nobig Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2006 Υπάρχει κάποιος που να μπορέσει να μου φτιάξει σε ansi c++ ένα απλό προγραμματάκι να κάνει ένα μπιπ συχνότητας 3KHZ για μισό δευτερόλεπτο απο το μεγαφωνάκι του υπολογιστή;Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Σε c απλη?????Αληθεια γιατι το θες????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 18, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 και σε c νο prob. Όταν έχω ανοιχτό το MSN και μπαίνει κάποιος να βγάζει ήχο απο το μεγαφωνάκι γιατί δεν αφήσω το στερεοφωνικό ανοιχτό συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 18, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από nobig και σε c νο prob. Όταν έχω ανοιχτό το MSN και μπαίνει κάποιος να βγάζει ήχο απο το μεγαφωνάκι γιατί δεν αφήσω το στερεοφωνικό ανοιχτό συνέχεια Εδω αλλαζει το θεμα αυτο δεν ειναι και τοσο ευκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 19, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 Ναι βρε απλό είναι, απλά όταν κάποιος μπαίνει ονλινε θα του βάζω να τρέχει αυτό το προγραμματάκι τόσο απλά. Το πρόγραμμα θέλω απλά να μου φτιάξει κάποιος. Σωτήρη που είσαι;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Ιανουάριος 19, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 Θυμαμαι υπηρχαν παλια κατι προγραμματακια σε dos πακετο, καπως be tools ή καπως ετσι. Έκαναν καποια στοιχειωδη γραφικα σε dos κλπ και μεταξυ αλλων ειχαν και το be beep που του ελεγες συχνοτητα και διαρκεια και εκανε μπιπ απο το PC Speaker. Δεν ξερω βεβαια αν θα δουλευει σε μοντερνα λειτουργικα, και αν θα το βρεις καπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 19, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από morpheus Θυμαμαι υπηρχαν παλια κατι προγραμματακια σε dos πακετο, καπως be tools ή καπως ετσι. Έκαναν καποια στοιχειωδη γραφικα σε dos κλπ και μεταξυ αλλων ειχαν και το be beep που του ελεγες συχνοτητα και διαρκεια και εκανε μπιπ απο το PC Speaker. Δεν ξερω βεβαια αν θα δουλευει σε μοντερνα λειτουργικα, και αν θα το βρεις καπου. Αυτο που λες για το dos μπορει να γινει....ευκολα. Το δυσκολο ειναι πως να συνδεσεις το προγραμμα με το msn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Ιανουάριος 19, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 Αποτι καταλαβα απο τα λεγομενα τοθ nobig αυτο ξερει πως να το κανει, υποθετω οχι με τον Μ$ Client αλλά με κανενα GAIM και Σια Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Ιανουάριος 19, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 κάτι βρήκα: Link 1 Link 2 (είναι για OS2 αλλά θυμαμαι οτι το ειχα για DOS.Στο πρωτο Link πιστευω ολο και κατι θα βρεις, δεν ξερω ομως αν θα παιζουν σε XP κλπΤι μου θυμισες τωρα! Με τα BE (Batch Enhancer) Tools και το Makemenu ειχα κανει τα πρωτα μου προγραμματα (scriptakia μαλλον αλλα τοτε μου φαινοντουσαν φοβερα)!Μενου και υπομενου να ανοιγουν στο DOS, με πλαισια, χρωματα, κίνηση με τα βελακια, τρομερα πραγματα μου φαινοντουσαν τοτε (επι εποχης windows 95-98 αν θυμαμαι καλα, εγω πηγαινα μαλλον γυμνασιο, ιιιισως και δημοτικο). Θυμαμαι το δουλευα μερες αλλα στο τελος ανοιγα ενα μεου απο το οποιο μπορουσα να φορτωσω οποιο απο τα παιχνιδια μου ηθελα, να φορτωσω Drivers, να μπω Windows, να κανω reset (για να μπω με αλλο configuration στο autoexec.bat kai config.sys αφού και αυτα ειχαν μενου για επιλογη XMS ή EMS αναλογως τι ηθελε το παιχνιδι που θα ετρεχα) κλπ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.