anarxos Απρίλιος 1, 2009 Author #21 Απρίλιος 1, 2009 εαν για αυτην την αποψη σου βασιζεσαι σε αυτην την γνωμη του συγκεκριμενου χρηστη, θα σου απαντησω πως φασκεις και αντιφασκεις μιας και παραπανω στο ιδιο θεμα μιλησες για επιχειρηματα, ενω απο αυτον δεν πηρες κατι παρα μονον λογια του αερα.Οταν μου δινει μια σωστα τοποθετημενη σφαιρικη τεκμηριωση των αποψεων του μπορω και αυτο να το λαβω υποψη μου χωρις να ζητησω ιδιαιτερες εργαστηριακες εξετασεις .Οσο για σενα χθες που ησουνα; Εχθες επρεπε να εμφανιστης και να μου τα πεις αυτα. Παρολα αυτα ησουνα σαφης και σε ευχαριστω.Για να μην προκληθει ο τριτος παγκοσμιος πολεμος αποσυρω ( οπως λενε και στη βουλη) την επιμαχη φραση.
sakis_the_fraud Απρίλιος 1, 2009 #22 Απρίλιος 1, 2009 Οσο για σενα χθες που ησουνα; Εχθες επρεπε να εμφανιστης και να μου τα πεις αυτα. Παρολα αυτα ησουνα σαφης και σε ευχαριστω.Συγνωμη που εχω ζωη και δεν μπαινω καθε μερα στα φορα για να απανταω σε ερωτησεις.Επισης ζηταω συγνωμη απο τους moderators/administrators για αυτο το ποστ και θα δεχτω την οποια τιμωρια 1/2/3/4/10 μερες ban.ευχαριστω
eleven Απρίλιος 1, 2009 #23 Απρίλιος 1, 2009 Συγνωμη που εχω ζωη και δεν μπαινω καθε μερα στα φορα για να απανταω σε ερωτησεις.Επισης ζηταω συγνωμη απο τους moderators/administrators για αυτο το ποστ και θα δεχτω την οποια τιμωρια 1/2/3/4/10 μερες ban.ευχαριστωΤι Ban ρααααααα.Η τιμωρία σου θα είναι να πάρει ο Dr P....s την κάρτα σου (την οποία απόκτησες με το μισθό του news poster )να την μοντάρει και εσυ θα έισαι δεμένος σε μια καρέκλα...This is Sparta
xrist Απρίλιος 1, 2009 #24 Απρίλιος 1, 2009 Τι Ban ρααααααα.Η τιμωρία σου θα είναι να πάρει ο Dr P....s την κάρτα σου (την οποία απόκτησες με το μισθό του news poster )να την μοντάρει και εσυ θα έισαι δεμένος σε μια καρέκλα...This is Sparta Έγραψες
anarxos Απρίλιος 3, 2009 Author #25 Απρίλιος 3, 2009 Εχεις προσωπικη ζωη!!!!! Εσυ χρειαζεσαι αυστηρη κα παραδειγματικη τιμωρια ,, ωστε να εκλειψουν τετοια φαινομενα στο μελλον.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.