Jump to content

X1900XT ...αντε και καλες αγορες ! (μονο 610 $)

JohnnyX

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από mortisboy [Σήμερα, στις 13:39]

...φιλε μου ειλικρινα χωρις να θελω να σε θιξω...αν ηξερες την χονδρικη της αντιπροσωπειας θα καταλαβαινες οτι καμια σχεση με τα καπελα που λες...τωρα βεβαια τα 600+ ειναι οντως καπελο...τεσπα...απλα μην τα βλεπουμε ολα απο την δικια μας μερια παντα..:flower:

Ομολογώ ότι είμαι άσχετος από θέμα τιμών χονδρικής-λιανικής ή ότι άλλο θες.

Το μόνο που βλέπω και με ενδιαφέρει σαν καταναλωτή είναι για παράδειγμα ότι την X1900XT το Ε-shop και το Infoshop την έχουν 550 και το Multirama με το Πλαίσιο 650.Υπάρχει καπέλο τρελό και πανηγυρικό όπως λέγαμε και στο στρατό αλλά ελεύθερη αγορά έχουμε κι ας πουλάνε όσο θέλουνε ,απλά να μην τις πασάρουν κάποιοι ως φυσιολογικές τιμες.:flower:

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Καλα αν πιασουμε τις τιμες χονδρικης αστο!Απο λιανικη ομως ειναι σημαντικη διαφορα το κατοσταρικο!:nada:

Αρχική απάντηση από Πριονέτο [Σήμερα, στις 13:49]

Ομολογώ ότι είμαι άσχετος από θέμα τιμών χονδρικής-λιανικής ή ότι άλλο θες.

Το μόνο που βλέπω και με ενδιαφέρει σαν καταναλωτή είναι για παράδειγμα ότι την X1900XT το Ε-shop και το Infoshop την έχουν 550 και το Multirama με το Πλαίσιο 650.Υπάρχει καπέλο τρελό και πανηγυρικό όπως λέγαμε και στο στρατό αλλά ελεύθερη αγορά έχουμε κι ας πουλάνε όσο θέλουνε ,απλά να μην τις πασάρουν κάποιοι ως φυσιολογικές τιμες.:flower:

...ok...no prob...:flower:

...γενικως εχεις δικιο..και καλα κανεις και σε ενδιαφερει μονο η τιμη...αλιμονο αν δεν ηταν ετσι κιολας..τωρα για το καπελο των Multi/Plaisio παλι θα συμφωνισω...αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι με δεδωμενη την τιμη του e-shop, κατευθειαν οτιδηποτε πιο ακριβο θεωρειται απο τους καταναλωτες "καπελο"...που στην τελικη δεν ειναι ετσι...thats all....:)

Hipro......

:rip: η καρτα?????

Mην ανησυχεις....ο esdee δεν θα ξαναπατησει απο κει...βλε πινακιδα..

Aπαγορευονται οι AMDακηδες...:p

Οπως μου ειχες πει......''Αμα δεν καψεις,δεν θα μαθεις...''...:p

Μαλλον θες τον Darksaga να τραβηξει ολη την κακια αυρα...:p

Αρχική απάντηση από blade_pan

Καλα αν πιασουμε τις τιμες χονδρικης αστο!Απο λιανικη ομως ειναι σημαντικη διαφορα το κατοσταρικο!:nada:

LOL @ (so called) ''Χονδρική'': Με περιθώριο % που μετριέται στο δάκτυλο του ενός χεριού, τι να λέμε βρε παιδιά....

Αρχική απάντηση από mortisboy

και καλα κανεις και σε ενδιαφερει μονο η τιμη...αλιμονο αν δεν ηταν ετσι κιολας..

Θα διαφωνήσω κάθετα. Το έχω αναφέρει και παλιά: Η λογική κατά την οποία το μόνο κριτήριο αγοράς είναι η τιμή (και μάλιστα την στιγμή κατά την οποία, με τα γελοία περιθώρια κέρδους, αυτό ανάγεται σε μερικά Ευρώ ή λεπτά διαφοράς) είναι μεγάλο λάθος το οποίο δεν κάνει καλό σε κανέναν (πωλητή ή αγοραστή). Τεσπά ας μην το αναλύσουμε άλλο...

Αρχική απάντηση από mortisboy

με δεδωμενη την τιμη του e-shop, κατευθειαν οτιδηποτε πιο ακριβο θεωρειται απο τους καταναλωτες "καπελο"...που στην τελικη δεν ειναι ετσι...thats all....:)

Σωστά! (εκτός βέβαια αν θεωρήσουμε ότι όποιος έχει τιμή υψηλότερη κατά 2-3 Ευρώ είναι ''κλέφτης'', ''απατεώνας'' κλπ - επίθετα τα οποία ακούγονται κατά καιρούς...).

Αρχική απάντηση από spc

LOL @ (so called) ''Χονδρική'': Με περιθώριο % που μετριέται στο δάκτυλο του ενός χεριού, τι να λέμε βρε παιδιά....

Θα διαφωνήσω κάθετα. Το έχω αναφέρει και παλιά: Η λογική κατά την οποία το μόνο κριτήριο αγοράς είναι η τιμή (και μάλιστα την στιγμή κατά την οποία, με τα γελοία περιθώρια κέρδους, αυτό αναγέται σε μερικά Ευρώ ή λεπτά διαφοράς) είναι μεγάλο λάθος το οποίο δεν κάνει καλό σε κανέναν (πωλητή ή αγοραστή). Τεσπά ας μην τον αναλύσουμε άλλο...

Σωστά! (εκτός βέβαια αν θεωρήσουμε ότι όποιος έχει τιμή υψηλότερη κατά 2-3 Ευρώ είναι ''κλέφτης'', ''απατεώνας'' κλπ - επίθετα τα οποία ακούγονται κατά καιρούς...).

ΠΕς τα ρε SPC..πες τα....

Ρε συ...τις τελευταιες μερες κατι εχεις παθει και εισαι πολυ αγριος και σοβαρος...

:o

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Ρε συ...τις τελευταιες μερες κατι εχεις παθει και εισαι πολυ αγριος και σοβαρος...

:o

Τί έχω πάθει?

Τί έχω πάθει?????

Καλά, είσαι σοβαρός;

Με τον #$@@*&(##-6,1-driver θες να είμαι καλά?????

:p

Συγγνώμη, αλλά αν σας φαίνεται φυσιολογική η 100 διαφορά στο ίδιο μοντέλο-εταιρία και μάλιστα όχι μεταξύ ενός μεγάλου μαγαζιού με ένα μικρό αλλά μεταξύ δύο εκ των μεγαλυτέρων τότε τι να πώ;:confused:

Αρχική απάντηση από Πριονέτο

Συγγνώμη, αλλά αν σας φαίνεται φισιολογική η 100 διαφορά στο ίδιο μοντέλο-εταιρία και μάλιστα όχι μεταξύ ενός μεγάλου μαγαζιού με ένα μικρό αλλά μεταξύ δύο εκ των μεγαλυτέρων τότε τι να πώ;:confused:

Είδες πουθενά να λέω κάτι τέτοιο;

Το αντίθετο μάλιστα:

Αρχική απάντηση από spc

Καταρχήν όποιος τις φέρει πρώτος (ειδικά αν δεν είναι από τις μεγάλες αντιπροσωπείες) την ''κοπανάει'' στην αρχή.

Πχ τώρα που ήρθε και από άλλους, η τιμής πχ της Sapphire X1900XT ''έπεσε'' στα ~550 .

Αρε Ατι άργησες - αργησες αλλα το έκανες το θαύμα σου . :D

Πολύ καλές οι Χ1900 τελικά , ;) :ιν λοβ ντιπλυ :

Γεια σας και απο μένα .

αν και νέος στο thelab.gr θα ηθελα να πω κατι + σχετικα για την ατι x1900xt την οποια εχω

παραγγειλει και μου ρχετε αυριο:D

Αυτο που θα ηθελα να επισημανω ειναι οτι το θεμα psu (τροφοδοτικο) το εχετε ψάξει καθόλου?

'Εχετε ιδέα το τι ρευμα καταπινει η καρτουλα αυτή???

1) Χρειαζετε τροφοδοτικο 520w το λιγοτερο για να παιξει σωστα η καρτα!!

2) Tο καλωδιο που την τροφοδοτει το +12v να βγαζει 25Α *

3) Η καρτα στο foul load καταναλωνει μονο 290w :D

*Δεν πιστευω πολυ να εχουν τετοιο τροφοδοτικο και να εχουν δοκιμαση την καρτα υπο αυτες

τις συνθηκεs psu που πιστευω δειχνουν και την πραγματικη της δυναμη, κατι μικροτερο απο

το παραπανω πιστευω πως η καρτα υπολειτουργει και δεν παιζει σωστα....

Και επειδή δεν τα βγάζω απο το κεφάλι μου να και η πηγη:

The goru of 3d

αυριο το βλεπω και στην πραξή :D

Αρχική απάντηση από SakizZ

Γεια σας και απο μένα .

αν και νέος στο thelab.gr θα ηθελα να πω κατι + σχετικα για την ατι x1900xt την οποια εχω

Αυτο που θα ηθελα να επισημανω ειναι οτι το θεμα psu (τροφοδοτικο) το εχετε ψάξει καθόλου?

*Δεν πιστευω πολυ να εχουν τετοιο τροφοδοτικο και να εχουν δοκιμαση την καρτα υπο αυτες

τις συνθηκεs psu που πιστευω δειχνουν και την πραγματικη της δυναμη, κατι μικροτερο απο

The goru of 3d

3. 290w καταναλωνει η καρτα?χεχε...μαλλον ολοκληρο το συστημα εννοεις...

Θα διαφωνήσω λίγο με το θέμα τροφοδοσίας. Αν θέλει 25Α από την 12άρα μόνο η κάρτα, τότε κανένα τροφοδοτικό με dual 12άρες δεν θα μπορεί να την σηκώσει.

Καλώς ήλθες :D

οντως οταν διαβασα πριν απο λιγο καιρο για τοσα A δεν ηθελα να το πιστεψω, δλδ εγω που στην 12V1 εχω τα 14Α για cpu και στην δευτερη rail 15 για το υπολοιπο συστημα τι να κανω ? ενα σωρο PSU's εχουν dual rail και ακομα και 600αρια ενερμαξ και αντε να εχουνε στην 12V2 23Α, δλδ και να θελει η καρτα 20 το μαξ σε full load με τα υπολοιπα 3Α πως θα "ταισεις" τις υπολοιπες συσκευες ? δεν την πουλανε μαζι με κανα μετασχηματιστη και WC kit ΝΑΟΥΜ :p:rofl:

btw αυτα που εχουνε και 3η rail πως ξεχωριζεις τα molex αν ειναι της 2ης η της 3ης ?

Αρχική απάντηση από spc

Θα διαφωνήσω κάθετα. Το έχω αναφέρει και παλιά: Η λογική κατά την οποία το μόνο κριτήριο αγοράς είναι η τιμή (και μάλιστα την στιγμή κατά την οποία, με τα γελοία περιθώρια κέρδους, αυτό αναγέται σε μερικά Ευρώ ή λεπτά διαφοράς) είναι μεγάλο λάθος το οποίο δεν κάνει καλό σε κανέναν (πωλητή ή αγοραστή). Τεσπά ας μην το αναλύσουμε άλλο...

Για κάντο λιανά αυτό. Πως επηρεάζει δηλαδή τον καταναλωτή αγορά ενός αγαθού στην χαμηλότερη δυνατή τιμή; Και όπως και εσύ δεν αναφέρομαι σε διαφορές των 5-10 ευρώ, αλλά σε μεγαλύτερες.

Αρχική απάντηση από spc [Χθες, στις 22:26]

Θα διαφωνήσω κάθετα. Το έχω αναφέρει και παλιά: Η λογική κατά την οποία το μόνο κριτήριο αγοράς είναι η τιμή (και μάλιστα την στιγμή κατά την οποία, με τα γελοία περιθώρια κέρδους, αυτό αναγέται σε μερικά Ευρώ ή λεπτά διαφοράς) είναι μεγάλο λάθος το οποίο δεν κάνει καλό σε κανέναν (πωλητή ή αγοραστή). Τεσπά ας μην το αναλύσουμε άλλο...

...εχεις δικιο και συμφωνω...δεν το διατυπωσα σωστα ισως..το πρώτο κριτηριο των καταλωτων ειναι αυτο ...αλλα εχει να κανει και με τον καταναλωτη βλεπε π.χ zarra ... το ατομο λεμε ειναι ικανος να δωσει 50-70 παραπανω απλα για να το εχει χθες....:p

Αρχική απάντηση από SakizZ

Γεια σας και απο μένα .

The goru of 3d

Δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλο το review, είδα ομως οτι λέει οτι δε θα συνιστούσε τροφοδοτικό κάτω από 520W. Εμένα αυτό δε μου λέει τίποτα γιατι δεν είναι καθόλου τεκμηριωμένο, απλα τοσο το εκτιμά ο τυπάς ο οποίος πιθανότατα δεν έχει και καποια επιστημονική κατάρτιση επι του θέματος. (No offence) Τα ίδια ισχύουν και για τα 25Α στα 12V.

Η μετρούμενη κατανάλωση ειναι 5-15W μεγαλύτερη απο 1800XT, πολύ μικρή αύξηση.

Αν θυμασαι οταν ειχε βγει η 9700 ελεγαν για 400W τουλάχιστον. Όσοι πηραν 9700 είχαν 400W τροφοδοτικό, όπως τώρα οσοι πάρουν 1900 θα έχουν 520+?

Δε το νομίζω, και βεβαιως δε μετράω κάτι Qtec κλπ που ειναι 300W και μπορούν να δώσουν 550W για 0.0001 δευτερόλεπτα σε κατηφόρα και με ούριο άνεμο.

Βρε παιδες ....πειραζει που modαρισα το bios της Sapphire X1900XTX στην δικια μου X1900XT και δεν βλεπω να κανει το παραμικρο artifact....????

Μιλαμε "δουλευει" αψογα ...σαν X1900XTX χεχεχεχε:D

3DMark05 & 3DMark06 τα "βγαζει" χωρις κανενα "κολλημα" .... καλο αυτο εεεε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.