cptkoulis Φεβρουάριος 13, 2006 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 κι εγω σκεφτομαι μια μεγαλη TFT για ολες τις χρησεις αν και φοβαμαι λιγο τα ms στα παιχνιδια σε σχεση με τη crt μου εχω δει απο σποντα αυτη τη Bellinea σε τεχνικο γραφειο και φανταζομαι οτι το ειχαν ψαξει πολυ καλα πριν επενδυσουν σε ενα τετοιο εργαλειο για τη δουλεια τους επισης σκεφτομαι οτι η τιμη της ειναι πολυ δελεαστικη,στα 1000 θα πηγαινα για την 24'' της Dell Υ.Γ. αν την παρεις και δε σου κανει την παιρνω εγω στο 80% της τιμης Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 13, 2006 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Jppαραγε αξιζει η samsung τα 400ακομα σε σχεση με τη bellinea http://www.prad.de/en/index.html για διαφορα reviews.ολα υποκειμενικα ειναι. Τι συστημα εχεις? Πχ αν εχεις 2χ1 giga μνημη και καμια 7800 καρτα γραφικων σε συνδυασμο με καμια xfi δεν σου μενει κατι να προσθεσεις αρα μπορεις να τα δοσεις για οθονη.Αν οχι μπορεις να παρεις belinea ή philips που κυμαινονται κοντα στα 500 και τα υπολοιπα χρηματα να τα βαλεις σε οσα σου λειπουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Φεβρουάριος 13, 2006 Author #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 το συστημα μου ειναι καλο . 3700diego , 2x512 ocz platinum 600mhz , x850xt , dfi ultra-d.(η xfi θα προστεθει αλλα δε επηρεαζει το budget). βεβαια φοβαμαι πως θα τα πηγαινει με την αναλυση της dell.προς Vadergr: τι εννοεις οτι εισαι στα ορια; το dvi δε με ενδιαφερει.οι 20'' με αναλυση 1600 πως ειναι ;σε ποση αποσταση αραγε θα ηταν καλα για την 24ρα ; κοιταω το δωματιο να δω που μπορω να τη χωρεσω ειδαλλως παω για την 214t Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Φεβρουάριος 13, 2006 #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Απο σήμερα κάθεται η Belinea στο γραφείο μου. Απόλαυση δεν μου πάει η καρδιά να σηκωθώ απο το γραφείο μου Μόνο στην τουαλέτα αναγκάζομαι να την αποχωριστώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARRIOR Φεβρουάριος 16, 2006 #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 Δειτε σχετικα σε παραπανω ποστ για SAMASUNG 204T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.