Jump to content

Μετρηση συχνοτητας μνημης

asker

Recommended Posts

Ρε παλικάρι μου:

κάνεις την ερώτησή σου χτες και μέσα σε 12 ώρες σου απαντήσανε 4-5 άτομα και μας λες δεν υπάρχει ανταπόκριση και γι'αυτό δεν μπαίνεις στον κόπο να μας δώσεις κι άλλες λεπτομέριες για το πρόβλημα. Κι από την άλλη παραπονιέσαι γιατί δεν βγαίνει κάποιος να σου πει "φιλαράκι, αυτό είναι το πρόβλημα που έχεις, αυτή είναι η λύση και πάρε και 5-6 λινκς που περιγράφουν ακριβώς τι συμβαίνει".

Ή είσαι εντελώς άσχετος και δεν θέλεις να το (παρα)δεχτείς, ή απλά δεν έχεις μεγάλη πείρα από fora.

Αν είναι το δεύτερο, το κατανοώ και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να λύσουμε και το ένα πρόβλημα, αλλά και το "άλλο". Ειδάλλως, τι ακριβώς περιμένεις από μας;

Δηλαδή σκας μύτη από το πουθενά και περιμένεις α) να μαντέψουμε τι ακριβώς σύστημα έχεις, β) να μαντέψουμε το επίπεδο γνώσης σου, προκειμένου να μη σε θίξουμε (προς Θεού, θεωρείς αναξιόπιστο το CPUz και δεν καταλαβαίνεις την διαφορά μεταξύ 166/333, γιατί να συμπεράνει κανείς ότι δεν ξέρεις γιατί μιλάς;...) και γ) να βρούμε άμεσα λύση/απάντηση στα προβλήματα/ερωτήματα σου (μόνο που δε μας απείλησες ότι θα απαιτήσεις τα λεφτά σου πίσω).

Μας λες για το πρόβλημα που έχεις με κάποια παιχνίδια που περιγράφεις σε ένα άλλο thread "παραδίπλα". Τι περιμένεις να πλακώσουμε στις αναζητήσεις να βρούμε μια πληροφορία που μπορεί να έχει τεράστια σχέση με το πρόβλημα; Ενώ εσύ ο ίδιος δεν μπαίνεις στον κόπο να κάνεις ένα ρημάδι copy/paste;

Αυτό είναι ένα φόρουμ (κατά το "this is a dog".) και πολλοί χρήστες εδώ μέσα είναι πιο γνωστικοί από σένα, αλλά κι άλλοι τόσοι είναι λιγότερο γνωστικοί. Αυτό κατά συνέπεια σημαίνει ότι όταν κάνεις μια ερώτηση και σου απαντήσουν πολλά άτομα, κατά ένα μεγάλο ποσοστό η σωστή απάντηση είναι αυτή στην οποία συγκλίνουν οι περισσότεροι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε απάντηση που θα πάρεις θα είναι πιστοποιημένη από την Intel, την ATi και με 2-3 ISO.

Φόρουμ=συνεργασία="έχω μια ερώτηση που δε μπορώ να απαντήσω στον εαυτό μου, πείτε μου τι πληροφορίες χρειάζεστε για να μου δώσετε ικανοποιητική απάντηση", και όχι "μπήκα να λύσω το πρόβλημα μου και δε μπαίνω στον κόπο να δώσω περισσότερες πληροφορίες γιατί η ανταπόκριση που είδα δεν ανταποκρίνεται των απαιτήσεων μου (=πάνω από 15 απαντήσεις σε 2 ώρες)".

Καταλάβατε ή να κάνω και κακά;

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Εχει κουρασει το θεμα.

Σου εχουν πει ολοι τουλαχιστο απο 3 φορες τι πρεπει να κανεις. Βαλε το μυαλο σου να δουλεψει.

οk ok ενταξει ρε παιδια, μη βαρατε ολοι μαζι...πεσατε πανω μου και με κατακεραυνωσατε!!...

Οσοι διαβασαν ολοκληρο το thread καταλαβαν τι εγινε. Συμφωνειτε οτι διαφωνειτε

:) Αλλοι λενε οτι αναγκαστικα θα εχω 333 και δε γινεται τιποτα, αλλοι οτι μπορω να παρεμβω και να το φερω στα 400. Και αλλοι παλι λενε σκετες μπουρδες...

Συμφωνω κι εγω οτι εχει κουρασει το θεμα και μπορουμε να το κλεισουμε εδω. Καταθεσαμε ολοι τις αποψεις μας. Μπορει συμπερασμα να μη βγηκε αλλα ειναι κατανοητο οτι ετσι ειναι τα computers

:confused:

Oταν ειπα δεν υπαρχει ανταποκριση εννοουσα καποια quotes που εγραφα και δεν μου απαντουσαν οι αντιστοιχοι.

Νομιζω πλεον οτι ειναι περιττο να καθομαι με τις ωρες να απανταω με δεκαδες quotes στον καθενα και το οποιοδηποτε περιεργο πει. Παραδειγμα το post του Chosen. OΛΑ οσα γραφει ειναι μπουρδες. Αλλα αξιζει τον κοπο να φαω μιση ωρα για να απαντησω φραση-φραση σε ολα τα παλαβα και ανακριβη που γραφει?

Ευχαριστω οσους συμμμετειχαν θετικα.

πάντως δε σου φαίνεται περίεργο ότι πεδεύεσαι να κάνεις κάτι να δουλέψει default στη τελική???????

προσπαθείς δηλαδή να κάνεις κάτι που πρέπει να είνα δεδομένο!τόσος χαμός για να δουλέψουν οι μνήμες 400mhz οι οποίες είναι 400 άρες!σαν να ανοίγεις μία οθόνη και να μην ανοίγει!!

άρα εγώ εάν ήμουνα στη θέση σου θα πίστευα σε μία ασυμβατότητα ή σε κάποιο harware πρόβλημα!

όσο αναφορά τώρα 1Τ και 2Τ κτλ. πιστεύω ότι είσαι σε default καταστάσεις!!!

Αρχική απάντηση από asker [Χθες, στις 12:22]

...Απ αυτα που γραφω θα επρεπε να καταλαβεις οτι δεν ειμαι ασχετος. Ασχολουμαι με συγκεκριμενα ζητηματα για τα οποια οι περισσοτεροι δεν εχουν σκεφτει καν...

...Aπο που το καταλαβες αυτο? Εσυ εισαι ψαγμενος?

Εσυ ξερεις στα ποσα δουλευεις?...

...Αυτα ειναι μουφες. Αλλο τροπο χωρις να χρησιμοποιησεις προγραμματα, δε ξερεις?

υπαρχει τροπος, χωρις προγραμματα. με παλμογραφο.

απο τη στιγμη που δεν εισαι ασχετος και ασχολεισαι με συγκεκριμενα ζητηματα για τα οποια οι περισσοτεροι δεν εχουν σκεφτει καν και αυτο ειναι κατι που δεν εχουμε δει σε αυτο το φορουμ, θα μας εδινες μεγαλη χαρα αν μας εδειχνες πως γινεται αυτο.

Ναι βρε asker, αυτό ακριβώς θα σου έλεγα κι εγώ. Είδες κακό ρε παιδί μου να είναι στραβοί όλοι αυτοί που φωνάζουνε και μόνο εσύ να έχεις δίκιο και να καταλαβαίνεις αυτά που λες; Έχει μοναξιά τελικά η κορυφή...

Αρχική απάντηση από asker

...Παραδειγμα το post του Chosen. OΛΑ οσα γραφει ειναι μπουρδες. Αλλα αξιζει τον κοπο να φαω μιση ωρα για να απαντησω φραση-φραση σε ολα τα παλαβα και ανακριβη που γραφει?

να βαλω πριζες?????:devil: :devil:

Chosen δεν θα το αφηνα να πεσει ετσι....."OΛΑ οσα γραφει ειναι μπουρδες..."

ιεροσυλια προς τον mod μας??? :-O ντροπη asker.....:shutup: :shutup: :whip:

Αρχική απάντηση από asker [Χθες, στις 20:42]

οk ok ενταξει ρε παιδια, μη βαρατε ολοι μαζι...πεσατε πανω μου και με κατακεραυνωσατε!!...

Οσοι διαβασαν ολοκληρο το thread καταλαβαν τι εγινε. Συμφωνειτε οτι διαφωνειτε

:) Αλλοι λενε οτι αναγκαστικα θα εχω 333 και δε γινεται τιποτα, αλλοι οτι μπορω να παρεμβω και να το φερω στα 400. Και αλλοι παλι λενε σκετες μπουρδες...

Νομιζω πλεον οτι ειναι περιττο να καθομαι με τις ωρες να απανταω με δεκαδες quotes στον καθενα και το οποιοδηποτε περιεργο πει. Παραδειγμα το post του Chosen. OΛΑ οσα γραφει ειναι μπουρδες. Αλλα αξιζει τον κοπο να φαω μιση ωρα για να απαντησω φραση-φραση σε ολα τα παλαβα και ανακριβη που γραφει?

Ευχαριστω οσους συμμμετειχαν θετικα.

Φίλε μου με έστειλες τώρα, ειλικρινά έχω κρίση ταυτότητας, δεν ξέρω ποιός είμαι!! και καλά να ήμουν νέος θα έλεγα οτι έχω δρόμο μπροστά μου να με βρώ αλλά στα 43 είναι κομμάτι δύσκολο, πάντως έχω μια συμβουλή για σένα...

Μην ακούς κανέναν παλλικάρι μου, ολοι εμείς που σου απαντήσαμε απλά ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!

οχι τιποτις άλλο αλλά μετά απο αυτά που έγραψες επιασα τις μνήμες μου και τις έσπασα γιατί δουλεύανε στα 333 και χάρη σε σένα διαπίστωσα οτι βρίσκομαι σε ενα μεγάλο κενό με ενα μεγάλο ερώτημα να πλανάται απο πάνω μου : ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ 333ΜΗΖ Η ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ?

Αρχική απάντηση από ταραμας

Φίλε μου με έστειλες τώρα, ειλικρινά έχω κρίση ταυτότητας, δεν ξέρω ποιός είμαι!! και καλά να ήμουν νέος θα έλεγα οτι έχω δρόμο μπροστά μου να με βρώ αλλά στα 43 είναι κομμάτι δύσκολο, πάντως έχω μια συμβουλή για σένα...

Μην ακούς κανέναν παλλικάρι μου, ολοι εμείς που σου απαντήσαμε απλά ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!

οχι τιποτις άλλο αλλά μετά απο αυτά που έγραψες επιασα τις μνήμες μου και τις έσπασα γιατί δουλεύανε στα 333 και χάρη σε σένα διαπίστωσα οτι βρίσκομαι σε ενα μεγάλο κενό με ενα μεγάλο ερώτημα να πλανάται απο πάνω μου : ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ 333ΜΗΖ Η ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ?

απλα απιστευτος!!!!δεν αντεχω αλλο..............

:hehe::rofl::hehe::rofl: :rofl: :hehe::rofl::hehe::rofl::hehe::rofl: :worship: :worship: :worship: :worship:

Το θέμα κλειδώνει, όλες οι απαντήσεις προκειμένου να λύσει παρόμοιο ζήτημα και ο πιο άπειρος χρήστης, έχουν δωθεί από πολλά μέλη.

Asker, για κάποιο περίεργο λόγο δεν θέλεις να καταλάβεις, δεν θέλεις να πειραματιστείς, θέλεις ως δια μαγείας να λυθεί το πρόβλημά σου(που δεν είναι καν πρόβλημα).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.