τα γυαλια και πανακι για γυαλια και εγινε σαν καθρεφτης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.