dimcar Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2006 Δε μπορώ να πω περισσότερα ακόμα.... αλλά σύντομα... ΠΟΛΥ Σύντομα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Ιανουάριος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Ξεσκιζει ομως και τα τροφοδοτικα ...απ οτι φαινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 17, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Το θέμα είναι η συμβατότητα με τα παιχνίδια... Επειδή τυχαίνει να συνεργάζομαι με εταιρίες που στήνουν InternetCafe οι περισσότεροι προτιμούν nVidia γιατί με τις ΑΤΙ έχουν πολλά περισσότερα τηλεφωνήματα για support.... Κι εγώ ΑΤΙ fan ήμουν, αλλά προς το παρόν δε με ικανοποιεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Ιανουάριος 17, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Προσωπικά, δεν έχω δει σχεδόν κανένα πρόβλημα με ΑΤΙ στην 1800XL που έχω...PS... μόλις είδα ότι αύριο βγαίνει το 3DMark 06... άντε να δούμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 17, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 dimcar: Ούτε κι εγώ είχα. Εγώ την άλλαξα γιατί στην κατηγορία που ήθελα, όταν την πήρα, δεν υπήρχε ανταγωνιστική. Αλλά ούτε εσύ, ούτε εγώ, είμαστε στατιστικό δείγμα, σωστά? Σίγουρα μιά εταιρία που έχει στημένα πάνω από 10.000 pc που παίζουν 24/7 παιχνίδια, έχει πολύ καλύτερο στατιστικό δείγμα από εμάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Ιανουάριος 17, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Από αυτή την άποψη, σαφώς και δεν αποτελούμε στατιστικό δείγμα... ’λλωστε πρόβλημα που εμφανίζεται σε εμάς και λύνουμε σε δευτερόλεπτα.... για κάποιον άλλο μπορεί να είναι βουνό και να μη λύνεται με τίποτα :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 17, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 gtx7900 - x1900xtκονταρομαχιες στο οριο της 800αρας ()να υποθεσουμε?οι επιδοσεις φαινονται πραγματικα πολυ καλες...οπως θα επρεπε να ηταν εξαρχης οι GTX & Xxxxxxtαλλα οποιος εχει παρει ηδη μια high end καρτα δεν βλεπω ακομα λογο να προχωρησει σε αντικατασταση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 17, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Κοπρίτηςαλλα οποιος εχει παρει ηδη μια high end καρτα δεν βλεπω ακομα λογο να προχωρησει σε αντικατασταση... Ε, το μεγάλο leap έγινε με την 6800....Θα περάσει λίγος καιρός μέχρι να ξαναδούμε τέτοιο βήμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 17, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Για να δουμε την εννοια του"σκιζει" αυτη την φορα, ελπιζω να μην ειναι 20-30% αλλα κανα 70% Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 17, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Σκίζει όλες τις υπόλοιπες μέχρι τον επόμενο μήνα που θα βγεί η επόμενη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 17, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable Για να δουμε την εννοια του"σκιζει" αυτη την φορα, ελπιζω να μην ειναι 20-30% αλλα κανα 70% εγω ελπιζω να μην ειναι λιγοτερο απο 20-30% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 17, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:53] Ε, το μεγάλο leap έγινε με την 6800....Θα περάσει λίγος καιρός μέχρι να ξαναδούμε τέτοιο βήμα. οντως...αλλα θα το ξαναβλεπαμε και τωρα εαν η Ati εριχνε το βαρος στην αυξηση παραγωγης και μειωση του κοστους της X1900Και την εβγαζε πριν τα Χριστουγεννα σε λογικη τιμηαντι να παιζει ακομα με τη διαθεσιμοτητα της 1800Tεσπα...δεν ειναι ο τομεας μου αυτος οποτε τα σχολια τα αφηνω για τους πιο πονεμενους...fps-ο-λαγνους Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Ιανουάριος 17, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Το σκίζει είναι σχετικό πάντα... διαφορές σε χαμηλές αναλύσεις είναι μικρές... λογικό άλλωστε αφού πλέον οι CPUδες είναι αργές για τέτοιες κάρτες... όσο μεγαλώνει η ανάλυση, τόσο αυξάνει η διαφορά...και σε Crossfire ακόμα περισσότερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Ιανουάριος 17, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 φτου πάλι έξοδα προβλέπω και δεν πρόλαβα να πάρω την ρημάδα την 7800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 17, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! Το θέμα είναι η συμβατότητα με τα παιχνίδια... Επειδή τυχαίνει να συνεργάζομαι με εταιρίες που στήνουν InternetCafe οι περισσότεροι προτιμούν nVidia γιατί με τις ΑΤΙ έχουν πολλά περισσότερα τηλεφωνήματα για support.... Κι εγώ ΑΤΙ fan ήμουν, αλλά προς το παρόν δε με ικανοποιεί. ουτε εδω κανενα προβλημα (μετα τους 5.12) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Ιανουάριος 17, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 18:07] Σκίζει όλες τις υπόλοιπες μέχρι τον επόμενο μήνα που θα βγεί η επόμενη... Σωστα Αρχική απάντηση από Wizard! Το θέμα είναι η συμβατότητα με τα παιχνίδια Eχεις μαλλον μεινει λιγο πισω στις εποχες του Radeon 7500 και 8500 η και πιο πισω... Δεν υπαρχει πλεον θεμα συμβατοτητας παιχνιδιων με τις καρτες ΑΤΙ απο την σειρα Radeon 9χχχ και μετα και απο τοτε που βγαλαν τους Unified drivers τους (ακα Catalysts) Οτι παιχνιδι και να βαλεις σε ΑΤΙ θα το τρεξει πλεον Τωρα αμα σε ορισμενες εκδοσεις Catalysts μερικα παιχνιδια δεν τρεχουν οσο καλα οσο σε αλλες εκδοσεις αυτο συμβαινει....οπως συμβαινει και με τους Forceware Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 17, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 ακομα δεν χαρηκαμε την 7800gtx:( παλιωσε κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιανουάριος 17, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Προβληματα υπαρχουν κυριως με τις παπαριες του ccc που κανει οτι θελει,αλλωτε κραταει ρυθμισεις αλλωτε παλι θελει επανεκινηση επειδη εβαλες AA η πειραξες κατι απο τις ρυθμισεις.Μικροπραγματα αλλα πολυ σπαστικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poly Ιανουάριος 17, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Σε ATI ΚΑΙ nVIDIA μου εχει τυχει ασυμβατοτητα με καινουργιουςdrivers σε παλιοτερα προγραμματα.Συγκεκριμενα σε 9700 με drivers πανω απο 5.6 δεν ξεκιναει το GTA Vice City.Σε nVIDIAGeForce2 32MB παιζει χαλια(image corruption) ενα enviromental demo που εχει η πρωτη Audigy παρεα με τους μαμα drivers της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 17, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από def [Χθες, στις 20:15] ακομα δεν χαρηκαμε την 7800gtx:( παλιωσε κιολας Γιατι DEF ποιο game δεν σου τρέχει και δεν χαίρεσαι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.