ergotelis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2006 Σε λίγες μέρες παρουσιάζεται η DFI VENUS,το νέο revision της για το nf4 της DFI.Αυτό που μπορώ να διακρίνω είναι η κορυφαία ποιότητα κατασκευής,μιλάμε κλάσης ανώτερη από την expert,που την έχω δει και από κοντά.Θα κυκλοφορήσει σύντομα αλλά με αρκετά τσουχτερή τιμή,$300!Πάντως από oc θα είναι καλύτερη γιατί τα υλικά κατασκευής και οι πυκνωτές είναι καλύτερης ποιότητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 LINK? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιανουάριος 18, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT LINK? Δεν έχω link to έμαθα από έγκυρη πηγή μέσα από την DFI!Γιατί να μη μας κάνουν εμάς link οι ξένοι να είμαστε η πρώτη πηγή?Πρέπει να τα μαθαίνουν πάντα πρώτοι αυτοί? :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 18, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 pics? Δώσε κάτι ρε παιδί μου, γιατί και εγώ είμαι ο Μέγας Ναπολέων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Ιανουάριος 18, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Το καλο καλύτερο? Για δωσε κανα στοιχειο παραπανω ergotelis να μας φτιαξεις... Περιεργο παντος που δε βουηξε το xtremesystems ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Ιανουάριος 18, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Την περνεις και μετα εχεις και 2 σιρταρακια για τα βρακια σου! ποτε μη λες ποτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 18, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 το βαλιτσακι παντος λεει Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Ιανουάριος 18, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Μαλλον οχι για να εχει στο πανω συρταρι αυτο το υλικο χωρις να υπαρχουν εξωγκοματα απο κατω θα βρισκεται Μ/Β.Αυτη ειναι η γνωμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 18, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Ρε παιδια 3 μητρικες με το ιδιο chipset..το κουρασαμε το θεμα πιστευω!300ευρω για μητρικη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 18, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Ούτε καν το nF4 sli 16Χ δεν φοράει...Εντάξει κάπου εδώ προσπαθούν να στύψουνε το καβούρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Ιανουάριος 18, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Μπορει να κανει και παραπανω. Οποιος θελει link πρεπει να περιμενει λιγο ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιανουάριος 18, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT pics? Δώσε κάτι ρε παιδί μου, γιατί και εγώ είμαι ο Μέγας Ναπολέων! Για δείξε μου καμιά φώτο να δω ότι είσαι ο Ναπολέων!!! :P:P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
gplus1416003162 Ιανουάριος 18, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Ergotelis... Μας έφτιαξες μεσημεριάτικα... Περιμένουμε περισότερα νέα......!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιανουάριος 18, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από gplus Ergotelis... Μας έφτιαξες μεσημεριάτικα... Περιμένουμε περισότερα νέα......!!!!!!!! Mας τα χάλασε βέβαια λίγο η τιμή αλλά με τέτοια ποιότητα που βλέπω και τέτοια θήκη τα κάνει τα λεφτά της,το θέμα είναι αν αξίζει να δώσεις τόσα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 18, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis Για δείξε μου καμιά φώτο να δω ότι είσαι ο Ναπολέων!!! :P:P:P Την άλλη φορά να βγάζει πηγή και όχι το άκουσα να μην γίνομε Ναπολέων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιανουάριος 18, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT Την άλλη φορά να βγάζει πηγή και όχι το άκουσα να μην γίνομε Ναπολέων... Το ήξερα από προχτές αλλά φυσικά όπως θα ξέρεις αν το ξέρεις πρώτος δε μπορείς να αποκαλύψεις τις πηγές σου,μια είδηση από κάπου δε ξεκινά??Αν είσαι ο πρώτος τότε εσύ είσαι η πηγή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 18, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Δεν πάει έτσι...Για να είσαι η πηγή πρέπει να έχεις αποδείξει την αξιοπιστία σου για τα λεγόμενα σου... όπως και να δώσεις αρκετές πληροφορίες για αυτό που λες για να τα υποστηρίξεις...:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιανουάριος 18, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT Δεν πάει έτσι...Για να είσαι η πηγή πρέπει να έχεις αποδείξει την αξιοπιστία σου για τα λεγόμενα σου... όπως και να δώσεις αρκετές πληροφορίες για αυτό που λες για να τα υποστηρίξεις...:flower: Η αξιοπιστία πάντα αποδεικνύεται κατόπιν εορτής!Και δυστυχώς όπως σου είπα όταν θεωρείται κάτι απόρρητο δε μπορείς να πεις πολλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 18, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis Η αξιοπιστία πάντα αποδεικνύεται κατόπιν εορτής!Και δυστυχώς όπως σου είπα όταν θεωρείται κάτι απόρρητο δε μπορείς να πεις πολλά! τεσπα, όπως και να έχε μπράβο σου για την είδηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 18, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Οτι ειπε ο αποπάνω . . . Ουσιαστικά τι μου προσφέρει απο την ultra d μου[ και sli dr] ? [ωστε να δικαιολογει και το χρημα γιατι αν ειναι 1% καλυτερη και 300% ακριβότερη υποτιμουν το iq μας] και εγώ με τον ολυμπιακό ειμαι . 3 pci αντι 2 ? Japanese capasitors ? και οι ultra sli dr εχουν . 4 phase power αντι για 3... ? .....ειδαμε και αλλες με 8 τι θαυματα έκαναν . Bαλιτσάκι για τα ..... μην πώ [που σας εντυπωσίασε κιολα] . Εχω ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.