Jump to content

DFI Venus σύντομα!

ergotelis

Recommended Posts

Σε λίγες μέρες παρουσιάζεται η DFI VENUS,το νέο revision της για το nf4 της DFI.Αυτό που μπορώ να διακρίνω είναι η κορυφαία ποιότητα κατασκευής,μιλάμε κλάσης ανώτερη από την expert,που την έχω δει και από κοντά.Θα κυκλοφορήσει σύντομα αλλά με αρκετά τσουχτερή τιμή,$300!Πάντως από oc θα είναι καλύτερη γιατί τα υλικά κατασκευής και οι πυκνωτές είναι καλύτερης ποιότητας.

venus9ek.jpg

venus37je.jpg

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από FrOsT

LINK?

Δεν έχω link to έμαθα από έγκυρη πηγή μέσα από την DFI!Γιατί να μη μας κάνουν εμάς link οι ξένοι να είμαστε η πρώτη πηγή?Πρέπει να τα μαθαίνουν πάντα πρώτοι αυτοί? :p:P:P

Αρχική απάντηση από gplus

Ergotelis...

Μας έφτιαξες μεσημεριάτικα...:)

Περιμένουμε περισότερα νέα......!!!!!!!!

Mας τα χάλασε βέβαια λίγο η τιμή αλλά με τέτοια ποιότητα που βλέπω και τέτοια θήκη τα κάνει τα λεφτά της,το θέμα είναι αν αξίζει να δώσεις τόσα.....

Την άλλη φορά να βγάζει πηγή και όχι το άκουσα να μην γίνομε Ναπολέων... ;)

Το ήξερα από προχτές αλλά φυσικά όπως θα ξέρεις αν το ξέρεις πρώτος δε μπορείς να αποκαλύψεις τις πηγές σου,μια είδηση από κάπου δε ξεκινά??Αν είσαι ο πρώτος τότε εσύ είσαι η πηγή....

Δεν πάει έτσι...

Για να είσαι η πηγή πρέπει να έχεις αποδείξει την αξιοπιστία σου για τα λεγόμενα σου... όπως και να δώσεις αρκετές πληροφορίες για αυτό που λες για να τα υποστηρίξεις...

:flower:

Δεν πάει έτσι...

Για να είσαι η πηγή πρέπει να έχεις αποδείξει την αξιοπιστία σου για τα λεγόμενα σου... όπως και να δώσεις αρκετές πληροφορίες για αυτό που λες για να τα υποστηρίξεις...

:flower:

Η αξιοπιστία πάντα αποδεικνύεται κατόπιν εορτής!Και δυστυχώς όπως σου είπα όταν θεωρείται κάτι απόρρητο δε μπορείς να πεις πολλά!

Αρχική απάντηση από ergotelis

Η αξιοπιστία πάντα αποδεικνύεται κατόπιν εορτής!Και δυστυχώς όπως σου είπα όταν θεωρείται κάτι απόρρητο δε μπορείς να πεις πολλά!

τεσπα, όπως και να έχε μπράβο σου για την είδηση. :T:

Οτι ειπε ο αποπάνω . . .

Ουσιαστικά τι μου προσφέρει απο την ultra d μου[ και sli dr] ? [ωστε να δικαιολογει και το χρημα γιατι αν ειναι 1% καλυτερη και 300% ακριβότερη υποτιμουν το iq μας] και εγώ με τον ολυμπιακό ειμαι .

3 pci αντι 2 ?

Japanese capasitors ? και οι ultra sli dr εχουν . 4 phase power αντι για 3... ? .....ειδαμε και αλλες με 8 τι θαυματα έκαναν .

Bαλιτσάκι για τα ..... μην πώ [που σας εντυπωσίασε κιολα] . Εχω ευχαριστώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.