Jump to content

6800 GS παγωσε.. για τα καλα..

Maestro

Recommended Posts

Βρε συ, οι εκδόσεις NV Silencer 5 Rev.1 και NV Silencer 5 Rev.2 έχουν λαστιχάκια για προστασία. Η Rev. 3 δεν έχει. Έχει ένα λάστιχο κάτω από το μεταλλικό Χ στο οποίο μπαίνουν οι βίδες για να σφίξουν. ΟΛΕΣ είναι compatible με 6800GS.

Το τι έπαθε το παλικάρι τώρα, δεν ξέρω αν οφείλεται στην ψύκτρα. Δε μπορεί κάλιστα να είναι η πάστα π.χ.? Δε θυμάμαι να διάβασα τη πάστα χρησιμοποίησε, μήπως έβαλε Silver και έγινε μπουμ?

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply
ΟΛΕΣ είναι compatible με 6800GS.

Απο που? , και ως που? , βρε μαστορα !! την ειδες με τα ματια σου .

NV Silencer 5 Rev.2 δεν εχει λαστιχακια.. εχει μαυρο μονοτηρα στο χιαστο της πλατης.

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 02:17]

Mη με βάζεις να ψάχνω βρε συ, έχω δει και modded 6800GS με Rev.2 σε SLI κιόλας και πάρα πολλές σε πολλά forum με Rev.3. Για Rev.1 δε μιλάω, σχεδόν ολόιδιο με το 2 είναι.

Με γενικοτητες δεν κανουμε κουβεντα, αστο καλυτερα...

Παστα δεν εβαλα γιατι ειχε ετοιμη το silencer σε μορφη αυτοκολλητου.. Το εβγαλα φωτο, θα την ανεβασω απο μεθαυριο γιατι αυτη τη στιγμη το πισι μου ειναι σε κατασταση αποσυνθεσης και γραφω απο αλλου.. Το ειδα το διαγραμμα που λες overvolt αλλα δε βλεπω να υπηρχε προβλημα.. τεσπα.. ελπιζω απο αυριο αν μη τι αλλο να εχω μια καρτα, ας κανει οση φασαρια θελει, ξινο μου βγηκε το σπορ..:cry:

Αυτην εχω και εγω , και το θεμα μας μας δεν ειναι εαν ειναι R2 η R3 !!

Διοτι οι διαφορες ειναι μικρες .

Το θεμα ειναι εαν ταιριαζει απολυτα στην καρτα του παιδιου. 6800GS

Βεβαια , δεν ειναι απολυτο οτι φταιει η ψυχτρα , εγω υποθετο οτι ο μαγκας εκανε αλλαγη

της καρτας γραφικων , χωρις να βγαλει τη μπριζα απο το μηχανημα, το τροφοδοτικο ηταν ενεργοποιημενο και ετσι οταν την εβαλε μεσα .. εγινε το μπαμ ..

11.jpg

15.jpg

http://img439.imageshack.us/my.php?image=6800gsnvsilencer1gu.jpg

NV Silencer 5 Rev. 2 σε 6800GS

http://forum.ncix.com/forums/index.php?mode=showthread&msg_id=994938&threadid=994938&forum=100&product_id=16841&msgcount=5&overclockid=0#msg994938

http://forum.hardware.fr/hardwarefr/OverclockingCoolingTuning/Montage-Arctic-Cooling-NV-Silencer-sujet-245124-5.htm

Στα δύο link αναφέρεται η συμβατότητά της με το Rev.3.

To θέμα είναι αυτό:

Αρχική απάντηση από Maestro

Παστα δεν εβαλα γιατι ειχε ετοιμη το silencer σε μορφη αυτοκολλητου.. Το εβγαλα φωτο, θα την ανεβασω απο μεθαυριο γιατι αυτη τη στιγμη το πισι μου ειναι σε κατασταση αποσυνθεσης και γραφω απο αλλου..

Ίσως να μην είχε καλή επαφή με το υλικό που δίνει η ψύκτρα, μου φαίνεται αρκετά πιθανό.

Αρχική απάντηση από overvolt

Βεβαια , δεν ειναι απολυτο οτι φταει η ψυχτρα , εγω υποθετο οτι ο μαγκας εκανε αλλαγη

της καρτας γραφικων , χωρις να βγαλει τη μπριζα απο το μηχανημα, το τροφοδοτικο ηταν ενεργοποιημενο και ετσι οταν την εβαλε μεσα .. εγινε το μπαμ ..

Ίσως παίζει και αυτό, ποιος ξέρει...

Ρε παιδια ειπαμε δεν ειμαι τοσο ηλιθιος να βαλω καρτα χωρις να εχω αποσυνδεσει πληρως το μηχανημα..Ειπαμε πρωτη φορα το εκανα, ηλεκτρονικος δεν ειμαι, αλλα δεν ερχομαι απ'τον Αρη, κατι ψιλα τα ξερω κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οσο για το αν εκανε επαφη η παστα.. ισως ειναι πιθανον, αλλα και παλι.. θα εβγαζε ΦΛΟΓΑ μεσα στο ΠΡΩΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ λειτουργιας?

Για το θέμα της αποσύνδεσης, μην τα βάζεις με εμάς που ρωτάμε, έχουμε δει πολλά (και πολύ) χειρότερα. :)

Για την πάστα τώρα τι να πω, δεν έχω ποτέ δει κάτι παρόμοιο εκτός από μερικά τροφοδοτικά που κάνανε καμπούμ (με μακράν το πιο θεαματικό εκείνο που του αλλάχτηκε εν ώρα λειτουργίας το 220V σε 110V :hehe: )

Η διαδικασία αλλαγής ψύκτρας είναι πραγματικά απλή. Είναι τόσο απλή που μπορεί να την υποτιμήσεις. Αυτό βασικά σου συνέβει. Θα μπουρούσε να συμβεί στον καθένα.

Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεις το πώς και το γιατί.

Και αυτό διότι, αν καταφέρεις να βρείς τι έγινε, μπορεί εύκολα και να καταφέρουν το ίδιο και αυτοί που θα σου την ελέγξουν για RMA....και δεν θέλεις να συμβεί αυτό :p.

Καλύτερα να μην μπορείς να βρείς άκρη.’λλωστε η ζημιά έγινε.

Προσπάθησε πλέον να επαναφέρεις την κάρτα όσο το δυνατό κοντύτερα στην μανίσια κατάσταση κάνε τον κινέζο(ένα smilie με κινέζο δεν έχουμε :...: )...και καλή τύχη με το RMA.:flower:

Όταν θα πάς να βάλεις την NV στην επόμενη κάρτας σου πάντως, χρησιμοποίησε την Arctic Ceramique που είναι μή αγώγιμη.Ένας κίνδυνος λιγότερος;)

Λύθηκε το μυστήριο : ο Μαεστρο βίδωσε ένα μεταλλικό ελλασμα σαν 'Χ' που έχει το σίλενσερ και το οποίο το βάζεις μόνο αν εχεις την 7800 και μπαινει στο κάτω μέρος . Οι οδηγίες από ο΄τι μου είπε δεν διευκρίνιζαν ότι μπαίνει μόνο στις 7800.

Το αποτέλεσμα ενα βραχυκυκλωματάκι !:bye: :nuke:

Θα το καταλάβει η εταιρία (την αλλαγή ψύκτρας) αν παει για rma? Γιατι το πλάισιο δεν την αλλάζει επιτόπου έτσι που ειναι καμμένη . :rip:

Ποιος εισαι εσυ ρε NFS που ολα τα ξερεις.. Ναι παιδια αυτο συνεβη.. Οι οδηγιες του silencer ανεφεραν ρητα οτι πρεπει να τοποθετηθει κατω απο την καρτα μια μεταλλικη λωριδα. Αν και μου φανηκε παραξενο οταν το εβαζα, γιατι προσεξα οτι ακουμπαει σε διαφορα μεταλλικα κολπα και θα μπορουσε να υπαρχει κινδυνος βραχυκυκλωματος, επειδη οι οδηγιες το ανεφεραν σαν βασικο βημα ("Be sure to μπιριμπιρι) το εκανα. Εδω θα πρεπει φυσικα να γκρινιαξουμε λιγο γιατι ειναι μαλλον προβλημα να γραφει το manual πραγματα που μπορει να σε οδηγησουν στα δικα μου τα ωραια.. Συμφωνα δε με το καταστημα που το αγορασα, το manual (ξερετε, αυτο με τα βηματα και τα σκιτσακια) απευθυντεται σε τεχνικους!!! και οχι σε κοινους θνητους.. Δε λεω.. μαμακια εκανα τρελη.. αλλα γαμωτο δεν θα την ειχα κανει αν στο πακετο της ψυκτρας που πλασαρεται για 6800 , στις οδηγιες στο εν λογω βημα ελεγε 7800 Users ONLY!!!

Πάντως έστειλα για το γαμώτο ενα mail στην arctic στο οποιο τους λεω οτι δεν ειναι ολοι οι users κατ'αναγκην ηλεκτρονικοι ουτε και ολοι εμπειροι.. Σε κατι τετοια θεματα πρεπει οι οδηγιες να ειναι και λιγο για ασχετους, ειδικα οταν στο μαγαζι σου λενε οτι η εγκατασταση ειναι ενα απλο ξεβιδωμα. Αν ηξερα οτι ειναι επικινδυνο θα εκανα την πρωτη μου αποπειρα με καποιον που ξερει..

Αρχική απάντηση από gznp [19-01-2006 10:52]

Για την πάστα τώρα τι να πω, δεν έχω ποτέ δει κάτι παρόμοιο εκτός από μερικά τροφοδοτικά που κάνανε καμπούμ (με μακράν το πιο θεαματικό εκείνο που του αλλάχτηκε εν ώρα λειτουργίας το 220V σε 110V :hehe: )

:D :D :D Καλοοοοοο Ε !!!

Που ειναι η γυάλα ?? ΟΕΟοοο :upside:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.