Jump to content

X1900XT ...αντε και καλες αγορες ! (μονο 610 $)

JohnnyX

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 19:17]

stratos1978: Για στείλε οδηγίες γιατί μόλις παρέλαβα μια Asus X1900XT και θέλω να παίξω λιγάκι ;)

Ειναι παραπολυ απλο ....ψαχνεις να βρεις το original bios της Asus X1900XTX 512MB και το flashαρεις στο "καπακι" με το ATIFlash 3.10 ... δινεις την εντολη καπως ετσι ...atiflash -f -p 0 BIOS.bin

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από stratos1978

Just look

1.1ns Samsung

The Sapphire X1900XT comes with 1.1ns Samsung GDDR3 memory modules.

Ναι, όμως αυτό δεν διασφαλίζει τι φοράει η δική σου πχ.

Αν φοράνε όλες 1.1, να υποθέσω ότι το κλοκάρισμα σε XTX είναι μάλλον 99% σίγουρο;

BIOS X1900XTX που βρίσκουμε;

Α και κάτι τελευταίο (δεν το έχω ψάξει ακόμα βέβαια): Τελικά οι drivers της ΑΤΙ έχουν επιλογή για το πως / αν θα γίνεται το scaling (αν δλδ θα το κάνει η κάρτα, το monitor, καθόλου κλπ) - όπως η nvidia;

Oti ολες οι x1900XT γινονται XTX σε χρονισμους ειναι αυτονοητο...μερικες ομως ερχονται με μνημες 1,2ns...που δεν ανεβαινουν οσο οι 1.1......μην κοιτατε τι λενε οι κατσκευαστες...απλα βγαλτε την ψυκτρα και κοιταχτε...:D

Επισης το XS εχει γεμισει απο θεματα περι Χ1900 kai αλλαγες bios...:D...αλλα δεν μου ανοιγει η σελιδα για να δωσω λινκ...(isdn 64)(ΑΚΟΜΑ)

Αρχική απάντηση από Βασιλης

...μερικες ομως ερχονται με μνημες 1,2ns...που δεν ανεβαινουν οσο οι 1.1......μην κοιτατε τι λενε οι κατσκευαστες...απλα βγαλτε την ψυκτρα και κοιταχτε...:D

Αυτό λέω κι εγώ: Αν έχει ανοίξει κανείς καμία Sapphire από αυτές που ήρθαν Ελλάδα να δούμε τι παίζει.

Αρχική απάντηση από spc

ομως = καλύτερα να ήταν με 1.2?????

:p

ρααααααααααααααααααααααααααα..........πηγαινε φαε τα προφιτερολια σου με τον ''γατουλη'' σου και ασε μας........:p

ρααααααααααααααααααααααααααα..........πηγαινε φαε τα προφιτερολια σου με τον ''γατουλη'' σου και ασε μας........:p

Αρχική απάντηση από spc

Ντεν καταλαβαίνει....

Αλλον εννοουσα.....Roo......

Μάλλον εσύ Billάκο δεν έπιασες το αστείο (εντάξει ίσως έπρεπε η Bud να ήταν Corona...) :p

Παιδιά η καρτούλα είναι ΚΟΥΚΛΑ!!! :inlove:

Στην αρχή με χάλασε λίγο που πιάνει 2 θέσεις, αλλά τελικά δε με ενοχλεί αφού μπορώ να βάλω άλλη ακριβώς δίπλα της γιατί ο ανεμιστήρας δεν τραβάει από πάνω, αλλά με ροή από τη μέσα μεριά της κάρτας προς την πλάτη του κουτιού :T:

Το μόνο ότι επειδή είχε χαλάσει το chipset-fan της Asus και έχω βάλει το Zalman, ακουμπάει απάνω και αν ήθελε 1mm ακόμα να κατέβει δε θα μπορούσε :unsure:

Για οδηγούς έβαλα τους Omega και περιμένω να βγούν οι 6.2

Αρχική απάντηση από Wizard!

Παιδιά η καρτούλα είναι ΚΟΥΚΛΑ!!! :inlove:

Στην αρχή με χάλασε λίγο που πιάνει 2 θέσεις, αλλά τελικά δε με ενοχλεί αφού μπορώ να βάλω άλλη ακριβώς δίπλα της γιατί ο ανεμιστήρας δεν τραβάει από πάνω, αλλά με ροή από τη μέσα μεριά της κάρτας προς την πλάτη του κουτιού :T:

Το μόνο ότι επειδή είχε χαλάσει το chipset-fan της Asus και έχω βάλει το Zalman, ακουμπάει απάνω και αν ήθελε 1mm ακόμα να κατέβει δε θα μπορούσε :unsure:

Για οδηγούς έβαλα τους Omega και περιμένω να βγούν οι 6.2

ριξε κανενα νουμερακι και για μας

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.