Jump to content

Πρόγραμμα που να κάνει μπιπ απο το μεγαφωνάκι

nobig

Recommended Posts

Υπάρχει κάποιος που να μπορέσει να μου φτιάξει σε ansi c++ ένα απλό προγραμματάκι να κάνει ένα μπιπ συχνότητας 3KHZ για μισό δευτερόλεπτο απο το μεγαφωνάκι του υπολογιστή;

Ευχαριστώ

Αρχική απάντηση από nobig

και σε c νο prob. Όταν έχω ανοιχτό το MSN και μπαίνει κάποιος να βγάζει ήχο απο το μεγαφωνάκι γιατί δεν αφήσω το στερεοφωνικό ανοιχτό συνέχεια

Εδω αλλαζει το θεμα αυτο δεν ειναι και τοσο ευκολο.

Ναι βρε απλό είναι, απλά όταν κάποιος μπαίνει ονλινε θα του βάζω να τρέχει αυτό το προγραμματάκι τόσο απλά. Το πρόγραμμα θέλω απλά να μου φτιάξει κάποιος. Σωτήρη που είσαι;;;

Θυμαμαι υπηρχαν παλια κατι προγραμματακια σε dos πακετο, καπως be tools ή καπως ετσι. Έκαναν καποια στοιχειωδη γραφικα σε dos κλπ και μεταξυ αλλων ειχαν και το be beep που του ελεγες συχνοτητα και διαρκεια και εκανε μπιπ απο το PC Speaker. Δεν ξερω βεβαια αν θα δουλευει σε μοντερνα λειτουργικα, και αν θα το βρεις καπου.

Αρχική απάντηση από morpheus

Θυμαμαι υπηρχαν παλια κατι προγραμματακια σε dos πακετο, καπως be tools ή καπως ετσι. Έκαναν καποια στοιχειωδη γραφικα σε dos κλπ και μεταξυ αλλων ειχαν και το be beep που του ελεγες συχνοτητα και διαρκεια και εκανε μπιπ απο το PC Speaker. Δεν ξερω βεβαια αν θα δουλευει σε μοντερνα λειτουργικα, και αν θα το βρεις καπου.

Αυτο που λες για το dos μπορει να γινει....ευκολα. Το δυσκολο ειναι πως να συνδεσεις το προγραμμα με το msn.

κάτι βρήκα:

Link 1

Link 2 (είναι για OS2 αλλά θυμαμαι οτι το ειχα για DOS.

Στο πρωτο Link πιστευω ολο και κατι θα βρεις, δεν ξερω ομως αν θα παιζουν σε XP κλπ

Τι μου θυμισες τωρα! Με τα BE (Batch Enhancer) Tools και το Makemenu ειχα κανει τα πρωτα μου προγραμματα (scriptakia μαλλον αλλα τοτε μου φαινοντουσαν φοβερα)!

Μενου και υπομενου να ανοιγουν στο DOS, με πλαισια, χρωματα, κίνηση με τα βελακια, τρομερα πραγματα μου φαινοντουσαν τοτε (επι εποχης windows 95-98 αν θυμαμαι καλα, εγω πηγαινα μαλλον γυμνασιο, ιιιισως και δημοτικο). Θυμαμαι το δουλευα μερες αλλα στο τελος ανοιγα ενα μεου απο το οποιο μπορουσα να φορτωσω οποιο απο τα παιχνιδια μου ηθελα, να φορτωσω Drivers, να μπω Windows, να κανω reset (για να μπω με αλλο configuration στο autoexec.bat kai config.sys αφού και αυτα ειχαν μενου για επιλογη XMS ή EMS αναλογως τι ηθελε το παιχνιδι που θα ετρεχα) κλπ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.