Rayden Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2006 Παιδιά, επειδή είμαι στη γύρα για ένα ωραίο ΑΤΧ case (δώστε βάση στο "ωραίο" - για τα δικά μου γούστα - δε θέλω "καλό", δηλ. Thermaltake κλπ) είδα ένα που μ' άρεσε πολύ στην Ηλεκτρονική Αθηνών. Το κακό είναι πως δεν τα πουλάνε σκέτα.Έχει κανείς υπ' όψη του τι ΟΕΜ είναι? Το μόνο που μπόρεσα να δω είναι το λογότυπο "Lexus".Αν όχι, υπάρχει κάποιο καλό μαγαζί με cases? (Μη μου πείτε αυτά που βγάζει ο Σκρουτζ, τα έχω ψάξει ΟΛΑ, και στη Στουρνάρη πήγα!)
FrOsT Ιανουάριος 18, 2006 #2 Ιανουάριος 18, 2006 Έχεις κάποια φωτο (πρόσοψη - εσωτερικό) από το εν λόγο case?
Rayden Ιανουάριος 18, 2006 Author #3 Ιανουάριος 18, 2006 Δυστυχώς όχι, εκτός αν πάω στο κατάστημα και το φωτογραφίσω (ή το δω σε κάποιο φυλλάδιο).Ήταν πάντως με μεύρη πρόσοψη και καλύμματα στα drives, το δε πλαστικό ήταν κάπως γυαλιστερό (σα να λέμε οθόνη glare type).Στα πλάγια ήταν ασημί και είχε ένα συρόμενο (κατακόρυφα) πορτάκι για να καλύπτει το floppy.
tassoss Ιανουάριος 18, 2006 #4 Ιανουάριος 18, 2006 τα LEXUS τα φτιαχνει η DIONIC.πιστευω οτι με ενα μαυρο CHIEFTEC ή CASETECH απο το πλαίσιο είσαι "στα γούστα σου"
Rayden Ιανουάριος 18, 2006 Author #5 Ιανουάριος 18, 2006 taso, ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς στο site της dionic δεν βρίσκω τίποτα (μάλλον δεν τα έχουν βάλει). Έχεις καμμιά ιδέα πού θα μπορούσα να τα βρω? Αυτά του Πλαισίου δεν είναι και τόσο του γούστου μου!
Vadergr Ιανουάριος 18, 2006 #6 Ιανουάριος 18, 2006 μπορει η dionic να τα δινει μονο σε πληρη συστηματα...
Rayden Ιανουάριος 18, 2006 Author #7 Ιανουάριος 18, 2006 Κι εγώ έτσι πιστεύω, γι' αυτό ψάχνω τον ΟΕΜ προμηθευτή της. Αρκεί να φέρνει και κανεις άλλος...
thrasher Ιανουάριος 18, 2006 #8 Ιανουάριος 18, 2006 Aυτο ειναι? Λεγεται lexus η nexus γιατι υπαρχει και κουτι nexus. Σιγουρα στα πλαγια ειναι ασημι?Το nexus ειναι ασημι στα πλαγια αλλα απο την αλλη στην ελλαδα ερχονται μονο ολοκληρομενα pc lexus.
Rayden Ιανουάριος 18, 2006 Author #9 Ιανουάριος 18, 2006 Δεν είναι ακριβώς αυτό, αλλά αν εκείνα που βλέπω είναι προσόψεις για τα drives δε με χαλάει! Μπορεί να βρεθεί σκέτο?
haris1984 Ιανουάριος 18, 2006 #11 Ιανουάριος 18, 2006 κατι τετοιο μου θυμιζει η περιγραφη σου...http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=21588&highlight=case
Rayden Ιανουάριος 18, 2006 Author #12 Ιανουάριος 18, 2006 @thrasher πολύ πιθανό, αλλά γιατί δε μας λες πού τα βρίσκεις @haris: μοιάζει αλλά δεν είναι! (Δεν είναι glossy και δεν έχει το πορτάκι!). Το συγκεκριμένο το είχα δει σε κάποιο site μαγαζιού ή εταιρείας που δε θυμάμαι τώρα.
thrasher Ιανουάριος 18, 2006 #13 Ιανουάριος 18, 2006 Δεν το εχω βρει στην Ελλαδα.Μονο στο σαιτ της εταιριας.
Makis Hourdakis Ιανουάριος 18, 2006 #14 Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από thrasher Παιζει να ειναι αυτο? Θεέ μου! Ποιός παν'εξυπνος είχε την ιδέα να βάλει αυτή την κολώνα εκεί; Σίγουρα όχι κάποιος που σκόπευε στην πρακτικότητα..... Πιθανότατα βγαίνει βασικά αλλά προσωπικά τη θεωρώ άκρως σπαστική...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.