Jump to content

Compatible RAM

DaftDesigns

Recommended Posts

Χαίρετε!

Πρόκειται σύντομα να προβώ σε μια αναβάθμιση της RAM. Χρησιμοποιώντας το EVEREST είδα ότι έχω μια Infineon 512 Mb DDR SDRAM PC2700(166Mhz). Υπάρχει

PC2700(333Mhz), διότι όλες που μπορώ να βρώ είναι

DDR 333MHZ,ναι μεν PC2700 αλλά 333. Κάνω λάθος?

Για να μην μακρυγορώ, θα ή8ελα κάποιος να μου προτείνει τι μνήμη να αγοράσω, ουτως ώστε να μην έχω πρόβλημα. Η αγορά μιας Kingston ή Corsair PC2700 είναι 'ασφαλής' λύση ?

Φιλικά,

Daffy:...:

το 166MHz που σου δείχνει το everest είναι το ίδιο με το 333MHz που γράφουν οι μνήμες πάνω. Στις DDR, η ταχύτητα είναι η διπλάσια μιας "αντίστοιχης" SDRAM, δηλαδή ουσιαστικά fsb*2, οπότε 166*2=333ΜΗz.

Πρόβλημα δεν θα έχεις άμα πάρεις μια DDR400 (PC3200), απλώς η 400άρα θα δουλεύει στα 333MHz. Εκεί που μπορεί να έχεις πρόβλημα είναι άμα έχουν διαφορετικά timmings.

Το να βάζεις ένα Α dimm ram δίπλα σε ένα Β διαφορετικό πολλές φορές μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα καθώς είναι πολλοί παράγοντες που ορίζουν τη συμβατότητα μεταξύ τους. Αν δεν θες να το διακυνδυνέψεις, καλύτερα πούλα το dimm που έχεις και πάρε ένα 1024MB ή δυο ίδια 512MB.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά !

Ακολουθεί το σύστημα μου ...

Intel Pentium 4 3.066 Mhz (Northwood Hyper Threading)

Motherboard: MSI MS-6575E

Infineon 512 Mb DDR SDRAM PC2700(166Mhz)

nVidia Geforce 5200 128 Mb

Πήρα μια Kingston 512MB PC2700, η οποία ειναι CL 2.5 .

Ελπίζω να 'μαι οκ.

Εσείς μου λέτε :happy:

Thanks,

Daffy

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.