Jump to content



Περίεργο μάλλον πρόβλημα τροφοδοτικού


pontium

Recommended Posts

Hi all!

Παρατήρησα σήμερα μετά την αναβάθμιση σε AMD οτι ο πίσω ανεμιστήρας του tagan είναι ακίνητος.Έχω το 480w αλλά δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ αλλά μου έκανε εντύπωση.Όταν είχα τον intel κλοκαρισμένο λειτουργούσε αλλά δεν τον είχα και ποτέ στα default.Είναι λειτουργεία του ή τα έπαιξε??Μήπως είναι επιλογή απο την μητρική(λέμε τώρα).Έχω πάνω μια DFI LP UT RDX200 Crossfire και έναν athlon 3200+ και vga χ1600χτ.Καμιά βοήθεια?

Link to comment
Share on other sites

Όταν λες ο πίσω, εννοείς αυτόν που τραβάει αέρα και είναι στη μέσα μεριά του κουτιού;

Κάτι πρέπει να έγραφε στις οδηγίες σχετικά, δε θυμάμαι ακριβώς. Παίζει, όταν δεν έχει πολύ φορτίο να ψιλοσταματάει.....νομίζω κάτι τέτοιο έγραφε.

Γενικά τι θερμοκρασίες έχει; Καίει; Είναι κρύο; Είναι χλιαρό;

Link to comment
Share on other sites

Όχι,αυτός που είναι απο την έξω δεν λειτουργεί,ο άλλος όμως ναι κανονικότατα.Χλιαρό είναι προς το ζεστό και αρχίζω να ανυσιχώ.Ο 3200+ έχει λιγότερη κατανάλωση απο έναν P4 northwood 2.53??

Link to comment
Share on other sites

Ωπ, δε μου φαίνεται φυσιολογικό να μη δουλεύει ο έξω. Πως βγάζει τον ζεστό αέρα το τροφοδοτικό;

Αν είναι χλιαρό εντάξει, αλλά βάλε ένα παιχνίδι ή κανα στρεσοειδές π.χ. 3δμαρκ, για να δεις αν αρχίζει να δουλεύει. Αν δε δουλεύει ούτε και τότε, μάλλον ψόφησε....

Για κατανάλωση στα cpu, τσέκαρε τα σάιτ της αμδ και της ίντελ για τα ακριβή βατ. Πάντως δεν είναι φοβερά ενεργοβόροι σαν επεξεργαστές.

Link to comment
Share on other sites

To Tagan εχει ρυθμιζομενο τον μεσα ανεμιστηρα αναλογα με το φορτιο που εχει το συστημα.Ο εξωτερικος πρεπει να λειτουργει παντα.Αν αυτος ειναι off,τοτε πηγαινε το rma.Καλου κακου χτυπα τον λιγο με το δαχτυλο ή δωσε καιμια στροφη με ενα αντικειμενο(πχ στυλο) μηπως παρει μπρος και γλιτωσεις την ταλαιπωρια..

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα είναι οτι ο υπολογιστής ο συγκεκριμένος πρέπει να παίξει σε party το Σάββατο.Η ροή του αέρα είναι απο τον μέσα προς τον έξω ή το αντίστροφο??Λέω να του προσαμόσω έναν ανεμιστήρα στον off χωρίς να ανοίξω το τροφοδοτικό,δηλαδή απο πάνω του έξω ωστε να κάνει ροη μόνο για το Σαββατο και μετά rma.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.