Jump to content

"Κολλάει" η εικονα στα games...

asker

Recommended Posts

Εμένα μου φαίνεται ή θέμα αλλαγής έκδοσης driver ή το κλασικό 'μπούκωμα' μηχανήματος που έχει να δει πολύ καιρό format.:p

Αρχική απάντηση από asker

Eσυ τι σκορ εβγαλες? Εχεις την ιδια καρτα?

Ναι,η καρτα μου ειναι agp8X.

Ποιοι ειναι οι drivers του chipset? Μετα το format, περασα ολους τους drivers απ το cd-rom της μητρικης, αν αυτο εννοεις.

(ΥΓ. Αυτη η σκ@τοφ@τσ@ τι γυρευει στην υπογραφη σου?:D

Παλαιότερα είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τα Games. Εκεί που έπαιζα ξαφνικά πάγωνε για λίγο και συνέχιζε μετα (κυρίως σε games που τα γραφικά τρέχουν Driving, FPS). Δοκίμασε να βάλεις το AGP στο 4Χ από την Μ/Β και δοκίμασε να παίξεις. Αν αυτό καλυτερέψει την κατάσταση κατέβασε το τελευταίο firmware update της Μ/Β.

H ΛΥΣΗ

Μετα απο πολυωρες ερευνες,βρεθηκε ο υπευθυνος για τα στιγμιαια "παγωματα" !:happy2:

Προκειται για το AntiSpy προγραμμα Spy Sweeper (on line λειτουργια)

To ειχα επαναφερει προσφατα, στη θεση του MS Antispyware Program.

Mεγα σφαλμα.

Υπαρχει κανεις απο δω που να χρησιμοποιει τo SpySweeper?

Θυμαμαι οτι τα ιδια μου εκανε και περισυ οταν επαιζα το Half Life 2(τοτε το ειχα απεν/σει συμπτωματικα, για να μην εχω 2 antispywares ταυτοχρονα online). Kαι δεν ημουν καν subscribed.

Τωρα θα χρησιμοποιησω στη θεση του το MS Antipyware ή το Spyware Doctor. To SpySweeper μπορω να το κρατησω για περιοδικά scannings (ή μηπως να το απεγκαταστησω τελειως?)

Επισης να σημειωσω οτι ειναι σωστο αυτο που ειπωθηκε ηδη απο καποιον εδω: Οι τελευταιοι drivers της καρτας γραφικων δε σημαινει οτι ειναι και οι καλυτεροι.

Μετα απο δοκιμες πολλων εκδοσεων drivers, μπορω να πω οτι με τους τελευταιους(σε μια driving πιστα) συναντω 1-2 "παγωματα" περισσοτερα απ' οτι με παλαιοτερους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.