Jump to content

Αγορα 20ρας tft ~500-1000ε.

Jpp

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

θελω να παρω μια tft 20''.δουλευω μια 19ρα tft 350ευρο απο eshop (δε ειναι δικια μου) την : l1950sq

για να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος θα ηθελα να ηταν ενα κλικ καλυτερη αλλα γενικα εινια μια χαρα.

Θελω να παω σε 20''. 1600*1200 σε dvi με μαχ 16ms 170+ γωνιες.

δινω μεχρι 1000. το προβλημα ειναι οτι φοβαμαι το ρισκο να παρω μια οθονη χωρις να την δω, μην ειναι πατατα, πολλα ακουγονται και δε θελω να δωσω 500 ευρο παραπανω απο οσο κανουν οι περισσοτερες 20ρες αν δε μπορω να δω τη διαφορα με το ματι.

διαβασα το threat με την οθονη για 7800 + το αλλο με την dell Ultrasharp 2001FP 20.

αλλα απο οτι βλεπω εχει περασει αρκετος καιρος απο τοτε και λεω μηπως εχει βγει τιποτα καλυτερο να το παρω εγω :T:

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Αν η μακρόστενη δεν είναι το ζητούμενο, σε 4:3 κοίτα την Samsung 214T @ ~900 .

Είναι 21,3 και αυτή η 1,3 παραπάνω κάνει μεγάλη διαφορά σε σχέση με τις 20 (δεδομένης της ίδιας ανάλυσης των 1600*1200), ειδικά για το πόσο ξεκούραστη είναι.

Είχα το προηγούμενο μοντέλο (213Τ) και έχοντας δουλέψει σε πολλές οθόνες τα τελευταία χρόνια, θα έλεγαν ότι είναι ένα από τα δύο καλύτερα που έχουν περάσει από τα χέρια μου (το 2ο είναι πάλι Samsung και ακόμα μεγαλύτερο).

δε κολλαω αν ειναι wide ή οχι . το μονο που με κολλαει ειναι η αποσταση που θα εχει η οθονη απο μενα.

την προοριζω 60-80cm απο μενα.

εσυ σε τις αποστασεις τις εχεις;

Αρχική απάντηση από Jpp

δε κολλαω αν ειναι wide ή οχι . το μονο που με κολλαει ειναι η αποσταση που θα εχει η οθονη απο μενα.

την προοριζω 60-80cm απο μενα.

εσυ σε τις αποστασεις τις εχεις;

~80 cm και είναι μια χαρά ;)

εσυ λες να παρω την 214 και χωρις να την δω ;

πολυ μου λενε για την 24wide την dell με 1000ευρο αλλα παλι εχω το προβλημα της αποστασης.

ξερεις το παμε σιγα σιγα απο τα 19 που εχω μιλαω για 20 το 20 το εκανα 21 τωρα σηζηταω για 24 ..... :tomato:

αυτη. Προσωπικα τα 500 που μενουν θα τα επενδυα αλλιως παλι στο pc παρα να δωσω 1000 για οθονη, αλλα και αυτη που λεει ο spc ειναι πολυ καλη

Παλι προσωπικα απο τοτε που εκατσα σε wide(φορητος του father) το λατρεψα. Εσενα μπορει να μη σου αρεσει ή να μην βλεπεις ταινιες.

Imo και τελειωνω απο το συγκεκριμενο θεμα παρε την bellinea και θα την λατρεψεις

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 18:23]

Εχει. Ψαξε για bellinea 20,1 wide. Εχει το νεο πανελ, κοντα στα 500 ευρω κανει. 8ms με mva και dvi.

για τα λεφτα της μοιαζει πολυ καλη λυση....

Μοrfeas την εχεις αγορασει?

την χει παρει κανεις αλλος να πει εντυπωσεις στην πραξη?

μου κινησε το ενδιαφερον και για 500 νομιζω οτι αξιζει και το ρισκο με την Pixmania...

(φανταζομαι οτι η εγγυηση θα καλυπτεται και απο την Ελληνικη αντιπροσωπεια ε?)

Οχι αλλα επειδη σε δυο-τρεις μηνες θα αγορασω οθονη ψαχνω τα παντα.

Μπορεις να πας overclockers forum και να διαβασεις παρα πολλες γνωμες. Ολοι λενε πως απο εικονα παει καλα, καλυτερα στην κινηση απο την dell,με σχετικα καλο φινιρισμα, ηχεια οχι πολυ καλα αλλα ικανοποιητικα για να ακους κατι αν χαλασουν τα βασικα ή αν εχεις ακουστικα, καλες γωνιες θεασης και το νεο mva pannel απο benq.

Συνολικα ειναι μια πολυ καλη επενδυση σε "λογικη" τιμη στις 20,1wide. Ειδικα αν δεν εχεις γραφειο με βαθος ειναι οτι πρεπει

20.1 για αυτη την αναλυση δεν ειναι οτι πιο ξεκουραστο φανταζομαι αλλα μηπως τα 1280χ1200 που εχω στην 17αρα μου ειναι?

νομιζω την belinea την εχει παρει καποιος απο εδω μεσα..ισως ο mortisboy..(δεν παιρνω και ορκο...(ρουφιανακος ημουνα...)

την δεδομενη στιγμη θα κοιταζα σε belinea και phlips 200w6cs...λογω τιμης...και αποδοσης βεβαια...

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 23:11]

νομιζω την belinea την εχει παρει καποιος απο εδω μεσα..ισως ο mortisboy..(δεν παιρνω και ορκο...(ρουφιανακος ημουνα...)

την δεδομενη στιγμη θα κοιταζα σε belinea και phlips 200w6cs...λογω τιμης...και αποδοσης βεβαια...

Θενκς καλε μου ρουφ.... :coax:

Μορτης για διαφωτισε μας επι του θεματος please :nerd:

το μονο που με χαλαει ρε γμτ ειναι οτι πρεπει να παραγγειλω απο Pixmania

και η αληθεια ειναι οτι εχει φοβηθει το ματι μου με οσα διαβαζω για το εν λογω καταστημα

Belinea δεν θα εμπιστευομουν για τα ματια μου Η Phlips δινει 3 χρονια ον σαιτ

Γενικα τα θεωρω πολλα λευτα τα 1000 για ενα τυπικο μονιτορ Εχεις σκεφτει την λειτουργια Dual Monitor? παιρνεις 2 κορυφαια 19αρια με τα ιδια λευτα και εισαι οκ. Και εχεις πολυ μεγαλυτερο οπτικο πεδιο και πολυ καλυτερη διαχειριση παραθυρων. Ισως να εχεις προβη σε αγορα και να ναι ατοπο το μυνημα But .....σου ευχομε να εχεις αποφασιση το καλυτερο για σενα :D

το dual το δοκιμασα με 1*19 tft και 1*17 crt και δε με βολεψε. Απο τεταρτη που ερχεται παω στα μαγαζια να τις δω απο κοντα και επιστρεφω με αποτελεσματα. Παντος γλυκοκοιταζω την samsung 214. 1k 21'' και φαινεται super στα χαρακτηριστικα.

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1205&Nav_Section_Id=5&Catalog_Id=1&Product_Id=293428&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Αρχική απάντηση από Jpp [Σήμερα, στις 13:10]

το dual το δοκιμασα με 1*19 tft και 1*17 crt και δε με βολεψε. Απο τεταρτη που ερχεται παω στα μαγαζια να τις δω απο κοντα και επιστρεφω με αποτελεσματα. Παντος γλυκοκοιταζω την samsung 214. 1k 21'' και φαινεται super στα χαρακτηριστικα.

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1205&Nav_Section_Id=5&Catalog_Id=1&Product_Id=293428&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Τft kai Crt εχω δουλεψει Dual και πραγματι στραβωνεσε !!!:confused:

Με τα δυο 17'' Τφτ τις φιλιπς που εχω τωρα ειμαι μια χαρα.

και θελω τα δυο καινουργια τις φιλιπσ τα 19'' 840 συνολο αλλα μαλλον θα συνεχιζω να κανω υπομονη.

Απο χαρακτηριστικα παντως η Samsung ειναι μια χαρα Αλλα επιμενω οτι για δυο ιντσες τα διπλα λευτα ειναι πολλα .

Αααααα στα + τις Samsung ειναι και τα 1600χ1200 αμα ειναι και στα 75hz ειναι μπομπα.

αν εχουν ιδια ποιοτητα ναι ειναι πολλα, αλλα δε νομιζω να κανει 1000ευρω μονο και μονο επειδη ειναι 21". απο την αλλη η samsung

και η lg 19' που εχω κανει 350ευρω εχει 8ms 170/170 σαν χαρακτηριστικα ειναι καλα αλλα δε ειναι top οθονη.

θα θελα να δω και την belinea τη wide γιατι 500 ειναι καλη τιμη.

Αρχική απάντηση από Jpp [Σήμερα, στις 18:28]

αν εχουν ιδια ποιοτητα ναι ειναι πολλα, αλλα δε νομιζω να κανει 1000ευρω μονο και μονο επειδη ειναι 21". απο την αλλη η samsung

και η lg 19' που εχω κανει 350ευρω εχει 8ms 170/170 σαν χαρακτηριστικα ειναι καλα αλλα δε ειναι top οθονη.

θα θελα να δω και την belinea τη wide γιατι 500 ειναι καλη τιμη.

H Lg που εχεις δεν ειναι DVI το DVI κανει την διαφορα τα 500 ειναι για τις 2'' να εισαι σιγουρος Τα τυπικα χαρακτηριστηκα που εχει η Samsung ειναι καινουργια στην κατηγορια των 21''και πρεπει καποιος να πληρωσει τις ερευνες !!!!

δες χαρακτηριστικα τις Philips :

http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/catalog.jsp?fhquery=fh_secondid%3D190b6cg_00_gr_consumer%26fh_location%3D%2F%2Fconsumer%2Fel_GR%2Fcategories%3Ccatalog_gr_consumer%2Fcategories%3Cmonitors_pc_peripherals_gr_gr_consumer%2Fcategories%3Clcd_monitors_ca_gr_consumer%26&productId=190B6CG_00_GR_CONSUMER&activeCategory=MONITORS_PC_PERIPHERALS_GR_GR_CONSUMER&fredhopperpage=detail.jsp&language=el&country=GR&catalogType=CONSUMER&proxybuster=PHZYFP21PTZI1J0RMRCSHQVHKFSESI5P

Παντως πρεπει να το δεις πριν παρεις τελικη αποφαση η Samsung εχει εκθεση στην Κηφησιας απεναντη απο το Μedia Market και εχει ολα τα τελευταια μοντελα δεν πουλανε εκει. Καλες βολτες!!!

υπαρχει ενα προβλημα !! πηρα σε καποια καταστηματα στο ηρακλειο και δεν εχουν ανοικτα τα ακριβα μοντελα !!

να εμπιστευτω τα reviews ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.