Jump to content

Ποιούς σκληρούς θεωρείτε πιο αξιόπιστους?

tasosmos

Ποιούς σκληρούς θεωρείτε πιο αξιόπιστους?  

113 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Όσες φορές είχα Western Digital (αρκετές) και εγώ και οι φίλοι-γνωστοί, κανείς δεν είχε πρόβλημα. Προβλήματα εμφανίστηκαν από προσωπική εμπειρία σε Seagate, Quantum, Maxtor και Fujitsu. Οπότε WD by me :)

εγω παιζω παντα μεταξυ western-seagate.

μονο ενας western ηρθε νεκρος απο το κουτι του.πανω στο πρωτο φορματ πριν περασω παραθυρα τα τιναξε.οποτε seagate απο μενα

Western και seagate και εγώ αλλά δεν ξέρω αν θα καταλήξεις κάπου, πχ hitachi δεν έχω δοκιμάσει, οπότε τα ψιλοστάνταρ θα σου πω χωρίς να σημαίνει ότι είναι και οι καλύτεροι.,

Απο Seagate, Maxtor και WD που εχω δοκιμασει......οι πιο αναξιοπιστοι ειναι οι Maxtor.

Οι Seagate ειναι πραγματικα αθανατοι.

Εγω παλι ελαχιστους σκληρους ειχα κι ολοι δουλευουν!2gb+6gb quantum,80gb ibm,2*36 raptors(επωληθησαν) και τωρα 1*74gb raptor WD.Oλοι σωοι ειναι..δεν διαλεγω τιποτις!:p

WD κι εδώ. Και αξιόπιστους τους θεωρώ, και από επιδόσεις σκίζουν και από τιμές είναι νορμάλ.

Κι όσο για τους Ράπτορες: το ότι είναι στην αγορά εδώ και χρόνια και η τιμή τους είναι ακόμα υψηλή, γι'αυτό φταίνε οι υπόλοιπες εταιρίες που δεν βγάζουν κάτι παρόμοιο. Τουλάχιστον η WD είχε τα πατάρια να φτιάξει κάτι το πρωτοπορειακό, οι υπόλοιπες τι κάνουνε; Φροντίζουνε ώστε ο σκληρός δίσκος να είναι το μόνιμο bottleneck σε ένα PC...

Ολα τα ιδια μου φαινονται , πριν ενα χρονο 8α ελεγα WD , μεχρι που οι ραπτορες χτυπησαν πανω στο τετραπλο raid και ενας 200αρης με mp3 μεσα κατι εχει παθει και με το που πας να τον κανεις defrag τρως restart.Για ενα διαστημα τα ιδια ειχα παθει και με τους μαξτορες , το ιδιο και με τους φουρνους της seagate.ΑΠο τα παιδια που ρωτησα σημερα στην δουλεια μου ειπαν οτι σε τεραστια ποσοτητα της τελευταιας παρτιδας με μαξτορες δεν γυρισε σχεδον κανενας.Οποτε για αυτην την περιοδο αναφερω μαξτορ.(Samsung δεν εχω δοκιμασει , hitachi το δειγμα που ειχαμε ηταν πολυ μικρο για να πω οκ δεν χτυπανε , εαν κρινω απο αυτο το δειγμα παντως που φανηκαν και αξιοπιστοι και αθορυβοι..)

Αρχική απάντηση από tristeno

Storage Review = Samsung (κάτι θα ξέρουν παραπάνω)

Ή κάτι πήραν παραπάνω, όλοι θυμόμαστε το αντικειμενικότατο τεστ του cluboc.net για τους Sata2 της Hitachi...

Απο τοτε που αγοραστηκε η IBM απο την hitachi δεν εχω ακουσει ασχημα λογια για τους δισκους της και οι 4+1(ο ενας ειναι excelstore = μαλλον hitachi) δισκοι της εταιρειας που ειχα δεν με εχουν απογοητευσει μεχρι στιγμης.

Δυτικούς ψηφιακούς και από εμένα.

Μου χτύπησε ένας 60 Seagate έτσι στα καλά καθούμενα. Δεν μπορώ να πω ήταν από τους ποιο ήσυχους δίσκους που είχα.

Maxtor από εμένα μακριά. Θυμάστε την σλιμ σειρά είχα 2 80ριδες στο raid που από την πρώτη μέρα μου έβγαζαν το λαδί. Τους έστειλα για rma και οι νέοι που ηρθαν πάλι χάλια. Restart στην μάπα πολύ τζάμπα θόρυβος και πολλές μπλε οθόνες ε τους έστειλα και πήρα 2 WD και κάνουν την δουλειά τους ακόμα σκυλιά.

Hitachi έχω στον παλιό υπολογιστή δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα αλλά κάθε μέρα που περνάει ανεβαίνουν και τα επίπεδα θορύβου που έβγαζε από την πρώτη μέρα,

Οπότε Δυτικούς ψηφιακούς και πάλι Δυτικούς ψηφιακούς σταθερά νο1

Western Digital

αν δεν είχα δει ένα seagate να ψήνει ένα τσιπ στην πλακέτα ίσος και να άλλαζαν τα πράματα...

....εγω παλι δεν θεωρω σε καμια περιπτωση πιο αξιοπιστους τους WD..

..Χαλαρα Seagate και Maxtor...οι wd οι μεγαλοι χτυπανε για πλακα...τουλαχιστον απο την εμπειρια μου σαν τεχνικος τα τελευταια 9 χρονια....

Εγω συναναστροφές είχα με maxtor - wd & hitachi απο επιδόσεις δεν μπορώ να πώ κάτι συγκεκριμένο , αλλά ο Maxtor ήτανε φασαριόζικος ενώ απο τους τρεις ο ένας [wd] ψόφησε.

εδιτ φασαριόζικος σε σχέση με τον wd που ήταν τάφος και τους hitachi που ειναι ύσηχοι .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.