Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2006 Σήμερα έλαβα το παρακάτω mail: Αγαπητέ κύριε ή κυρία: Λαμβάνετε αυτό το μήνυμα με την ιδιότητά σας ως Έλληνας πολίτης και καταναλωτής. Δυστυχώς ο σύγχρονος Έλληνας, είναι σε γενικές γραμμές ένας απαθής πολίτης, που δεν ενδιαφέρεται να \"τιμωρήσει\" τα κακώς κείμενα. Πρέπει να γνωρίζεται την ύπαρξη της ιστοσελίδας www.katagelies.gr την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπως εσείς νομίζετε. Παρόμοιο μήνυμα δεν θα λάβετε στο μέλλον Με εκτίμηση, www.katagelies.gr Phone: +30.2102826257 Fax: +30.2102826257 E-mail: infojust@gmx.net Πιστεύω υπάρχουν άτομα που θα ενδιαφέρονταν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 19, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το νόημα να καταγγείλεις κάτι στο internet και όχι στον αρμόδιο εισαγγελέα. Εκτός αν μιλάμε για περιπτώσεις του στυλ "ο γείτονας μου έστησε κάτι κεραίες στην ταράτσα και μου χαλάει την αισθητική κάε φορά που βγαίνω να απλώσω τη μπουγάδα", οπότε είναι σα να πηγαίνανε στον Μικρούτσικο και δεν έχω παρά να τους ευχηθώ καλές δουλειές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Ιανουάριος 21, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 Τώρα μόνο στον εισαγγελέα δεν κάνουμε καταγγελίες.Η μάλλον η τηλεόραση και το ιντερνετ τον έχουν αντικαταστήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 21, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 Τότε να κάνουμε μία σελίδα για την εισαγγελία στο internet να είναι πιο άμεση η πρόσβαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 22, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από trendy Τότε να κάνουμε μία σελίδα για την εισαγγελία στο internet να είναι πιο άμεση η πρόσβαση. trendy πρόλαβα το domain:www.xafies.tkτο στήνουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 22, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 όχι ρε, έπρεπε να καβατζώσεις το www.eisaggelatos.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.