Jump to content

TCCD και ρευμα

Aias

Recommended Posts

Παιδια προτεινετε να δωσω 3 Volt σε tccd chipakia?Επειδη ανεβαινει και λιγο παραπανω (κατα 0.2-0.3) μολις μπει στα windows.Εχω dfi ultra-d ,146 opteron και 2x512mb Corsair TwinX xms. Επισης επειδη της πειρα χωρις αποδειξη αγορας αλλα εχω την συσκευασια παιζει rma απο υπερβολικο ρευμα?Thx.

λοιπον απο αρκετη εμπιρια σε tccd δεν αξιζει να δοσεις πανο απο 2,85

καπια ομως ακουνε ελαχιστα στο ρευμα με αυξηση 5mhz....... αλλα πολη μεγαλες θερμοκρασιες

τα tccd ειναι καλα με 2,85 καλη ψυξη και timmings 2,5-3-3-6

εκει τα δηνουν ολα μεχρι τα 275 περιπου.......

τα δικά μου με 3,09 απογειώνονται. Είναι από τα λίγα TCCD που ακούνε στο ρεύμα. Οι πρώτες φουρνιές που βγήκανε ήτανε έτσι μετά έπεσαν οι απαιτήσεις σε ρεύμα (αλλά και οι συχνότητες που πηγαίνανε). Προσοχή όμως πάντα με 8αρι fan να φυσάει πάνω στις μνήμες για κοντά στα 3 vdimm..

Αρχική απάντηση από crmaris

τα δικά μου με 3,09 απογειώνονται. Είναι από τα λίγα TCCD που ακούνε στο ρεύμα. Οι πρώτες φουρνιές που βγήκανε ήτανε έτσι μετά έπεσαν οι απαιτήσεις σε ρεύμα (αλλά και οι συχνότητες που πηγαίνανε). Προσοχή όμως πάντα με 8αρι fan να φυσάει πάνω στις μνήμες για κοντά στα 3 vdimm..

τα tccd ειναι πολυ θερμα tsipakia............

επισεις σε εναν φιλο ειχα δει κατι tccd να παιζουν με 3,1 στα 310 και να κρατατε το 2,5!!!

ητανε πολυ καλα......

Αρχική απάντηση από crmaris

το 2,5 το κρατανε και τα δικά μου. Το 3 το ρημαδι το θελουνε 4 για μετά τα 300 (2,5 4 3 7)

τα δικα μου παντος παιζανε μεχρι 280 με 2,5-3-3-6

περιμενω τα νεα σετακια τωρα να δω ποσο θα πανε.....

Δοκιμασα με 297 bus (2970 mhz) ωστε να εχω 270 με 2.5-3-3-7 στις μνημες και εβαλα 2.9V +0.3V που δινει η επιλογη της dfi ωστε να πανε μαζι με τις αυξησεις γυρω στα 2.96-2.97V. Εκανα μερικα loop στο memtest και δεν εβγαλαν κανενα λαθος.

Βεβαια επειδη τσιμπισα την ταση του cpu στα 1.67V θα κανω περαιτερω μετρισεις οταν εχω βαλει το νερακι και κανενα ανεμιστηρα πανω στις μνημες.

Αρχική απάντηση από Aias

Δοκιμασα με 297 bus (2970 mhz) ωστε να εχω 270 με 2.5-3-3-7 στις μνημες και εβαλα 2.9V +0.3V που δινει η επιλογη της dfi ωστε να πανε μαζι με τις αυξησεις γυρω στα 2.96-2.97V. Εκανα μερικα loop στο memtest και δεν εβγαλαν κανενα λαθος.

Βεβαια επειδη τσιμπισα την ταση του cpu στα 1.67V θα κανω περαιτερω μετρισεις οταν εχω βαλει το νερακι και κανενα ανεμιστηρα πανω στις μνημες.

εεεεεεεεεεεεεεεε

χωρις φανακι μην τις πας πανο απο 250

θα τις καψης προσεχε................

επισεις μην δοσεις ρευμα πανο απο 2,85 δεν χριαζετε............

παντος μαι χαρα εισαι........ αν θες δοκιμασε να τις ρι3εις στα 2,5-3-3-6 θα εχεις λιγο καλητερα σκορ

Αν βαλω λιγοτερο ρευμα τρωει reboot το pc ,ενω τωρα ειναι μια χαρα με 2.8(2.84 μεσα στα windows).

Παντως και στον p4 με 2.85V στις μνημες και μητρικη p4c800 del στα 260 bus δουλευε 24 ωρες/7 μερες χωρις ανεμιστηρα για αρκετο καιρο.

D.J.AleXXX_gr υπαρχει memtest απο windows?οχι τπτ αλλο να σερφαρω ταυτοχρονα ,επειδη βαριεμαι να περιμενω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.