Jump to content

ATI X1900XT... πολύ σύντομα.... και σκίζει τα πάντα!!!!

dimcar

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Το θέμα είναι η συμβατότητα με τα παιχνίδια... Επειδή τυχαίνει να συνεργάζομαι με εταιρίες που στήνουν InternetCafe οι περισσότεροι προτιμούν nVidia γιατί με τις ΑΤΙ έχουν πολλά περισσότερα τηλεφωνήματα για support.... Κι εγώ ΑΤΙ fan ήμουν, αλλά προς το παρόν δε με ικανοποιεί.

dimcar: Ούτε κι εγώ είχα. Εγώ την άλλαξα γιατί στην κατηγορία που ήθελα, όταν την πήρα, δεν υπήρχε ανταγωνιστική.

Αλλά ούτε εσύ, ούτε εγώ, είμαστε στατιστικό δείγμα, σωστά? :)

Σίγουρα μιά εταιρία που έχει στημένα πάνω από 10.000 pc που παίζουν 24/7 παιχνίδια, έχει πολύ καλύτερο στατιστικό δείγμα από εμάς.

Από αυτή την άποψη, σαφώς και δεν αποτελούμε στατιστικό δείγμα... ’λλωστε πρόβλημα που εμφανίζεται σε εμάς και λύνουμε σε δευτερόλεπτα.... για κάποιον άλλο μπορεί να είναι βουνό και να μη λύνεται με τίποτα :-)

gtx7900 - x1900xt

κονταρομαχιες στο οριο της 800αρας ()

να υποθεσουμε?

οι επιδοσεις φαινονται πραγματικα πολυ καλες...

οπως θα επρεπε να ηταν εξαρχης οι GTX & Xxxxxxt

αλλα οποιος εχει παρει ηδη μια high end καρτα

δεν βλεπω ακομα λογο να προχωρησει σε αντικατασταση...

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

αλλα οποιος εχει παρει ηδη μια high end καρτα

δεν βλεπω ακομα λογο να προχωρησει σε αντικατασταση...

Ε, το μεγάλο leap έγινε με την 6800....

Θα περάσει λίγος καιρός μέχρι να ξαναδούμε τέτοιο βήμα.

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:53]

Ε, το μεγάλο leap έγινε με την 6800....

Θα περάσει λίγος καιρός μέχρι να ξαναδούμε τέτοιο βήμα.

οντως...

αλλα θα το ξαναβλεπαμε και τωρα

εαν η Ati εριχνε το βαρος στην αυξηση παραγωγης και μειωση του κοστους της X1900

Και την εβγαζε πριν τα Χριστουγεννα σε λογικη τιμη

αντι να παιζει ακομα με τη διαθεσιμοτητα της 1800

Tεσπα...

δεν ειναι ο τομεας μου αυτος

οποτε τα σχολια τα αφηνω για τους πιο πονεμενους...fps-ο-λαγνους

Το σκίζει είναι σχετικό πάντα... διαφορές σε χαμηλές αναλύσεις είναι μικρές... λογικό άλλωστε αφού πλέον οι CPUδες είναι αργές για τέτοιες κάρτες... όσο μεγαλώνει η ανάλυση, τόσο αυξάνει η διαφορά...

και σε Crossfire ακόμα περισσότερο...

Αρχική απάντηση από Wizard!

Το θέμα είναι η συμβατότητα με τα παιχνίδια... Επειδή τυχαίνει να συνεργάζομαι με εταιρίες που στήνουν InternetCafe οι περισσότεροι προτιμούν nVidia γιατί με τις ΑΤΙ έχουν πολλά περισσότερα τηλεφωνήματα για support.... Κι εγώ ΑΤΙ fan ήμουν, αλλά προς το παρόν δε με ικανοποιεί.

ουτε εδω κανενα προβλημα (μετα τους 5.12)

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 18:07]

Σκίζει όλες τις υπόλοιπες μέχρι τον επόμενο μήνα που θα βγεί η επόμενη...:dots:

Σωστα :(

Αρχική απάντηση από Wizard!

Το θέμα είναι η συμβατότητα με τα παιχνίδια

Eχεις μαλλον μεινει λιγο πισω στις εποχες του Radeon 7500 και 8500 η και πιο πισω...

Δεν υπαρχει πλεον θεμα συμβατοτητας παιχνιδιων με τις καρτες ΑΤΙ απο την σειρα Radeon 9χχχ και μετα και απο τοτε που βγαλαν τους Unified drivers τους (ακα Catalysts)

Οτι παιχνιδι και να βαλεις σε ΑΤΙ θα το τρεξει πλεον

Τωρα αμα σε ορισμενες εκδοσεις Catalysts μερικα παιχνιδια δεν τρεχουν οσο καλα οσο σε αλλες εκδοσεις αυτο συμβαινει....οπως συμβαινει και με τους Forceware

Προβληματα υπαρχουν κυριως με τις παπαριες του ccc που κανει οτι θελει,αλλωτε κραταει ρυθμισεις αλλωτε παλι θελει επανεκινηση επειδη εβαλες AA η πειραξες κατι απο τις ρυθμισεις.Μικροπραγματα αλλα πολυ σπαστικα.

Σε ATI ΚΑΙ nVIDIA μου εχει τυχει ασυμβατοτητα με καινουργιουςdrivers σε παλιοτερα προγραμματα.

Συγκεκριμενα σε 9700 με drivers πανω απο 5.6 δεν ξεκιναει το GTA Vice City.Σε nVIDIA

GeForce2 32MB παιζει χαλια(image corruption) ενα enviromental demo που εχει η πρωτη Audigy παρεα με τους μαμα drivers της.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.