Jump to content

Help (Σοβαρο προβλημα..)

HellhammeR

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Την μητρικη την πηρα απο το Πλαισιο, δεν ξερω τα services του πλαισιου. Θελω να πω πως εκανα αγορα απο το internet απο την σελιδα του πλαισιου εδω στην Λαρισα που ειμαι και μου ηρθε με courier. Θα πρεπει να την παω στο μαγαζι στην Θεσσαλονικη ή ερχονται εδω και την κοιτανε..? Καρτα γραφικων πηρα απο Multirama απο το πλαισιο την μητρικη και ολα τα υπολοιπα απο το e-shop.. αμα την ειχα παρει απο e-shop ή multirama θα με διευκοληνε παρα πολυ. Ποοο ρε γμτ γκαντεμης ΜΕΧΡΙ και σε αυτο..μαυρη γατα ειμαι τελικα... εχω ξενερωσει αγρια και ειναι και εξεταστικη αυτες τις μερες....:sick: :sick: :sick:

εμενα οταν ειχα περασει την υδροψυξη και αναγκαστικα ειχα ξεστισει το συστημα,οταν τα ξαναπερασα ειχα περασει και το σλοτ πισω του gatewatch. πηγα να εκκινισω το συστημα αλλα τιποτα. μονο τα φουρφουρια δουλευαν. νομιζα οτι ηταν το ,αλλα τελικα ηταν αυτο το κ@λο σλοτ που ακουμπουσε στην μητρικη.

Οπα, κατι νεο προκυπτει με το αθρο που μου εδωσε να διαβασω ο αποστολης στο overclockers. Η Α8Ν32 που έχω το back plate της ειναι μεταλικο. Η zalman προτειναι να αφαιρεσω το backplate της μητρικης που εχει, και να βαλω το δικο της που είχε μεσα στην συσκευασια της ψυκτρας(το οποιο ειναι απο πλαστικο...). Το κουτι μου εχει κατι μεταλικες βασεις οπου η μια ακουμπαει στο back plate της μητρικης, αλλα δεν νομιζω να ειναι στην βαση του κουτιου το προβλημα διοτι δοκιμασα την μητρικη και εξω απο το κουτι και παλυ δεν εκανε boot. Το μονο που δεν εκανα μεχρι τωρα ειναι να τοποθετησω την μανισια ψυκτρα μαζι με την βαση της μητρικης που εχει καθε μητρικη (στην zalman την ψυκτρα πρεπει να την αφαιρεσεις και να βιδωσεις βασεις πανω στις βασεις του backplate της μητρικης και μετα βιδωνεις απλα την ψυκτρα πανω στις βασεις..).

Θα δοκιμασω αυριο να βγαλω την fatality ψυκτρα να βαλω τις βασεις και μετα την μανισια ψυκτρα. Αμα εκινισει το συστημα παει να πει πως κατα εναν διαβολικο τροπο δημιουργειται βραχυκλωμα που ξεκιναει απο το backplate της μητρικης και φτανει στις βασεις της ψυκτρας.

Μου ηρθε και το αλλο στο μυαλο.. δεν ειναι τυχαιο που ετσι οπως μου ηρθε η μητρικη οι βασεις ηταν πλαστικες και βιδωνε ουσιαστικα η ψυκτρα πανω σε πλαστικο χωρις να γειωνεται με το back plate. Ε βγαζωντας εγω αυτες τις βασεις και απλα βιδωνοντας την ψυκτρα ουσιαστικα πανω στην μητρικη δημιουργηθηκε γειωση αναμεσα σε ψυκτρα και back plate ωστε εκει να παρατηρηθει το βραχυκυκλωμα..

Αμα οντως φταιει αυτο η βγαζω το μεταλικο back plate της μητρικης και βαζω το πλαστικο της zalman ή θα πρεπει να βαλω βασεις απο χαρτονακι αναμεσα στις βιδες της ψυκτρας( επρεπε να το ειχα κανει απο την αρχη μονο στις βιδες της μητρικης που βιδωνουν με το κουτι εβαλα...) ωστε να μην δημιουργειται βραχυκυκλωμα.

Το πρωτο που ειπα δεν μπορω να το κανω διοτι η Asus το εχει κολημενο το back plate της πισω στην μητικη και δεν βγαινει με τπτ...

Υποθεσεις ειναι ολα αυτα θα πραξω και θα σας ενημερωσω..

ΥΣ: Μα καλα και αυτη η Αsus χαθηκε να βαλει ενα πλαστικο back plate να τελιωνε εκει το θεμα...:X:

EDIT:

Τα services του πλαισου με λιγα λογια λενε: Να παω εκει την μητρικη να την δουνε

(Θεσσαλονικη, δυσκολο για μενα γιατι αυτην την περιοδο δεν γινεται..) ή να ερθει στο σπιτι σου ο τεχνικος να το δει (μονο που ο τεχνικος περνει 56 ευρω για να ερθει για μια ωρα και για καθε επιπλεον ωρα περνει +60 ευρω). Προτιμω να αφησω τον υπολογιστη μου σαν διακοσμητικο παρα να με πιασει κοροιδο το Πλαισιο...

Αρχική απάντηση από HellhammeR

χαρτονακι αναμεσα στις βιδες της ψυκτρας( επρεπε να το ειχα κανει απο την αρχει μονο στις βιδες της μητρικης που βιδωνουν με το κουτι εβαλα...) ωστε να μην διμιουργειται βραχυκυκλωμα.

:-O :-O :-O

αν δεν κανω λαθος, τα σημεια αυτα πρεπει να γειωνονται............

δε μιλαω για τις βιδες τις ψυχτρας, αλλωστε δεν ξερω ουτε την μητρικη σου, ουτε την ψυχτρα σου! Σου μιλαω για τις βιδες που συγκρατουν την μητρικη στο backplate. Αν καταλαβα καλα, ειπες οτι εβαλες χαρτονι στις φωλιες του backplate, εκτος και αν καταλαβα λαθος.

Το back plate μου εχει 2 εξωγκωματα του μισου εκατοστου περιπου οπου εκει ηταν βιδωμενη η βαση της μανισιας ψυκτρας. Εγω επρεπε να βγαλω αυτην την βαση γιατι αλλιως δεν εμπαινε η ψυκτρα της zalman. Την βγαζεις την μανισια βαση που υπηρχε πανω στην μητρικη και εκει που βιδωνε η βαση( στα εξωγκωματα του back plate) βιδωνεις 2 καινουργιες βασεις που υπηρχαν μεσα στην συσκευασια της zalman και μετα βιδωνεις τις βιδες πανω σε αυτες τις βασεις για να σταθεροποιηθει η ψυκτρα.. Δεν ειπα οτι εβαλα χαρτονι στις βιδες της ψυκτρας ειπα οτι επρεπε να βαλω..

Βγάλε τα πάντα όπως PCI κάρτες και ειδικά USB ή firewire καλώδια.

’φησε πάνω μόνο το δίσκο που θα βάλεις το λειτουργικό.

Αν κατά λάθος σύνδεσες USB σε υποδοχή firewire ή το ανάποδο μάλλον την έκαψες τη μητρική.

Έλεγξε αν έβαλες το καλώδιο τροφοδοσίας της κάρτας γραφικών.

Όταν πατήσεις το κουμπί power έχε πατημένο το insert (το κουμπί 0 στο αριθμητικό πληκτρολόγιο). Αυτό θα επαναφέρει τις default ρυθμίσεις στο BIOS και θα σε βάλει στο BIOS.

Ένα άλλο κόλπο είναι να βάλεις το CD της ASUS και όταν ξεκινήσει ο υπολογιστής να πατήσεις ALT-F2. Αυτό θα φορτώσει το default BIOS.

Μόνο έλεγξε καλά τη μνήμη τον επεξεργαστή και τα καλώδια τροφοδοσίας οτι μπήκαν όλα καλά.

Αλήθεια τι μνήμη έχεις?

Μήπως είναι PC4000?

Αν ναι τότε ίσως χρειαστεί να κάνεις μια πατέντα την πρώτη φορά που θα ξεκινήσεις τον υπολογιστή.

Απίθανο πάντως το σύστημα που φτιάχνεις.

Μαριε εχω δοκιμασει με τον εναν σκληρο τπτ με τον αλλον σκληρο τπτ.. οχι τις εχω τοποθετησει σωστα τις usb θυρες πανω στην μητρικη και οχι στις firewire:p

Κατι με το επεξεργαστη και την ψυκτρα παιζει να γινεται.. γμτ σημερα Κυριακη ειναι κλειστα τα μαγαζια και δεν μπορς να αγορασω παστα για να βαλω την μανισια ψυκτρα..:confused:

Το συστημα μου ειναι: Asus A8N32-SLI deluxe

Thermaltkae armor case

2x1GB Kingston DDR 3200

POV nVidia Geforce 7800GTX 512 extreme version

1xWD raptor 37GB 1x300GB Maxtor Serial ATA II

PSU TAGAN 580W U22

AMD64 X2 4400+

Zalman Fatal1ty ψυκτρα

LG DVD 16x GDR-8164B BLACK BULK

NEC DVD+/-R/RW ND-4550 16X BULK BLACK DOUBLE LAYER

Coolermaster Aerogate 3

Και μεσα στο κουτι εχω 3x12αριδες και 3x8αριδες fans

Εχω παρατηρησει πως η καρτα γραφικων κανει πιο πολυ θορυβο απο τα 6 fans και τα 2 fans που εχει το τροφοδοτικο :p

Αυτο το PC τωρα το εχω σαν γλαστρα μεσα στο δωματιο μου...εχει και πρασινα leds φερνει σε γλαστρα...:dots:

Ώπα. Maxtor out.

Βγάλε οπωσδήποτε κάθε USB καλώδιο και τον Maxtor.

Μετά και αφού μπεις στο BIOS αρχίζεις να τα βάζεις ένα ένα για να δεις τι φταίει.

Αν κάνει θόρυβο η κάρτα άλλαξε την ή βάλε άλλη ψύκτρα. Παίζει όμως να είναι και ελαττωματική, οπότε δικαιολογείται που δεν μπουτάρει η μητρική. Έλεγξες το καλώδιο ρεύματος που πάει στην κάρτα? Στη δική σου περίπτωση πρέπει να βάλεις και το απλό καλώδιο ρεύματος που πάει στη μητρική, σαν να είχες SLI.

Η δική μου κάρτα δεν ακούγεται καθόλου.

Μαριε, η δικια σου οπως βλεπω δεν ειναι η 512 edition ρε.. Καταρχιν η δικια μου ειδες ποσο ογκοδης και ποσο χοντρη ειναι. Εξαλου δεν φταει η καρτα που δεν ανοιγει το pc καθοτι ουτε καν κανει boot το pc για να μπω στο bios οπως ειπες.. Αυτο με τους σκληρους το δοκιμασα ρε c και μονο με τον ραπτορ και μονο με τον μαχτορ δοκιμασα να κανω boot αλλα τπτ.. Επισης δοκιμασα την δευτερη PCIe θυρα για ρευμα που εχει το τροφοδοτικο και επισης δοκιμασα την καρτα γραφικων και στην δευτερη PCIe θυρα της μητρικης. Η καρτα λειτουργει κανονικα και συνδεοντας το thermal sensor απο το aerogate3 πισω ακριβως στην περιοχη του πυρηνα διαπιστωσα οτι ουτε υπερθερμαινετε.. Να φανταστεις ετσι βλεπω τις θερμοκρασιες διοτι δεν μπορς να το bootaro για να μπω στο Bios και να τα δω απο εκει τα πραγματα.. Εχω δοκιμασει και clear CMOS με τα Pinakia και την μπαταρια που διαωασα στο μανουαλ αλλα τπτ.. Εχω δοκιμασει να τρεψω το pc μονο με καρτα γραφικων επεξεργαστη ψυκτρα και μνημες αλλα και παλλυ τπτ.. Αυτην την στιγμη δεν εχω καποιο USB καλωδιο πανω στην μητρικη τα εχω βγαλει ολα ουτε COM θυρα ουτε Ethnernet τπτ απολυτως.. μονο τους SATA. Το λαμπακι αναβει απο την μητρικη οταν ανοιγω το τροφοδοτικο απο πισω.. παταω το power και απλα αναβει ο υπολογιστης αλλα δεν Bootari με τπτ... Τα εχω ψαξει ολα εκτος απο αυτο το τελευταιο με την ψυκτρα αν διαπιστωσω οτι δεν φταιει και αυτο τοτε μαλλον προβληματικη μητρικη...

Όταν λες δοκίμασα με ένα δίσκο και μετά μου λες οτι είσαι με τους SATA τι να πω.

Θα περίμενα να μου πεις:

"Είμαι με επεξεργαστή, ένα DIMM μνήμης, τον ένα σκληρό μόνο του στο SATA1 (τον WD), και με την κάρτα γραφικών. Έχω βάλει τόσο την τροφοδοσία στην κάρτα γραφικών όσο και ένα απλό τετράπινο φις για το SLI τη μητρική.

Δεν έχω πάνω ούτε aerogate3 (μια και έχει USB), ούτε floppy, ούτε DVD.

Σύνδεσα το ρεύμα, πάτησα το power on και κράτησα πατημένο το κουμπί insert"

Αν το έκανες έτσι πες μου τι έγινε για να σου πω τι πρέπει να κάνεις.

Οταν σου ειπα οτι τα εχω ετσι εννοουσα τα εχω ετσι αυτην την στιγμη και βεβαια δοκιμασα με τον ραπτορ μονο και χωρις ενωμενα τα USB πανω στην μητρικη οπως και βεβαια εχω δοκιμασει με ενα dimmaki μονο..

Αυτο που δεν δοκιμασα ειναι αυτο με το insert που με ειπες και το δοκισαμα τωρα. Παταω το power εχοντας κρατημενο το ins μου αναβει το pc αλλα κλεινει απευθειας μονο του σε 4 δευτερολεπτα..

Με συγχωρείς που σου τα λέω αναλυτικά.

Ξέρω οτι τα ξέρεις αυτά τα πράγματα αλλά όταν έχεις σκάσει από τη στενοχώρια που δεν σου δουλεύει το σύστημα θέλεις βοήθεια από κάποιον άλλο.

Προφανώς υπάρχει hardware πρόβλημα.

Το τροφοδοτικό εξαιρείται γιατί το άλλαξες.

Η μνήμη εξαιρείται γιατί έχεις δύο DIMM και προφανώς τα δοκίμασες ένα ένα.

Ο σκληρός εξαιρείται γιατί είναι SATA και τεσπα δεν είναι απαραίτητος για να μπεις στο BIOS.

Τι μένει?

Η Μητρική

Ο επεξεργαστής και

Η κάρτα γραφικών.

Κάποιο από τα τρία έχει πρόβλημα.

Ότι έχεις παλιό βάλτο πάνω.

Δηλαδή άλλαξε πρώτα την κάρτα γραφικών.

Όλο και κάποια παλιά PCI θα έχεις.

Ο επεξεργαστής και η μητρική δύσκολο να έχουν πρόβλημα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Ευτυχώς το πλαίσιο έχει άριστο RMA.

Αύριο πρωί πήγαινε την πίσω και ζήτα να την ελέγξουν.

Αν έχει πρόβλημα θα σου δώσουν άλλη αμέσως.

Βάλτη πάνω και δες αν δουλεύει.

Αν πάλι δεν δουλεύει τότε έχει πρόβλημα και ο επεξεργαστής.

Να αγοράσεις λαχείο για την τύχη σου.

Για να σιγουρευτούμε όμως, αν και δεν βλέπω μέρα, μπορείς να ξαναδοκιμάσεις χωρίς καθόλου σκληρό δίσκο αυτή τη φορά.

Αν και πάλι δεν γίνεται τίποτα θα κάνεις reset το BIOS άλλη μια φορά και θα κάνεις restore to default BIOS ως εξής:

Πρέπει να συνδέσεις στο primary IDE (αυτό που είναι στην άκρη) ένα DVD ως master.

Βγάλε το ρεύμα.

Βγάλε την μπαταρία.

Βρες στο Manual της μητρικής το BIOS reset jumper.

’λλαξε θέση από 1-2 σε 2-3.

Περίμενε λίγο και άλλαξε το ξανά στα pins 1-2.

Βάλε την μπαταρία.

Πρόσεξε το jumper που είναι για Intrusion να είναι στη θέση του και να μη λείπει.

Βάλε το ρεύμα.

'’νοιξε το τροφοδοτικό.

Πάτα το Power button.

Αν μπουτάρει σημαίνει οτι είχε μπει λάθος το jumper.

Πάτα ALT-F2 μόλις πάει να ξεκινήσει.

Έχε έτοιμο το CD της ASUS.

Βάλε το στο CD.

Ακολούθα τις οδηγίες.

Θα εγκατασταθεί νέο BIOS.

EDIT

Πάνω στη μητρική πρέπει να έχεις συνδέσει τρία καλώδια από το τροφοδοτικό συν ένα στην κάρτα γραφικών.

Τα έβαλες όλα σωστά?

Ένα 24πινο, ένα ATX12V 4πινο, ένα απλό τετράπινο που μπαίνει στη θέση EZ PLUG και αυτό που πάει στην κάρτα γραφικών.

Ελπίζω οτι δεν τα μπέρδεψες.

Ουσιαστικά το hard reset του BIOS με το jumper είναι άχρηστο γιατί την ίδια ακριβώς δουλειά κάνει η εκκίνηση έχοντας πατημένο το κουμπί INSERT.

Πρόσεξε γιατί το insert key είναι το μηδέν στο αριθμητικό πληκτρολόγιο και μπορεί να χρειαστεί να πατήσεις το num lock πρώτα. Δοκίμασε όμως και το άλλο κουμπί που είναι και print screen.

Λοιπον καταρχην πρεπει να μου απαντησεις σε μια ερωτηση μου. Αυτο με τα dimmakia δεν το εχω αποκλεισει, σημερα πηγα να βγαλω την ψυκτρα ωστε να βγαλω το dimmaki που ειναι στην θεση Α1 της μητρικης..διοτι η ψυκτρα ειναι ογκοδης και πρωτα τοποθετησα το Α1 dimm και μετα εβαλα την ψυκτρα πανω στον επεξεργαστη(οχι δεν ακουμπαει το dimmaki με την ψυκτρα εχει κενο περιπου 2 εκατοστα). Εδω αρχιζει η πλακα γιατι τωρα εχω αρχισει να ανυσηχω πραγματικα, ξεβιδωσα τις 2 βιδες της ψυκτρας (βιδωναν σε 2 βασεις οπου αυτες οι βασεις βιδωναν στην μητρικη) και οταν πηγα να βγαλω την ψυκτρα... απλα δεν εβγαινε.. ειδα μηπως μαγκωνει καπου αλλα οχι.. δεν μπορω να βγαλω την ψυκτρα με τπτ ειναι σαν να εχει κολησει πανω στον επεξεργαστη.. λοιπον πως το εξηγει κανεις αυτο το φαινομενο? γιατι σε εμενα πρωτη φορα με τυχαινει..δεν ξερω τι να πω πλεον κατευθειαν θα το παω σε τεχνικο.. διοτι δεν γινεται να μην βγαινει η ψυκτρα.. και ειμαι απολυτα σιγουρος οτι δεν εβαλα logo αλλα θερμαγωγιμη παστα:p :p

Δηλαδη απο τοση θερμοκρασια που μπορει να ανεβασε ο επεξεργαστης (κατι το αδυνατο αφου η ψυκτρα και ειχε κατσει καλα και γυρνουσε το fan της) να ελιωσε ο επεξεργαστης και να κολησε με την ψυκτρα? Πρεπει να εισαι ο Spilberg για να σκεφτεις κατι τετοιο..

Δεν ξερω ή μαλλον καικε ο επεξεργαστης ή εχει προβλημσ το dimmaki που δεν μπορω να αφαιρεσω λογο του οτι ειναι η ψυκτρα.

Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βγαινει η ψυκτρα... δεν θελω να ασκησω πιεση για ευνοητους λογους.. Ειμαι 100% σιγουρος οτι τον επεξεργαστη τον τοποθετησα σωστα...

Ναι τα εχω συνδεσει κανονικα τα ρευματα πανω στην μητρικη.

Το εχω κανει αυτο με τα jumperakia και την μπαταρια.

Θελω να ρωτησω και κατι βλακωδες, αμα δεν εχεις τοποθετημενη την καρτα γραφικων στην μητρικη το συστημα δεν, θελω να πω δεν ακουγεται ο χαρακτηριστικος ηχος?

Εγω μοιραζω το προβλημα στο dimmaki και στον επεξεργαστη..Ο επεξεργαστης παλυ αμα εχει το προβλημα δεν καλειπτεται στην εγγυηση διοτι δεν εβαλα την μανιασια ψυκτρα και φευγουν αυτοματα 500 ευρω..

ΟΚ θελω να πιστευω οτι απλα ειμαι γκαντεμης... Εχεις ξαναδει ρε Μαριε να μην μπορει να βγαινει η ψυκτρα.. σαν να εχει κολησει ειναι..απιστευτο.:alien: :alien:

Ναι, μου έτυχε δυο φορές.

Είναι φυσιολογικό.

Αυτό συμβαίνει με την Cramique γιατί φεύγει όλος ο αέρας και μοιάζει κολλημένη η ψύκτρα στον επεξεργαστή.

Δεν κολλάει ο επεξεργαστής όμως ούτε χάλασε. Μη φοβάσαι.

Μόνο μην τραβήξεις δυνατά γιατί παίζει να σπάσεις το ποδαράκια του επεξεργαστή.

Μπορείς να κάνεις το εξής.

Με ένα λεπτό εργαλείο σπρώξε λίγο προς τα μέσα και προς τα πάνω το λεβιέ που μαγκώνει τον επεξεργαστή.

Με αυτό τον τρόπο θα απελευθερωθεί ο επεξεργαστής και τραβώντας απαλά την ψύκτρα θα βγούν μαζί και τα δύο.

Όταν είναι να το βάλεις ξανά θα το βάλεις με τον ίδιο τρόπο.

Το Dimmaki μπορεί να μην πάταγε καλά και αυτό να ήταν το πρόβλημά σου.

Όσο για την εγγύηση του επεξεργαστή δεν χάνεται.

Τον σπρώχνεις στα πλάγια, τσουλάει και βγαίνει από την ψύκτρα.

Μετά καθαρίζεις την πάστα και τον γυρνάς μαζί με την original ψύκτρα.

Αν βάλεις μόνο ένα dimm θα το βάλεις στη θέση Β1.

EDIT

Για μια στιγμή.

Μόνο με δύο βίδες αποκλείεται να συγκρατείται η ψύκτρα.

Αυτές πρέπει να είναι οι βίδες που συγκρατούν το πλαίσιο όπου πιάνει η ψύκτρα.

Μήπως σηκώθηκε το πλαστικό πλαίσιο προς τα πάνω όταν έβγαλες τις βίδες?

Κανονικά ελάσματα πρέπει να έχει η ψύκτρα.

Τα πιέζεις προς τα κάτω και έξω για να βγουν συνήθως

Δεν μας λες τι ψύκτρα έχεις καλύτερα?

Μην κάνεις καμμιά προσπάθεια να βγάλεις τον επεξεργαστή.

Zalman Fatal1ty

Αυτην την ψυκτρα εχω..

Οπως θα δεις συγκρατειται σε 2 βιδες και πρεπει να αφαιρεσεις τα πλαινα που υπαρχουν γυρω απο το socket στην μητρικη. Εγω το μονο που δεν εκανα ειναι να βγαλω το back plate της asus και να βαλω της zalman διοτι πολυ απλα οπως θα διαπιστωσεις και εσυ (ιδια μητρικη οπως βλεπω εχουμε) δεν βγαινει με τπτ.. Δεν νομιζω ομως να ειναι το προβλημα εκει διοτι η ψυκτρα εκατσε αψογα. Αμα δεν βγει η ψυκτρα δεν μπορω να βγαλω το dimmaki που εβαλα στην θεση Α1 εκτος και αμα το βγαλω και το κραταω πανω απο το dimm αλλα και παλυ ακουμπαει εστω και οριακα, αλλα δεν το ρισκαρω.

Δεν μου ειπες ομως αυτο που σου ρωτησα για την καρτα γραφικων. Εκινει το μηχανιμα και χωρις καρτα γραφικων? Δηλαδη ακουγετε ο χαρακτηριστικος ηχος της εκινησης ?

EDIT

Το back plate της asus τα εξωγκωματα ανεβαινουν περιπου μισο εκατοστο πανω στην μητρικη, εγω βιδωσα της βασεις πανω σε αυτα και μετα την ψυκτρα, δλδ παιρναω κατα μισο εκατοστο περιπου τις προδιαγραφες της ψυκτρας που θελει η zalman να ειναι 13,5 εκατοστα (κοιτα...εδω την κατω φοτο, τετοια εξωγκωματα εχει και η A8N32-SLI Deluxe) οι βιδες πανω απο την μητρικη. Αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο διοτι οπως σου ειπα η ψυκτρα εχει κατσει και ουτε καν ξεκολαει απο τον επεξεργαστη..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.