Psychokiller Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2006 Χαιρετώ τους απανταχού λαμπάδες. Αυτό το διάστημα ψάχνω για κάρτα video για να κάνω capture από αναλογική πηγή και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Κοίταζα για αυτή . Ποια είναι η γνώμη σας; Την έχει πάρει κάποιος; Έχετε να προτείνεται κάτι πιο αξιόλογο σε λογική τιμή πάντα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Ιανουάριος 22, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Καμιά ιδέα κανείς; Καμια πρόταση;Έχει δοκιμάσει κανείς την K-WORLD;Λέει τίποτα σαν μάρκα ή να κοιτάξω τίποτα άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Ιανουάριος 22, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Eγω εχω το KWORLD XPERT TV-PVR USB 2.0 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Και απο θεμα ποιοτητας και απο δυνατοτητων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asker Ιανουάριος 22, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Ποια η αποδοση χωρου/χρονου? Ποσα ΜΒ εχεις ανα λεπτο?Εγω με την Asus TV FM card (http://www.xpcgear.com/asustvfmcard.html) μου πιανει 100ΜΒ για 6' βιντεοκασετας. Καλα ειναι? Χρησιμοποιω το προγραμμα Αsus Power Director 3DE, εσυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Ιανουάριος 24, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 @thrasher ευχαριστω για την απαντηση! Απο οτι καταλαβα μιλας για αυτο http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=29&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=167318&Merchant_Id=1&sts_cid=3 το οποιο ειναι και αρκετα οικονομικο. Αλλα θα πιστευω οτι αξιζει την διαφορα τιμης αυτο:http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=29&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=143659&Merchant_Id=1&sts_cid=3Εσυ γραφεις σε 720*480 αναλυση?@asker μηπως κανεις capture σε χαμηλη αναλυση και σε μεγαλη συμπιεση? Οι τιμες που βγαζεις ειναι αρκετα μικρες νομιζω... ?Γενικα κοιταζα και αυτο Crypto TVR καμια εμπειρια απο αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asker Ιανουάριος 24, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 ψυχοκιλερ, δε σε καταλαβα. Οταν λες "χαμηλες τιμες" τι ακριβως εννοεις?Οσο για την αναλυση&συμπιεση δεν κανω τιποτα,αφηνω το προγραμμα στα defaults του.Η εικονα που εχω ειναι ιδια με αυτη του βιντεο.Πες μου τωρα, 1 GB για 1 ωρα βιντεο ειναι καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Ιανουάριος 24, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Oχι δεν εννοω αυτο. Aυτο ειναι. Αυτο που εδειξες εσυ εχει σταματησει να παραγεται,και το αντικαθιστα το δικο μου. Συνηθως γραφω σε 720x576(mpeg2) η σε ποιοτητα dvd . Μια ωρα μου βγααινει 1.700-1.800.mb.Γραφει στα περισσοτερα format που υπαρχουν.Μια φορα εγραψα 1 ωρα σε mpeg4 και μου επιασε 62+gb:hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
asker Ιανουάριος 24, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 αρα εγω με 1 GB για 1 ωρα πρεπει να θεωρουμαι ικανοποιημενος ε?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Ιανουάριος 24, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Mε τη αναλυση γραφεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Ιανουάριος 25, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 @askerναι σε real time capture δεν μπορείς να έχεις πολύ ικανοποιητικό λόγο συμπίεσης.Το ένα gb αν ώρα είναι μια χαρά.Κι εγώ γραφώ σε dvd φορματ με το pinnacle pctv pro που έχω... η ώρα μου πιάνει κοντά 2 gb αλλά η ποιότητα είναι ακριβώς ότι βλέπω από την πυγή.@PsychokillerΑυτή η κάρτα που δείχνεις μια χαρά είναι. Γενικά τα περισσότερα tv tuners που κυκλοφορούν προσφέρουν αξιόλογες δυνατότητες capture.Δεν έχω δοκιμάσει άλλο αλλά με το pinnacle μου έχω μείνει ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Ιανουάριος 25, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 Asker το 1giga η ώρα είναι πολύ καλό,αρκει να σε ικανοποιεί η ποιότητα.Στη μέγιστη ανάλυση του mpeg θα χρειάζεσαι περίπου τα διπλάσια giga. Αν όμως θες κάτι καλύτερο και σε ποιότητα και σε χωρητικότητα δοκίμασε να γράψεις σε mpeg4 με το τελευταίο nero. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asker Ιανουάριος 25, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 Η ποιοτητα ειναι ακριβως η ιδια με το πρωτοτυπο (αντιγραφες απο τηλεοραση ή αλλες βιντεοκασετες, βασικα χαμηλη ως επι το πλειστον η ποιοτητα του πρωτοτυπου).Υπαρχει περιπτωση να βελτιωθει* η ποιοτητα της εικονας, απ τη στιγμη που ειναι και το πρωτοτυπο χαλια?*πιο σωστα: να διορθωθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Ιανουάριος 26, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Μόνο με φίλτρα κάποιου προγράμματος επεξεργασίας βίντεο όπως Nero, Pinnacle studio 9, ulead video studio 8 κ.α. εκ των υστέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Ιανουάριος 26, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Τελικα πηρα αυτο K-WORLD XPERT TV-PVR USB 2.0 Βασικά η ποιητητα ληψης δεν ειναι το καλη οσο της τηλεορασης μου (sony 29 100Hz) και κανει και εαν ηχο οπως αυτον που εκανε μια παλια τηλεοραση του παππου μου. Το capture δεν χανει ειδιετερα σε σχεση με αρχικη ληψη αλλα η αρχικη ληψη παιζει καλυτερα στην τηλεοραση. Θελω να καψω ενα capture και να το δω στην τηλεοραση να δω τι παιζει... Ουτε απο το ραδιοφωνο ανατριχιασα... πολυ μετριο... @ thrasher: Τα κανει και το δικο σου αυτα? Σας ευχαριστω όλους για τις απαντησεις σας! :daisy: @ Petrossortep: τι παιζει με το nero? καταρχιν μιλαμε για το 7 ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asker Φεβρουάριος 4, 2006 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 Τι διαφορα εχουν τα mpeg-1 και mpeg-2? Ποιο ειναι καλυτερο απο αποψη ποιοτητας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Φεβρουάριος 4, 2006 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 @ Petrossortep: τι παιζει με το nero? καταρχιν μιλαμε για το 7 ε? Το nero έχει το πρόγραμμα Nero vision express που σου επιτρέπει να κάνεις capture σε format nero digital(συμβατό με mpeg4). Στην έκδοση 7 δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Υπάρχει πάντως στην 6.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Φεβρουάριος 4, 2006 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από asker [Σήμερα, στις 16:23] Τι διαφορα εχουν τα mpeg-1 και mpeg-2? Ποιο ειναι καλυτερο απο αποψη ποιοτητας? Ανώτερο είναι το mpeg-2 σε όλα ποιότητα και συμπίεση. Η τεχνολογία mpeg-1 χρησιμοιείται στο vcd ενώ η mpeg-2 σε svcd και dvd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.