Jump to content

Ποιούς σκληρούς θεωρείτε πιο αξιόπιστους?

tasosmos

Ποιούς σκληρούς θεωρείτε πιο αξιόπιστους?  

113 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Προσωπικα δεν ειχα κανενα προβλημα με ενα maxtor 80αρη που εχω εδω και 2-3 χρονια, μια χαρα ησυχος ειναι και σχετικα γρηγορος για την ηλικια του.

Με τους WD παλι δεν εχω και τις καλυτερες σχεσεις με 3 rma στο ενεργητικο μου...

Ενας Seagate φρεσκος που εχω προς το παρον ειναι οκ.

Αλλα η μεγαλη μου συμπαθεια απο τα παλια ειναι οι Quantum, εχω 3 δισκους <10 GB και παιζουν ακομα.

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Quantum 15 gb .Απίστευτο θηρίο!! Όσο σκέφτομαι τι είχε τραβήξει αυτός ο σκληρός. Μεταφορές (από η/υ σε η/υ ,από σπίτι σε πανεπιστήμιο), πέσιμο!!! και έζησε. Μέχρι που τα έφτησε.

Τώρα είμαι με έναν IBM (νυν Hitachi) 80 gb (κοντά 3-4 χρόνια ) no problem. Για αυτό και η ψήφος μου.

Αρχική απάντηση από jobous

Quantum 15 gb .Απίστευτο θηρίο!! Όσο σκέφτομαι τι είχε τραβήξει αυτός ο σκληρός. Μεταφορές (από η/υ σε η/υ ,από σπίτι σε πανεπιστήμιο), πέσιμο!!! και έζησε. Μέχρι που τα έφτησε.

xaxaax μου θυμισες ενα ανεκδοτο......κριμα ψοφησε ο γαιδαρος..πανω που ειχε μαθει χωρις φαγητοο για ενα μηνα.......

Aν και ειχα quantum 2γιγα για 10χρονια....ΝΑΙ 10 χρονια (οχι τυποτγραφικο) απλα ξεψυχησε.Το ειχα βγαλει απο ενα μηχανημα που πουλησα παλια και μετα απο 3 μηνες οταν του βρηκα νεο σπιτι .....απλα δεν λειτουργησε....(δεν επαιρνε ρευμα)

ΠΑρολα αυτα εχοντας δει και κυριως εχοντας ακουσει αρκετους σκληρους μονο η WD με εχει κερδισει....μαχτορ με το συμπαθειο αλλα με την καμμια....ισως να κοιτουσα κατι σε hitachi αλλα με WD νοιωθω σιγουρια .....

Συνολικά έχω 3 Seagate, 3 Western Digital, 1 Maxtor και 1 Quantum.

Από αυτούς "χτύπησαν" μόνο οι 2 από τους 3 Western Digital.

Ο ένας Seagate είναι 11 χρονών και δουλεύει άψογα, 420ΜΒ!

Με κανέναν άλλον δεν είχα ποτέ πρόβλημα, αλλά προτιμώ Seagate

για τα 5 χρόνια εγγύηση που δίνουν και γιατί δουλεύει μια χαρά

ο παλιός μου στο 4-86 μετά από τόσα χρόνια!!

Πάντως δεν πιστεύω ότι είναι τυχαίο που δίνουν 5 χρόνια εγγύηση οι Seagate.

ολοι οι σκληροι απο ολα τα μηχανακια που εχω δουλευουν ακομα, οποτε για μενα ολοι ιδιοι ειναι.

ψηφισα hitachi - εχω δοκιμασει ολες τις εταιρειες εκτος samsung - εχω μεινει ικανοποιημενος απο seagate - maxtor - ibm και θα πω ενα πραγμα μονο

στα 100 pc που εχω εδω στο cafe "ψωφισαν" ισα με 24 δισκοι w.d 80gb 8mb απλα lol να ειναι καλα το πλαισιο...

Seagate. Οι μονοι δισκοι μου που (ετυχε?) να λειτουργουν ακομη... Πριν κανα χρονο αλλαξα 3 WD στη σειρα με διαστημα 1μηνα μεταξυ τους, προσφατα τα επαιξε ενας maxtor, hitachi & samsung δεν εχω δοκιμασει...

Αρχική απάντηση από netman [Σήμερα, στις 09:40]

Ολοι ιδιοι ειναι πανω κατω!

εγω δεν συμφωνω σε αυτο παντως

Ίσως ο netman ήθελε να πει ότι η στραβή μπορεί να σου κάτσει ότι μαρκα και να πάρεις.

Αρχική απάντηση από chroma [Χθες, στις 19:51]

Αν και πιο αξιόπιστους "σκληρούς" από αυτούς δε θα βρείτε..

Die%20Hard%2003.jpg

10102434.jpg

:laughing:

:OT:

Ξεχασες το ποιο σκληρο απο ολους............:D :D :DB000063WJV.03.LZZZZZZZ.jpg

Western Digital και απο εμένα.

Έχω έναν 10άρη που δουλεύει απο το 1999 για πολλές ώρες (σχεδόν) κάθε μέρα και έχει φάει άπειρα format (λογω πειραματισμών με το Linux) και ακόμα περισσότερα defrag. Ακόμα δουλεύει και μάλιστα πάρα πολύ καλά. Απο τότε έχω πάρει άλλους 5WD και όλοι δουλεύουν άψογα.

Προσφατα πηρα στα χερια εναν Maxtor οποτε ειναι εκτος λιστας(μιας και ο μαδα φακερ ειχε 200GB πολυτιμα δεδομενα μεσα).

Απο WD και Seagate δεν ειχα κανενα προβλημα, αλλα ψηφησα WD γιατι ειναι αρκετα πιο ησυχοι.

• 2 weeks later...

πριν λιγο σταματισα να εχω εμπιστοσηνει στους σκηρους.....

ολοι με εχουν εγγαταλιπσι καπια στιγμη......

θα σκεφτο παρα πολυ αν θα πρεπει να ξανα επενδισο σε εναν σκληρο.......

πριν λιγες μερες με εγγατελιψε ο 200αρις μου WD .........

αποσιρο την ψιφο μου απο την WD

ρε συ alexxx κιεγω μαζι σου αλλα πως θα τη βγαλεις χωρις σκληρο? με live cd απο linux?

Αρκετα χρονια με WD κανενα προβλημα. Σιγουρα αξιοπιστοι!Ομως με τα 5χρονια εγγυηση Seagate...αλαξοπιστησα.

Εμένα έχουν χτυπήσει 2 Maxtor και 1 Western Digital, και δεν έχω δει σε μαγαζάτορα φίλο να έρχονται Seagate για επιστροφή (συγκριτικά με τους άλλους).

Seagate από μενα :T:

Σημερα μου εβγαλαν bad sector 2 δισκοι μετα απο μερικες ωρες λειτουργιας.Ενα μαξτορας 300αρης με τα 16mb και τα 5 χρονια εγγυηση και ενας 250αρης WD απλος κλασικος sata.Περαστικα μου λοιπον.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.