nikos66 Ιανουάριος 21, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 13:37] Ωραια μαλλον θα το χτυπησω αυτο. Αυτο που λενε οτι τα ασυρματα εχουν κακη αποκριση σε καποια παιχνιδια τελικα ισχυει?Τι εμβελεια εχει περιπου????? Δεν παίζω πολλά παιχνίδια, οπότε δεν ξέρω. Σε ό,τι έχω δοκιμάσει πάντως δεν κατάλαβα κάτι.Όσο για την εμβέλεια, επίσης δεν ξέρω προδιαγραφές, αλλά δεν είναι πάρα πολύ καλή. Αν το κατεβάσεις το πληκτρολόγιο στα πόδια, και ο πομπός είναι πάνω στο γραφείο, δηλαδή να μην είναι σε ευθεία, χάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dioptra999 Ιανουάριος 21, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 17:30] Ππυ τα βρηκες αυτα????? το ένα benQ X730 και το άλλο ειναι όπως είπε και ο φίλος Microsoft για Media Center PC:sick: :sick: :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 21, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 Eγω αυτο που θελω ειναι να εχει καλυποιοτητα να μπορεις να το εχεις και λιγο παραπερα.Χρειαζεται αν βλεπεις κανα DVD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dioptra999 Ιανουάριος 21, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 νομίζω οτι αυτό το benq κανει για αυτό που το θές...ειναι και σχετικά καλή τιμη περίπου 90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dioptra999 Ιανουάριος 23, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 εχθες το βράδυ το είδα απο κοντα το benq και ειναι φοβερό!!!!! Δεν εχω ξαναδει μωρό μου πιο ωραία θα το θελα πολύ να κάνουμε παρέα.... :inlove: :inlove: σε ενα μαγαζί στο village park, ειχε μονο ενα δείγμα και έτσι το έκανα παραγγελία, σεμερικές μέρες θα επιστρεψω με φωτο....:fun: :fun: :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakoulis Ιανουάριος 23, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 πηρά ένα microsoft desktop ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι μαζί. όλα ωραία και καλά. Είχα σκοπό να βάλω το καινουριο πληκτρολογιο με τον καινουριο δεκτη και το παλιο ποντικι της microsoft με τον παλιο δεκτη.Αλλα το παλιό ποντίκι λειτουργεί κανονικά με τον καινουριο δέκτη, οπότε έχω και το καινουριο πληκτρολόγιο και το παλιό ποντίκι με τον καινούριο δεκτη.Φυσικό μου περίσεψε ο παλιός δέκτης και το καινουριο ποντικί τα οποία λειτουργούν άψογα.Καλά μου έκατσε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Ιανουάριος 23, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από petros@idk$ Τελικη τιμη εχει 52 ε απο mUltirama.Το πειρα την περασμενη βδομαδα.Απλα τελειο.Μολυ ομορφο και βολικο ποντικη χωρις λαμπακι απο κατω,το πληκτρολογιο ειναι τοσο λεπτο οσο ενα τετραδιο (κυριολεκτικα) και εχει αρκετα κουμπια για multimedia εφαρμογες.Πολυ κυριλε.Α εχει και ενα συστημα για εξηκονομση μπαταριας οταν ειναι κλειστο.Πιστευω ειναι best buy για τα λεφτα και αυτα που προσφερει... Να σε ρωτήσω. η βασική χαρακτήρες είναι τα ελληνικά και οι δευτερεύοντες τα αγγλικά στο πληκτρολόγιο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakoulis Ιανουάριος 24, 2006 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 οι βασικοί είναι τα αγγλικά. Βέβαια τα ελληνικά είναι κάτω δεξιά στα πλήκτρα και λίγο πιο χοντρά τα αυτοκόλητα τους από τα αντίστοιχα αγγλικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 24, 2006 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Πηρα τελικα το σετακι της Logitech απο τα Multirama.....38 ευρώ.Μπορω να πω πως με καλυψε απολυτα. Με αμβελεια μεγαλη. Μεχρι 3 μετρα που δοκιμασα επιανε χωρις προβλημα(παραπανω δεν επιτρεπει ο χωρος). Και με τρομερη αποκριση και στα παιχνιδια. Δε νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο στα λεφτα αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.