gfa3 Ιανουάριος 17, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma οουφφφφφφφφ....την γλυτωσα..... μετα απο εκεινο το στακερ του κοπριτη ακομα περιμενω τα βαρεα ενσυμα εμενα ποιο καλο παιδακι θα παει να μου φερει? Γειτονα την Παρασκευη θα ξερω αν θα παω οποτε μου φορτωνεις τα δισκακια σου (αφου κι εγω γλιτωσα απο αυτο που γλιτωσες κι εσυ ) spc :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιανουάριος 17, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 ελπιζω να εχι κανονισει παρκαδορο η DI...... μηπως ναα ερθω με το κλαρκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 17, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 μετα δεν παμε και για καμια μασα πουθενα???? Ρεεεεεε.....cd αδεια δεν εχει.....με εχει ξεφραγκιασει η αδερφη μου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Ιανουάριος 18, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 σχετικα με οσους βρισκονται θεσσαλονικη τι θα γινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 18, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Για επαρχία, είπαμε:"Όσοι είστε από επαρχία παρακαλούμε να στείλετε πμ προς τον χρήστη The Lab με πλήρη στοιχεία και την παραγγελία σας, ώστε να φροντίσουμε εμείς."Δλδ στέλνετε:α) στοιχεία β) πλήρη περιγραφή, ποιοτική (ακριβώς όπως περιγράφονται στον τιμοκατάλογο της Disk Impex) και ποσοτική (αριθμός τεμαχίων)Η Disk Impex στέλνει την παραγγελία με μεταφορική εταιρεία(αντικαταβολή). Σε αυτή τη περίπτωση, τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον αγοραστή.Πρότεινα να αναλάβει κάποιος αν θέλει από Θεσσ/κη στην περίπτωση που μαζευτούν πολλά για καλύτερη διαχείρηση. Αν δεν θέλει κανείς, no prob.Απλά να είστε σίγουροι για την παρραγελία ώστε να μην εκτεθούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 18, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 spcako θα παρεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 18, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από blade_pan spcako θα παρεις? όι Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Ιανουάριος 18, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Μαλλον θα περασω και εγω μια βολτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 18, 2006 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 πιο καλο παιδακι θα παει για μενα......................... πμ πλιζζζζζζζζζζθελω καμια 60αδα ΤΥ +R ceramic........sory για το ΟΤ αλλα η data παι ειναι καλητερα + η - R???πιες ειναι οι διαφορες τους??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 18, 2006 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από PGM Nice ! πανω στην ωρα που τελειωσαν!......... Ετσι ακριβώς.. Θα τα πούμε εκεί. Υπάρχει και το Α2 από Σύνταγμα για όποιον δε θέλει να ταλαιπωρείται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιανουάριος 19, 2006 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 θέλω και εγώ, αλλά πως θα γίνει που δουλεύω το Σάββατο? :...: υπάρχει περίπτωση να στείλω pm με την παραγγελία και να πάω άλλη μέρα, πχ Δευτέρα απόγευμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιανουάριος 20, 2006 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 το σκαθαρι καθυστερησε να το δει και σπευδει να μαζεωει παραγγελιες...- κορμια αυτο τι ακριβως ειναι και λεγεται slim : THATS -R 8x SLIM 5mm ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ-το THAT'S +R 8x J/C 10mm CERAMIC COAT ειναι το παλιο καλο γνωστο μας που το λιωνουμε σε 16χ ευκολα?- απο cd δεν γραψατε κατι , να φανταστω οτι ολα ειναι διαθεσιμα?-κορμια πρεπει να γινει και κατι με RWεγω προσωπικα εχω σιχαθει τα 4χ σε dvd και 24χ σε cdδεν υπαρχει κατι ταχυτερο? καπου ειδα τωρα προσφατα 8χ rw TAYO YUDEN , αλλα στην ιστοσελιδα της εταιριας δεν ειδα να εχει τιμες για rwθα γινει κατι με αυτο?φιλικα ετσι rootx? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιανουάριος 20, 2006 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [18-01-2006 20:59] πιο καλο παιδακι θα παει για μενα......................... πμ πλιζζζζζζζζζζθελω καμια 60αδα ΤΥ +R ceramic........sory για το ΟΤ αλλα η data παι ειναι καλητερα + η - R???πιες ειναι οι διαφορες τους??? θα ξηγηθει το σκαθαρι για σενα κορμι:worship:το κεραμικ κοατ θα παρεις ..μην το ψαχνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 20, 2006 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 θελω 50αδα ΤΥ (- + οπιο ειναι τελος παντον για data)R ceramic........και μια 100 αδα ty 48χ 700mb mat ceramicok σκαθαρη μου???θενκς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιανουάριος 20, 2006 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Υπαρχει καμμια αδερφη (ψυχη) που να ειναι κεντρο, (Παγκρατι-Συνταγμα-Ομονοια) να παμε παρεα, αυριο πρωι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 20, 2006 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από SLN Υπαρχει καμμια αδερφη (ψυχη) που να ειναι κεντρο, (Παγκρατι-Συνταγμα-Ομονοια) να παμε παρεα, αυριο πρωι??? ομόνοια ή σύνταγμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιανουάριος 20, 2006 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 ο καλος ο λινουξας ψηθηκε αμεσως για παρεουλα...α ρε σωτο τι παιδι μαλαμα εισαι συ..α , σωτο να σου πω ρε , πως ειπαμε οτι το λεμε σωστα? ΤΑ λινουξ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 20, 2006 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Και εγω μέσα. Με το Α2 θα γίνει η δουλειά απο σύνταγμα. Αν θέλεται κανονίζουμε ώρα και μέρος να συναντηθούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιανουάριος 20, 2006 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από JaguarOne [Χθες, στις 17:28] θέλω και εγώ, αλλά πως θα γίνει που δουλεύω το Σάββατο? :...: υπάρχει περίπτωση να στείλω pm με την παραγγελία και να πάω άλλη μέρα, πχ Δευτέρα απόγευμα? κάποιος που να ξέρει, ή να προτείνει κάτι?btw μένω νοτια προάστια, αν πηγαίνει κάποιος απο εδω χαμηλά θα είμουν ευγνώμων :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιανουάριος 20, 2006 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Τι ωρα θα γινει το κουμαντο τλκ?ΕΔΙΤ> ΑΚΥΡΟ, ΕΙΔΑ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.