SirGeorge Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2006 Παιδιά έπεσε στα χέρια μου μια Manli GeForce 4 MX 440 η οποία φέρει ενεργητική ψύξη με ένα θορυβώδες ανεμιστηράκι. Αν εφαρμόσω παθητική ψύξη με μια μεγαλύτερη αλουμινένια ψύκτρα στη θέση (πχ από P3) θα έχω πρόβλημα ??? ’λλωστε οι περισσότερες ΜΧ 440 έρχονται με παθητική ψύξη by default.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 ίσα ίσα, θα είσαι άρχοντας... αρκεί να έχεις στοιχειώδη ροή στο κουτί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 18, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Εάν βρεις τρόπο για σωστή στήριξη , τότε θα είσαι οκ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Ιανουάριος 18, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Όχι απλά τη στερέωσα, χρησιμοποίησα το adhesive σετ της Arctic Silver που αποτελείται από 2 μέρη. Οι οδηγίες που έχει είναι απλές: Προσέξτε τι θα κολλήσετε και πως, γιατί θα μείνει κολλημένο για πάντα... Βέβαια ζεστένεται αρκετά η ψυκτρούλα μου αλλά όχι σε σημείο να μην μπορώ να την πιάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 18, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 ψυκτρούλα :D Αντε βαλε και εναν 80mm να φυσαει απαλα, και εισαι Οκ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.