mariosalice Ιανουάριος 30, 2006 #81 Ιανουάριος 30, 2006 Ιδέα σου είναι η αύξηση.Θεωρητικά θα μπορούσε να συμβεί αν είχες ενεργοποιημένο το Cool n Quiet.Όπως είσαι ενεργοποίησε το Cool n Quiet στο BIOS και μετά όταν μπεις στα Windows πήγαινε στο Control panel βρες τη διαχείρηση ενέργειας και ενεργοποίησε στα Power Schemes το minimal Power managment (θα καταλάβεις ποια είναι στα Ελληνικά).Με αυτό τον τρόπο δεν χάνεις τίποτα από ταχύτητα αλλά ο υπολογιστής σου θα είναι πολύ πιο κρύος. Μάλιστα εγώ το έχω ενεργοποιημένο και παράλληλα είμαι υπερχρονισμένος στα 2700MHz. Εγγυημένα δουλεύει άψογα και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Είναι δοκιμασμένη λύση εδώ και ένα χρόνο.Πρόσεξε μην εγκαταστήσεις κανένα πρόγραμμα από το CD της ASUS εκτός από το Probe IΙ.Μην ξεχάσεις να κάνεις όλα τα updates της M$.Ένα από αυτά είναι εντελώς απαραίτητο για να μην έχεις προβλήματα.Το έχω γράψει στο ποστ για την Α8Ν0SLI Deluxe.Τότε δεν το είχε στα επίσημα updates. Τελευταία το πρόσθεσε.Μάλιστα με αυτό δουλεύει και το ενσωματωμένο hardware firewall NAM.Ελπίζω να έτρεξες το memtest96+ μια νύχτα, έχοντας ενεργοποιήσει στο BIOS 1T με limit 200, (δηλαδή χωρίς διαιρέτη) ώστε να τρέχει η μνήμη στα DDR400 (στις προδιαγραφές της). Τα υπόλοιπα στη μνήμη άσε τα auto ώστε να δώσει το BIOS τα σωστά timing σύμφωνα με το SPD της μνήμης. Βλέπεις οτι επιμένω πολύ σε αυτό το θέμα, μέχρι που γίνομαι κουραστικός, αλλά η εμπειρία μου είναι πολύ κακή. Οι μισές μνήμες που κυκλοφορούν στο εμπόριο έχουν πρόβλημα.Όσο για τον σκληρό δίσκο καλό είναι να φτιάξεις ένα μεγάλο ZIP αρχείο 2gb στο Maxtor, να το αντιγράψεις σε άλλο φάκελο και να ελέγξεις το File Checksum και στα δύο αρχεία συγχρόνως.Το File Checksum είναι ένα νούμερο που προκύπτει από το άθροισμα όλων των byte ενός αρχείου. Αν ένα αρχείο έχει αλλοιωθεί δίνει διαφορετικό Checksum.Για παράδειγμα, θα έχεις δει στο Internet όταν θέλεις να κατεβάσεις ένα αρχείο, σου δίνουν και το Checksum μαζί, ώστε να ελέγξεις αν αυτό που κατέβασες δεν είναι corrupted.Κατέβασε από την M$ το αρχείο windows-kb841290-x86-enu.exe.Τρέξε το. Θα αποσυμπιέσει το αρχείο fciv.exe.Σε παράθυρο CMD (dos) δίνεις "fciv.exe filename" αρκει και τα δύο να είναι στον ίδιο φάκελο (ή να γράψεις τα path).Τέλος πρόσεξε ποιο αντι ιικό θα βάλεις.Το καλύτερο φαίνεται να είναι το Kaspersky.Δωρεάν είναι το AVAST. Το έχω ένα χρόνο και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με ιούς. Μου δούλεψε τέλεια και είναι καταπληκτικό. Δεν προκαλεί καμμιά ασυμβατότητα.Με τίποτα μη βάλεις το Νορτον. Το αγόραζα για χρόνια, όλο προβλήματα είχα και δεν ήξερα γιατί. Δεν το εγκατέστησα σε κανένα από τα 4 PC που έχω και μαγικά σταμάτησαν και τα προβλήματα. Επίσης με τίποτα μη βάλεις άλλο firewall. Να εμπιστευτείς το ενσωματωμένο firewall των Windows.
HellhammeR Φεβρουάριος 1, 2006 Author #82 Φεβρουάριος 1, 2006 Τα περισσοτερα απο τα παραπανω τα εχω κανει. Εγω θελω να σε ρωτησω κατι αλλο. Εχω συνδεση πανω στην μητρικη το front mic και line out που ειχε το κουτι μου. Μολις βαζω ομως ακουστικα στην front line out θυρα απενεργοποιητε η πισω και δεν δινει ηχο στα ηχεια μου. Θελω να σου πω πως μια μονο Line out θυρα μπορει και λειτουργει καθε φορα. Δεν γινεται να παιζουν και οι 2 ταυτοχρονα?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.