Jump to content

Ποιούς σκληρούς θεωρείτε πιο αξιόπιστους?

tasosmos

Ποιούς σκληρούς θεωρείτε πιο αξιόπιστους?  

113 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου seagate > WD > maxtor αλλά με βάση σύγχρονα δείγματα, δε λαμβάνω υπόψη κάτι 40ρηδες γιατί αυτά είναι old in texas.

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unstoppable

Απο τοτε που αγοραστηκε η IBM απο την hitachi δεν εχω ακουσει ασχημα λογια για τους δισκους της και οι 4+1(ο ενας ειναι excelstore = μαλλον hitachi) δισκοι της εταιρειας που ειχα δεν με εχουν απογοητευσει μεχρι στιγμης.

Δε ξέρω για τώρα (τους έχουμε κόψει στη δουλειά) αλλά πρίν από 1 χρόνο οι Excelstore ήταν γτπκ. WD και από εμένα.

καθαρα λόγω του οτι ειμαι ένας ευχαριστημένος κάτοχος 2 maxtor ανω των 100gb μια ψηφος απο εμενα στους MaXTOR

Μην ακούω για Maxtor... οι μεγαλύτερες πατάτες. Και δε μιλάω για μικροσκοπικές στατιστικές του τύπου "είχα έναν δίσκο και μου χάλασε", μιλάω για απόσυρση 3 συνεχόμενων (και πρόσφατων) σειρών, νύχτα και χωρίς πολλές ανακοινώσεις. Έχε χάρη που δε μπορώ να πω παραπάνω...

Αρχική απάντηση από tristeno

Storage Review = Samsung (κάτι θα ξέρουν παραπάνω)

Αν και δεν τους έχω δοκιμάσει και πολύ (λόγω χαμηλών επιδόσεων), αν κρίνω από μία (τραγική όπως αποδείχθηκε) απόπειρα δοκιμής τους (ήρθαν νεκροί 3 στους 5 που πήρα), δεν θα τους έλεγα αξιόπιστους....

Αρχική απάντηση από mortisboy

..Χαλαρα Seagate και Maxtor.....τουλαχιστον απο την εμπειρια μου σαν τεχνικος τα τελευταια 9 χρονια....

Ε, όχι και Maxtor! Αυτοί κι αν είναι χτυπάνε για πλάκα! Δεν λέω ότι είναι χειρότεροι από τους wd (που μάλλον είναι δλδ) αλλά σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται σε αξιοπιστία με τους Seagate.

Αρχική απάντηση από Chosen

Μην ακούω για Maxtor... οι μεγαλύτερες πατάτες. Και δε μιλάω για μικροσκοπικές στατιστικές του τύπου "είχα έναν δίσκο και μου χάλασε", μιλάω για απόσυρση 3 συνεχόμενων (και πρόσφατων) σειρών, νύχτα και χωρίς πολλές ανακοινώσεις. Έχε χάρη που δε μπορώ να πω παραπάνω...

:T:

Αρχική απάντηση από chroma

seagate > WD > maxtor

Έχω 1 σκυλί Fujitsu 7,85G...ακόμα δουλεύει (μια δεκαετία σχεδόν σκίσιμο)!!!

WD μόνο 1 μου κάηκε και πρόσφατα απέκτησα seagate. +2 χρόνια εγγύηση και παίζει ναναι πιο αθόρυβοι. Οπότε seagate και από μένα.

WD παντα και θα εχω....

1 φορα πηρα Maxtor και Seagate- Ακους νικο?? :D και πανε και οι δυο!

Western Digital και ξερο ψωμι!

Μονο Maxtor δεν εχω δοκιμασει...

Τις υπολοιπες εταιριες τις εχω και δεν εχω κανενα παραπονο... απο αποψη αξιοπιστιας.

Αρχική απάντηση από Alexisferos

Maxtor από εμένα μακριά. Θυμάστε την σλιμ σειρά είχα 2 80ριδες στο raid που από την πρώτη μέρα μου έβγαζαν το λαδί.

Η σειρα slim εφτανε μεχρι 40αρηδες.

Εγω ενας 80αρις WD απλα σκυλι........κλεινει 3 χρονια.........

Maxtor και οι 2 που εχς ειναι απλα τελειοι οποτε μαλλον ειμαι υπερβολικα κολοφαρδος......

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 13:14]

Αν και δεν τους έχω δοκιμάσει και πολύ (λόγω χαμηλών επιδόσεων), αν κρίνω από μία (τραγική όπως αποδείχθηκε) απόπειρα δοκιμής τους (ήρθαν νεκροί 3 στους 5 που πήρα), δεν θα τους έλεγα αξιόπιστους....

Ε, όχι και Maxtor! Αυτοί κι αν είναι χτυπάνε για πλάκα! Δεν λέω ότι είναι χειρότεροι από τους wd (που μάλλον είναι δλδ) αλλά σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται σε αξιοπιστία με τους Seagate.

...τι να πω... σε ολους τους πελατες εδω και πολυ καιρο βαζω ή Seagate ή Maxtor ...και δεν εχει χτυπησει ποτε κανενας τουλαχιστον μεσα στον χρονο της εγγυησης... και στο σπιτι εχω περιπου 8 maxtor απο 40gb εως 250gb....και δεν ειχα ποτε μα ποτε προβλημα...ενω αντιθετα οσους WD εχω η αρχιζουν και σφυριζουν μετα απο λιγο...η κλασσικα χτυπαει η κεφαλη ... δεν ξερω ισως τους εχω παρει απο κακο ματι...αλλα δεν μπορει να ειναι τυχαιο οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις data recovery ειναι WD ...τωρα θα μου πεις...εε αφου εχουν το μεγαλυτερο μεριδιο τις αγορας.....εεεε ναι αλλα εχουν και τα περισσοτερα προβληματα συνηθως...τωρα οτι ειναι λιγο πιο γρηγοροι οι WD ειναι αληθεια...:flower:

...παντως θα συμφωνισω Seagate powaaaaa

Maxtor > Western Digital.Καποια στιγμη τα πηρα με τους Maxtor οταν

2 250ριδες καηκαν μετα απο 3 λεπτα λειτουργιας.Οι scsi παντως της υπογραφης

δοξα το θεω δεν με παρουσιασαν μεχρι στιγμης τιποτα.

Αν και έχω wd τα τελευταία 3 χρόνια χωρίς κανένα παράπονο θα δώσω μία ψήφο στην Maxtor, στο μαγαζί που δουλεύω είδα περισσότερους wd για επιστροφή

Με όλες τις μάρκες έχω συναντήσει προβλήματα αλλά μόνο από Hitachi την πάτησα. Τα παλιά Maxtor ήταν πολύ αξιόπιστα αλλά τώρα τελευταία όλο προβλήματα και σε μεγάλο βαθμό. WD και Seagate οι καλύτεροι αλλά όταν δίνει και 5 χρονάκια εγγύηση, η απάντηση μονόδρομος.

(Αλήθεια, όταν σε 5 χρόνια πάω τους 4 200άρηδες για rma θα έχει να μου δόσει ίδιους ή θα με βολέψουν με τίποτα μικρούς των 2 Tb;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.